Inlägg av anon13278

Inlägg som anon13278 har skrivit i forumet

12

Fast vilket spel är bäst av battlefield 2 och oblivion?

Väldigt olika spel. Själv tycker jag Coh är trist medans wic är det roligaste multiplayer spelet någonsin.

"Snygg förpakning men inget hjärta WIC"

Om jag vill spela ett adrenalinhöjande tävlingsinriktat spel med snabba beslut lirar jag WiC, om jag vill ha kärlek går jag till min flickvän.

Fast vilket spel är bäst av battlefield 2 och oblivion?

Väldigt olika spel. Själv tycker jag Coh är trist medans wic är det roligaste multiplayer spelet någonsin.

"Snygg förpakning men inget hjärta WIC"

Om jag vill spela ett adrenalinhöjande tävlingsinriktat spel med snabba beslut lirar jag WiC, om jag vill ha kärlek går jag till min flickvän.

Men vem är det som säger plättar om pannkakor då? alla här intygar ju att de säger pannkakor om pannkakor.

Fan vad rationellt.
öken: inga träd - bra framerate
MEC vs USA - man får med sig alla de amerikanska grabbarna som vill va som soldiersarna i USA.

Kan man inte få panga nått annat än amerikaner och mellanöstern snubbar. Fan ökengrafik är ju ändå den tristaste grafiken att titta på ändå, allt e ju bara gult. Typ kända platser i europa vore fett. Fightas under eiffeltornet eller nått med sniperspots längst upp.

För mig laggar det om jag kör över medium (på demot) och jag har en gts 8800 320 mb.

Det är samma sak med mig om jag krämar på grafiken. Jag kör på medium fast med hög uppläsning och då fungerar det. Har också ett gts 8800 320 mb

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-trailer

Men det där var väl inte inne från själva spelet?

Efter att ha läst artikeln är jag inte orolig för det tekniska i alla fall. Det verkar inte bli en reflexskjutare av det hela vilket jag är glad för. Men det blir ju inte fallout om de inte blåser liv i dialogen och skapar en spännande atmosfär. Kanske elakt att dra upp morrowind men där fick man intrycket av att alla människor var som robotor med förprogrammerade förutsägbara svar (ja, jag vet att de ÄR förprogrammerade, men det ska inte märkas!).

Japp, jag håller med. Gör ett nytt test med ett par externa kort.

Ämnet är intressant då jag skulle kunna tänka mig att lägga en 500:- på ett nätverkskort om det skulle höja min fps 25%. Aldrig 2500:- dock.

ljudet var det ända som lät bra på mitt x-fi

Är det bara jag som tycker att grafiken inte alls är så snygg den borde vara när det hackar så jävligt. Jag kör på allt på lägsta, dynamiskt ljus av, fast högsta upplösningen (native för mig) och det laggar fett. Det e ju inte ens snyggt. Om det var snyggt kunde jag fatta men vafan är det som tar all kraft? För många object?

Har ett 6600 ddr2. Stalker funkar fett bra på medium-höga om man stänger av dynamiskt ljus.

the wookie: Nej jag var seriös alltså, inte fan tänkte jag på texten när jag såg klippet.

Haha, snippa, undrar om det ordet kommer ta sig.

the wookiee: shit vad smart. Inte tänkte man på det när man hörde låten. (varför låter jag alltid sarkastisk även när jag inte är det?)

Alltså dom måste ha atmosfären om det ska bli fallout. Fallout var lika mycket utforskning och kul dialog som det var strider.

jag skiter i mässan men jag tyckte artikeln var kul ändå.

Directx 10 kräver ju också Windows Vista och jag tror nog att en större del av marknaden kommer att använda XP i några år till för att Vista verkar instabilt och att många kanske inte har lust att punga ut flera tusen för ett nytt operativsystem. Jag tror spelutvecklarna kommer att se till att directx 9 stöds iaf några år framöver.

Ja tack, berätta gärna så jag blir lugn :D[/quote]

Jag har en Athlon XP 2700+ på 2,16GHz (icke klockad, 3 år gammal) med 256kb cache (tror jag), 2GB RAM och ett XFX 6600GT och det gick i 10fps i slutet innan jag stängde av. Och det var med allt på lägsta. I början när man bara hade 2-3 enheter så gick det i 25-30fps men det var när man klarade dom två första objectives som det klappa ihop. Tror att det här spelet kräver mer processorkraft än många andra spel då jag klarat Neverwinternights 2 och Ghost Recon AW på low/medium och Just Cause på medium/high. 2GB minne och ett 6600GT hjälper inte när ett spel kräver mycket processorprestanda. Kan också nämna att mitt G15 tangentbord visade att bara 30% av minnet användes.[/quote]

Det där är intressant för jag har en amd xp3200+ knapp klockad till en 3800+, 2 gig ram och ett likvärdigt eller sämre sämre grafikkort, palit 6600 ddr2 512 mb. För mig flöt demot på fint på sämsta inställningarna även om det kanske fans en antydan till lagg när de största striderna skedde, inget som man blev direkt störd av dock. Det borde ju bevisa att processorn spelar stor roll för supreme commander då datorerna är likvärdiga i övrigt.

12