Inlägg av Paddzor

Inlägg som Paddzor har skrivit i forumet

1

första battlefronts va 1942 med andra skins typ, så det va ju som bl från början nu är det cod med star wars skins

Jaha så här besviken har jag inte varit på länge! snyggt spel fantastiskt ljud. men en ren och skär consolport. inga squads, du kan inte byta lag, power up systemet fattar jag inte vad det gör i spelet det är rent jävla skit.jag kan inte ligga ner!!!

Vad hände med minusen för samma jävla gameplay, uppbyggnad av banor och så gott som ingen nyhet förutom små jävla dlc förändring förutom singelplayer kampanjen.
Det är ett jävla skämt hur den här skiten kan sälja så bra!!!
Bring me back to WWII så kanske jag köper ett call of duty spel igen.

Microsoft sitter väll och mutar alla jävla spel företag för att försöka höja xboxen över PS3ans standrard, har hört att det va samma sak med Mafia 2 versionen till PS3an.

BTW så får dom skylla sig själva som köper ett Cod spel dom är skit från början till slut.

Spellborn föll mig nästan helt till fullo i smaken, grafiken på miljön och framför allt städerna va riktigt annorlunda och cool det gjorde det riktigt kul att komma till ett nytt ställe i spelet, dom enda minusen är väll hur karaktärerna såg ut och att det manuella targeting systemet tog ett tag att få full kontroll över.

Är rätt ledsen att jag inte visste om Spellborn fans innan det blev f2p för spelar basen var väldigt låg när jag testade det i början av januari, så det blev väldigt segt att bara springa runt och questa när man spelade på en pvp server.

Så iaf ni absolut inte har nått annat spel att spela för tillfället så rekommenderar jag starkt att testa spellborn iaf innan det stängs ner. utvecklarna har gjort ett grymt jobb med unreal engine 2,5.

1