Inlägg av Magrit

Inlägg som Magrit har skrivit i forumet

12

http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY
För folk som undrar vad #1 skrev om, harry partridge <3

Det är sånna här spel man vill spela med polarna på xbox eller något! ser faktiskt skitkul och lätt nog ut att kunna bli ett kul förfestspel

Controllklicka på knappen så har du en temporär lösning iaf!

Skrivet av uberpwnage2.0:

Ingenting jag har problem med. Spelet är gratis att spela så att inte ha tillgång till allt gör mig inget, slipper man idioter som bara testar allt o inget som dom inte vet något om utan kämpar och lägger ner tid för en hjälte som dom faktiskt blir bra med sedan går över till en nyare när dom kan den dom redan köpt.

Visst att idioter bör hålla sig till en och samma hero, men säg att du spelat dota innan, du kan alla hjältar innantill och du inte bara vill ha 10 av dem i veckan, utan du vill spela i ett lag och kunna spela som alla roller. Jag vill inte se en remake på ett game där man inte får med hela förra spelet, att LoL bara har hjältar som inte finns i dota gör att idén funkar (säger inte att jag tycker den är bra!) för det spelet, men det hade inte fungerat för Dota 2.

Skrivet av uberpwnage2.0:
Skrivet av DeryckW:

Blir det som League of Legends med hjältarna så smäller jag av. Ett jävla skit system. Dock är jag 99% säker att det inte blir så, för Dota2 är en fräschare variant av Dota. Inte fan köper man sig hjältar i vanliga Dota.

Dåligt system? Att köpa dom eller?

Ja, att köpa hjältar för poäng du får av att spela mycket/köpa för pengar, är ett skitsystem.I Dota 2 ska man kunna välja och vräka bland alla hjältar, annars säljer jag min dator och går över till brädspel.

Det kanske inte direkt släpps några "pac-man" eller liknande titlar som är i en klass för sig, men har det ändå inte släppts en hel del serier av spel man kommer ihåg?
Alla minns vi quake, unreal tournament, half-life, wc3, wow(som är inne på sitt 5/6/7:e år?) osvosv.
Grejen är väl mer att spel satsar på nyskapande inom serier. Om half-life stannat efter första spelet i serien, hade vi ändå säkerligen kommit ihåg det för cs, men nu kommer vi också ihåg det för hl2 och source-motorn och allt vad det heter.

Vi minns kanske inte karaktärerna lika bra som förr, men nog är spelserierna väl värda att komma ihåg!

Jag har följt deras gedigna arbete på twitter sen dag 1 och faktiskt gillat gruppen =), kanske för att min information inte läckt, eller för att de hackat/crackat/ddosat/alltvaddetnuheter med stil och klang!
Sail safe!

Skrivet av flashkan:

bra film den slutar med att en massa battlecruisers avlossar yamatoguns på deathstar helt otroligt! jim och super mario brottas lite på slutet av videon också..

nooooo, hur kunde du spoila allt för mig :<, trodde att deathstar skulle överleva allt

nu kommer det låta som ett hat mot konsolspelare, men varför ska alla trailers vara med konsolkontroll nuförtiden? vi har sett trailer till bfbc2 med konsol, trailer till CoD:MW2 med konsol, tom duke nukem hade iaf konsolkontroll inkopplat, visst att de vill göra reklam att deras spel finns till 360/ps3 men trailerna blir alldeles för sega och jag tycker att det minskar köplusten för mig iaf.
mina två cent

jaktplatser anyone?

Blizzard tyckte alltså att det var lite för tidigt för att möta arthas...
De kunde dock släppt Deathwing lite tidigare, hans ö har varit med på outlandskartan sen TBC kom, alltså en skymd ö långt öster om man ser hela outland.

Skrivet av Exeron:
Skrivet av kebbe:

Inte direkt ett "fläskigt" grafikkort..

Happy now?
http://img148.imageshack.us/img148/8312/16879538.jpg

Det är ju ett moderkort!

Skrivet av Darkside666:

Hoppas, hoppas, hoppas! Roccat Konen som jag köpte för någon månad sen (beslutet gjort från eran recension här) har mushjulet sagt hej då på, och komplett tar verkligen god tid på sig att skicka ut en fraktsedel så att jag kan skicka tillbaks den. Den här musen ser verkligen ut som något man vill ha, saknar trådlöst.

Gick konescrollen sönder på din också?
3 st scrollar har gått sönder på mina, jag har nu ändrat så att jag snackar på ventrilo genom att föra scrollen till vänster, inte brutits sen dess. Testa det på nästa kone om du inte vinner

Okej, kan en som kanske inte heller är speciellt rumsen dårå.. Jag älskade den dock

En man och en gumma bor i ett hus ute i skogen. Mannen, en gammal jägare, är trött på sin trista fru och ger henne ett ultimatum:

"Antingen har vi analsex, eller så följer du med mig ut och jagar, eller så ger du mig en avsugning, annars sticker jag från dig!"

Gumman ville gärna inte att mannen skulle lämna henne, så hon svarade:

"Jag tänker inte släppa in dig i mitt andra hål, och jaga med dig vill jag inte det heller, så jag får väl ge dig en avsugning då"

Sagt och gjort, kvinnan började suga. Efter en stund, då mannen tyckte det var som skönast, utbrast kvinnan:

"Din snopp smakar bajs!"

"Ja." sa mannen
"Hunden ville inte heller jaga med mig"

:D:D:D

12