Inlägg av anon13278

Inlägg som anon13278 har skrivit i forumet

Kan FZ svara på varför de använder EAs efterbehandlade screenshots som skickas ut till spelsajterna istället för att ta egna?

Är inte poängen med en recension att vi får se hur spelet verkligen ser ut på monitorn/TV istället för hur det ser ut efter filter och efterbearbetning i photoshop?

Bevis: Precis samma bild som i recensionen finns på IGN med IGN logga istället för FZ. http://pc.ign.com/dor/objects/14320744/battlefield-bad-compan...

Det kan knappast vara en överraskning för speljournalister att de bilder som spelbolagen släpper är manipulerade på olika sätt för att framställa spelet snyggare än vad det är.

Då är min fråga återigen, vad tjänar FZ på att ljuga för läsarna?

Om det stämmer att dom otroligt snygga skärmdumparna är CGI och photoshoppade och inte kommer från FZ är ju det inget mindre än en journalistisk skandal.

Operations Flashpoint hade ju iofs inget riktigt skydd utan var en extremt insiktsfull lögn i det mänskliga psykets funktioner eftersom det fick alla pirater att skylla problem som egentligen berodde på bristande optimering på ett ickebefintligt koperingskydd.

Skrivet av Gortie:

Vem definierar den "Svenska kulturen"? Är inte "kultur" summan av befolkningen?

Precis. Med mer än 1 miljon människor som har invandrat de senaste decennierna så borde väl svensk kultur se annorlunda ut idag?

Med mat som kebab, pizza etc, ord som television och okej, och nya värderingar som hederskulturen borde väl svensk kultur vara annorlunda eller i alla fall mer splittrad idag. Och om man pratar om en svensk kultur från 50-talet innan massinvandringen så är ju det också en kultur otroligt påverkad av andra länder, så som Tyskland, Frankrike och England och andra länder om man går än längre bak i tiden.

Därför tycker jag svensk kultur är otroligt svårdefinierad. Jag äter turkisk snabbmat och kollar på amerikanska filmer men är född i sverige.
Har jag inte en svensk kultur då?

Slutade läsa Pc-gamer eftersom att de gav 95% till alla bra spel, 90% till mediokra och 85% till alla kassa. Hoppas FZ fortsätter med sina ärliga recensioner. Men du är välkommen Bennet!

Jag lirade WIC ett halvår multiplayer och det var verkligen bra. Singleplayerkampanjen lirade jag tre banor på och sen tröttnade jag. Det är fortfarande för stor skillnad mellan AI och mänskligt motstånd. Ligger pengarna i småungar som älskar singleplayer? Det måste vara så för annars förstår jag verkligen inte Massives satsning här eftersom att de inte verkar inse att briljansen i WIC ligger i det otroliga teamwork man kan få in i multiplayer.

Äsch, fattar inte problemet. Alla säger sådana saker, utlänningar som svenskar. Det vi känner igen och förstår är känner vi oss trygga med och det det vi inte förstår blir vi rädda för. Arbeta mer med integration etc en att störa sig på människors språkbruk.

gillar mission editor, ljuset, storleken. Gillar inte pop-uppen av gräset. Ser fult ut och är väldigt konstigt taktiskt då du inte ser personer som ligger ner 10 meter ifrån dig men du ser dem på 100 meter.

Skrivet av eldloppa:

Även jag är småbarnsförälder och har köpt och spelat igenom denna lilla pärla till spel. Som andra sagt, flytet är helt fantastiskt och det är skönt att bara luta sig tillbaks och drömma sig bort lite. Även lillen är alldeles fascinerad av spelet

Som sagt "banorna" (mer precist drömmarna) börjar med en ensam blomma. När man som vinden börjar blåsa på den blommar den upp och släpper från sig ett kronblad. Detta blåser man runt lekfullt i vinden och försöker nå andra blommor som då slår ut och släpper ifrån sig fler kronblad.

Vissa blommor har en "halo" runt sig och har särskild betydelse. När man öppnat en hel grupp sådana händer något speciellt, såsom exempelvis att en slags färgexplosion sker och målar världen närmast runtomkring, eller att något maskineri går igång, eller vad som helst.

Spelet börjar ganska glättigt och lättsamt men får snart en allvarlig, djupt mörk underton. Man får en känsla av hopplöshet nästan, vilket jag tror är vad spelmakarna försökt förmedla. Med sin vind och sitt kronblad kämpar man mot ett osynligt hot, för en miljö som är döende.

Det är verkligen vackert. Som konst nästan. Jämfört med att betala för en biobiljett var detta verkligen värt varenda en av de få kronorna det kostade på PSN.

Tack, nu förstår jag vad det handlar om. Synd att det inte finns till pc =(

Jag tycker att recensionen saknar en beskrivning av de spelmekanismer som utgör själva spelet. Vad jag har fattat genom att läsa artikeln är att det handlar om blommor inte mycket mer. Väldigt vackra bilder dock.

Alltså detta verkar ju helt underbart bra! Jag blir aldrig lyrisk över spel men detta! Detta!! Buhuhuhu jag har en PC... och ingen konsoll =( blääää

Jag gillar att fz:s förhandsgranskningar är ärliga till skillnad mot ign. gamespots med flera som har som policy att inte säga ett ont ord i en förhandstitt. Då slipper man hype monster som far cry 2.

Haha, fan vad skönt. Är själv pirat men gör det mest för att jag är snål och jag slänger inte ut en massa självrättfärdigande skitsnack som en del verkar behöva hålla på med i den här tråden.. Detta var bra tycker jag.

Skrivet av John:
Skrivet av donjojo:

Jag tror inte ett smack på den här nyheten. Om spelet på något sätt kunde känna av att det var piratkopierat skulle de såklat välja att omöjligöra spelande överhuvudtaget. Tror ni verkligen att just den här utvecklaren har tagit fram ett system för att känna av om spelet är piratkopierat utan att göra det till en världsnyhet och ta patent på tekniken? Jag har inte läst en rad om någon sådan teknik någon stans. Problemen kommer från buggar och dålig portning.

Skillnaden är att många spel har ett kopieringsskydd som hindrar startandet av spelet om inte rätt skiva sitter i, eller liknande. GTA IV verkar ha ett kopieringsskydd som är inbäddat i koden på många ställen - tillräckligt många för att de som gör "cracks" inte ska ha hittat alla.

Jag får göra en pudel helt enkelt och byta åsikt. På Pbay verkar det finnas cracks som folk klagar på att kameran skakar med mera. En möjlighet är att det är rockstar själva som laddar upp alla dessa dåliga cracks. Antagligen kommer det nog snart ett fungerande crack till spelet.

Jag tror inte ett smack på den här nyheten. Om spelet på något sätt kunde känna av att det var piratkopierat skulle de såklat välja att omöjligöra spelande överhuvudtaget. Tror ni verkligen att just den här utvecklaren har tagit fram ett system för att känna av om spelet är piratkopierat utan att göra det till en världsnyhet och ta patent på tekniken? Jag har inte läst en rad om någon sådan teknik någon stans. Problemen kommer från buggar och dålig portning.

De borde ha med logitech mx518 som är den mus som många anser fortfarande är kung i mössriket i i testet. En jämförelse utan det bästa som finns att tillgå blir ju helt ointressant.

Lol tänk om man hade köpt skitspelet och sen behöva betala mer för lite extra godis.

Väldig bra recension. Jag börjar misstänka att det handlar om pengar under bordet när de stora spelsajterna hyllar detta spel.
Man blir lite förvånad när man läser en recension om far cry 2 på IGN med en stor annons som säger far cry 2 bredvid.

Riktigt skitspel faktiskt... Eller är det överhuvudtaget ett spel?

Fy fan vad vidrigt. Jag kan inte tänka mig hur ont det skulle göra att få min hud avskuren vid fotknölarna och sedan långsamt bordragen ända över huvudet medans jag fortfarande var vid medvetande. Fy fan för pälsindustrin, dock så är djurhållningsindustrin (Mat, skinn etc.) generellt en äcklig företeelse, även om det inte alltid är så här illa.

Fast vem skall man skylla på, kinesen som gör det för att överleva eller överklass tanten som köper pälsen i tron att den tas från redan döda djur? Jag antar att vi som har sett filmen har ett ansvar att visa den för andra, mycket av den här industrin beror helt enkelt på att människor inte vet hur illa djuren har det.

Det gäller att hitta servrar med många högrankade för att få ett bra teamwork, något det finns rätt gott om. Sedan så är det ju alltid ett tips att gå med i en public clan och skaffa en mic om man gillar att samarbeta mycket.