Inlägg av sand.man

Inlägg som sand.man har skrivit i forumet

Låter mer som att ditt tangentbord är den enda komponent som klarar av att förese usb enheten med tillräckligt med ström. Vet att USB donglar som man använder för att ansluta mot 4G näten kräver en hel del ström för att fungera. Du har händelsevis ingen USB hubb som du kan testa med att ansluta usb dongel mot?

Fråga, hur pass gamla är dina grafik drivare? För jag vet att Nvidia hade problem med sina drivrutiner i somras. Hade nämligen samma problem som dig och då var det relaterat till Google Chrome.
Kolla Nvidias forum https://forums.geforce.com/

Skrivet av magma:

Låter riktigt trevligt och fantastiskt!
Inget illa menat mot moddaren, men är det verkligen så säkert att spela på någon privatpersons server?

och varför skulle det inte vara det? gärna ta och förklara vad du menar.

Skrivet av Olidion:

23minuter för en trailer?! Kvantité istället för kvalité.

Egentligen inte, denna 23min lång trailer är egentligen ett antal ihopsatta trailers som zenimax släppte när spelet tillkännagavs till PC för några år sedan till att spelet släpptes förra året.

Skrivet av eatem:
Skrivet av doie331:

jag skulle kalla det buy to play, Då pay to play är subscription, foch buy to play är some Guild wars 2 har.

Håller helt med. Free to play är att man bara kan dra ner klienten gratis och spela. Annas är det ju "599:- to play" eller vad det nu kostar på konsol.

exakt, Pay 2 Play är vad spelet är i dagens läge, alltså att du måste betala för att kunna spela. Buy 2 Play är att du betalar för spelet och spelar gratis.

AIDA64 är också ett program som kan visa i stort sätt alla dina komponenter i datorn

Skrivet av Chrester:

Nån som vet vad det var för låt i trailern?

The Shoes - Time to Dance (SebastiAn Remix)

Skrivet av Hymer:

Vad menar du med standard Micro USB?

att anslutning på kontrollen är micro usb

uppdatera dina chipset drivare

personligen så skulle jag gå med win 7. MS kommer släppa en uppdatering till win 8 i slutet av året som kommer återställa så att du har en riktig Start knapp tillsammans med menyerna som man är van vid. så frågan är om du kan stå ut med win 8 nuvarande skal tills patchen kommer.

gjorde samma sak som du, köpte en fysisk box istället för digital download på steam.
gjorde en koll på webhallen igår, och såg att beställningen låg fortfarande under behandlig så redan då insåg jag att jag inte kommer kunna spela spelet på den dagen det släppts eller under helgen.

håller med om att spelet i dagens skick inget att hänga i julgranen. spelet är meningen att det ska vara ett MMO, men du har typ roligt i ca 1-2veckor sedan sen lägga undan spelet för du har klarat av main storyn och även sido uppdragen. märker på forumet att det blir bara mer och mer folk som kör med fusk program i pvp, så som aimbots och liknande. trion borde göra som Square-Enix gjorde med FFXIV, gå tillbaka ritbordet och börja om.

rekommenderar verkligen inte detta spel.

Skrivet av cybo:

Kan erkänna att jag har inte kommit förbi lvl 1 på detta spel fast jag köpte det för några månader sedan...fastnat aldrig för någon karaktär och att behöva läsa massa quest text skit för att äns komma vidare....nej....det är inte mmorpg....det är single player i multiplayer miljö.

va? massor av quest text? är det verkligen Guild Wars 2 du syftar på? enda quest text du har är vad du ska göra under eventen och då är det inte ens så många ord som står. bara en liten förklaring uppe i högra hörnet, thats it.

hade hoppats på något mer ärligt talat. kartorna är det alldeles för lite variation på och jag hade hoppats på någon form utav coop campaign.

har inte telias säkerhets paket

detta händer lite då och då men jag är osäker om detta är samma fel som jag brukar få då jag har haft problem i flera år, mitt problem är att jag när jag klickar på länk så står FF och visar timglaset i ca 10-20 sek sen så släpper det och jag kommer vidare till länken jag skulle till.
under avbrottet så fungerar ingenting på FZ. det är som om att trafiken jag skickar försvinner i etern. att surfa till andra sajter medans man väntar är inga problem så det är inte min internet anslutning.

testa och tryck F8 under uppstarten, dom flesta moderkort har en funktion där när du trycker ner tangenten så får du upp en boot lista, alltså du får välja vilken enhet som datorn ska boota ifrån. flesta enheter i listan är hårddisk, dvd, usb, etc. du får ta och testa lite av valen där, se till bara så att du har något bootbart i den enheten du väljer

Efter att du har sett BIOS loggan, blir skärmen svart med en blinkade markör uppe i vänstra hörnet under några sekunder och därefter startar datorn om sig?

det finns ett ganska enkelt sätt att kolla om din nätaggregat är trasigt eller inte. testet involverar att du tar bort ATX kabeln från moderkortet och fäster en bygling på stiften i kabeln. kolla länken nedan.

gör detta enbart om du känner dig tillräckligt erfaren för att öppna upp datorn och göra testet.

http://www.h-i-r.net/2008/03/testing-atx-power-supply.html

just 2 röda block har jag inte fått med spelet men jag fick andra former av konstigheter, att spelet krashade titt som tätt. gjorde sökningar på nätet och där läste jag att stänga av DEP eller åtminstone lägga till risen.exe i undantag listan. du kan hitta DEP(dataexekveringsskyddet) under System->Avancerat systeminställningar->Avancerat->Prestanda.

detta kanske kan hjälpa dig också.