Inlägg av erOkKs

Inlägg som erOkKs har skrivit i forumet

half-life 3 confirmed

Skrivet av Spiff:

Kan de inte försöka bumpa upp prestandan istället med ca 50% så den är i nivå med PS4? Det är ytterst tråkigt att få sina ps4 titlar spärrade till viss låg nivå bara för att MS går in och hotar med bojkott om ps4 titeln är snyggare och snabbare :/

(Ni får gärna övertyga mig om att det inte är någon sanning i detta av mig påhittade faktum)

Vad jag har hört så är PS4:an cirka 400% snabbare än Xbox One. Det enda som håller PS4an från att köra 4k i 60fps är de snikna girigbukarna på Microsoft.

Skrivet av Margy:

Hur blev det med appar och tjänster som är gjorda speciellt för den svenska marknaden? Vad finns det efter den långa förseningen?

Zip, nada nicht. Inte ett jota.

Jo. Man belönas med förmånen att hosta upp 699sek för te.x Sniper Elite. Medans om man har Xboxen inställd på US så kostar det 49.99 dollar (350sek). Så jag behåller min Xbox på US locale.

Commodore 128D med inbyggd diskettstation. Spelade Maniac Mansion, Zack McCracken, Monkey Island, Silent Service, Oil Imperium för att bara nämna några. Skulle tippa på att det var runt 88/89.

Mad Skills, No sheep - in 3...2...1

Godmorgon importbröder

Lite nya saker som jag har klurat ut.
Nu går det att hyra film i Xbox Video. Utbudet är precis lika fattigt som i iTunes. Och är enligt mig helt ointressant. Men det fungerar. Xbox Music fungerar fortfarande inte.

En annan sak som jag och mina klankompisar har kommit på. Om man ljuger ihop en billingadress i Alaska så slipper man momsen på onlineköp. Det gör att spelen man köper blir ännu lite billigare. Inte så mycket pengar det är snack om. Men vem vill betala skatt i USA om man inte behöver?
Det är några delstater som har momsfria onlineköp. Alaska är en av dom. Jag tror jag använde adressen till turistinformationen i Anchorage.

Köpte Thief igår, det slutade på 383kr vilket är rasande elegant jämfört med gamestops hutlösa 699.

Glöm inte att dela med här i tråden om ni kommer på andra fiffiga saker.

/eROkKs

SÅLD! Sitter och väntar på att det ska komma upp på Xbox One gamestore.

Skrivet av Qvisten:
Skrivet av erOkKs:
Skrivet av Jozo:

Härligt, då kanske man inte får fryslag då och då. Annars så är Mantle ett fantastiskt lyft för prestandan

De där har jag också upplevt. Är det alltså mantle det beror på?

Det var det för mig. Men nu flyter det fint

Kungligt! Ska genast testa!

Skrivet av Jozo:

Härligt, då kanske man inte får fryslag då och då. Annars så är Mantle ett fantastiskt lyft för prestandan

De där har jag också upplevt. Är det alltså mantle det beror på?

Skrivet av uberpwnage2.0:
Skrivet av erOkKs:
Skrivet av DAoG:
Skrivet av erOkKs:

Efter mantle introducerades så tuggar min Mac Pro från 2007 Bf4 på Ultra. Well done Dice!

*facepalm*
100% skitsnack. Grafikkorten som kom 2007 är inte ens ett minimum krav.

Vem sa att jag inte uppgraderat grafikkortet
Det sitter ett MSI 7950 i den.

Men då är det ju inte exakt en Mac Pro från 2007 eller hur?

Nej, det är en sanning med modifikation.
Men min poäng är att för första gången så spelar jag ett spel som utnyttjar 100% av prestandan i min Mac. I tidigare spel så har 4 kärnor stått på idle medans 4 gått på 100%. Och 4 kärnor har inte varit tillräckligt för att mata på grafikkortet så att det går på 100%. Där får jag nog säga att Dice har lyckats riktigt bra denna gång.

Spel som te.x Arma3 är helt ospelbart på samma dator. Propparna står och gäspar på 40% och grafikkortet på 20%. Om någon har tips hur man får det att smida bättre så mottages tips med öppna armar.

Skrivet av Eriand:
Skrivet av erOkKs:

Efter mantle introducerades så tuggar min Mac Pro från 2007 Bf4 på Ultra. Well done Dice!

Vad har den för specs?

Dubbla Xeon 4 core@3ghz. Så totalt 8 kärnor.
14gb 667mhz ram.
SSD
MSI 7950
Bootcamp Win 8.1

Skrivet av DAoG:
Skrivet av erOkKs:

Efter mantle introducerades så tuggar min Mac Pro från 2007 Bf4 på Ultra. Well done Dice!

*facepalm*
100% skitsnack. Grafikkorten som kom 2007 är inte ens ett minimum krav.

Vem sa att jag inte uppgraderat grafikkortet
Det sitter ett MSI 7950 i den.

Efter mantle introducerades så tuggar min Mac Pro från 2007 Bf4 på Ultra. Well done Dice!

Det fungerar hyggligt till xbox one. Men att spela ett småbuggigt bf4 vs att spela en reskin&ship a la Ghost så spelar jag ett småbuggigt bf4 alla dagar i veckan.

Bara 80tals frippan gör att detta är ett instant buy.

Skrivet av KaptenKanel:
Skrivet av kallenalle:
Skrivet av KaptenKanel:
Skrivet av kallenalle:
Skrivet av KaptenKanel:

ifall någon är orolig för garanti på importerade xbones så kan jag lugna er. min har strulat lite och jag har nu bokat en service på den. Fungerar precis som vanligt.
Min garanti upphör feb, 2016. rätt bra garanti tid tycker jag

Vart beställde du ifrån och vet du om man beställer från en annan än microsoftstore... så kan man fortfarande ringa microsoft o be dem laga den? Dvs garantin gäller alltid hos Microsoft vart man än köper lådan? Tack på förhand:)!

Japp så är det. Jag beställde från amazon.co.uk

Tackar så mycket ska genast beställa!

Enda haken är att man får ta supporten med england nu innan den släpps här i sverige. Men så fort den släpps här så är det grönt ljus att kontakta den svenska supporten. Det fina är att man kan ta det via deras chatt så man slipper ringa dem ifall ens engelska är knackig. Sedan kan man regga boxen på hemsidan och beställa service på den och hänvisa till servicenummret i chatten. Så gjorde jag.

Man tackar och bockar för tipsen.
Bra kvalité i tråden!

Typ så.

Skrivet av ThreeZool:

Suttit och lekt med min Xbox One nu igår kväll och under morgonen och är väldigt imponerad av hur allt flyter på när man skiftar mellan spel/menyn/Tvn. Det enda är väl att man behöver höja rösten lite när man ska säga till den att göra saker men det är nog en vanesak.

Kopplade även mitt kort till en amerikansk adress och har inte haft några problem än med att ladda ner appar och demo-spel men får se när det väl är dags med något riktigt köp. Kontrollen är hur skön som helst och sitter bra i handen, dock irriterar de räfflade kanterna mina tummar lite men de glider i alla fall inte så tror även det är en vanesak. Är inget mot vad NES-kontrollerna gjorde mot ens fingrar. =P

Många har sagt att menyerna är röriga och ja till viss del var det de i början men man vänjer sig snabbt, har bara hållt på med den i högst 5-6 timmar och redan nu så har jag vant mig.

Nu till Kinect, den är grymt mycket bättre dels på att fånga upp vad man vill göra och har en större vy där den kan se än vad den gamla versionen kunde. Detta är enligt mig vad den första Kinect borde vara men det är en klar förbättring. Enligt mig så är det bra att den inkluderas i alla paket då det är faktiskt en del av upplevelsen att bara kunna säga/visa vad man vill om man vill.

Bara en sådan sak som att medan man spelar kan säga "Xbox, Snap Tv" så får man fram vad som går på Tv medans man väntar på att saker tex ska ladda. Dock har det inte varit mycket till laddningstider i alla fall till Assassins Creed. Man kan även använda "Xbox, Swich" för att byta fokus och sätta TVn på den större delen medan man kan se i miniatyren när det är klart.

Det är många små saker som gör att helheten är väldigt trevlig och något jag hade önskat är att MS faktiskt höll kvar den första planen de hade för Xboxen, jag tror att den hade briljerat då istället för att bli fastbunden med gamla värderingar.

Tjena.
Du får bara en fet 1+ på ditt inlägg.
Dock lyckades jag lura ut hur man slipper slipper sitta och skrika åt kinecten.
I kalibreringen så ber ju instruktionen dig att höja volymen mer än normalt.
Här ska du höja ganska lite jämfört med din vanliga spelvolym. Då blir kinecten känsligare och du slipper sitta och skrika dig hes. Och om möjligt. Ställ inte kinecten på centerhögtalaren om du har 5.1 ljud.
Dock hade man ju kanske önskat att den var lite mer forgiving for dialekter. Man måsten verkligen vräka på sin värsta jänkarengelska för att den ska förstå. Men som sagt efter ett par timmar tycker jag det fungerar utmärkt.

Kan någon lämna ett utlåtande hur tv-funktionen fungerar på importbox?
Jag har ingen digital-tv box så jag tryckte dit min Appletv istället.

Om någon lyckas klura ut hur man drar DVR från xboxen utan att behöva rendera filen till den här trista kvalitén som hamnar på skydrive och på profilen. Please share!

Edit: Jag efterlyser även ett sjysst headset till Xbox One. Grymt headset för FPS-spel. Och utan sladdar till tv/xbox/förstärkare. Står max ut med en sladd mellan handkontroll och headset. Tips mottages med öppna armar.

Hallå igen.
Jag jobbar i flyget så vi hade en övernattning på Gran Canaria.
Så jag stegade in på Game i LAS Palmas och lyfte ut två stycken Xbox One.
519 euro för cod edition. Vilket blev 4650kr
Det är också ett alternativ om det är någon som ska på semester till våren. Boxarna får plats i hatthyllan.
Med tanke på att spelbutiken ska ha oförskämda 6050 för en cod edition.

Styrkekramar till alla på DICE kontoret.