Inlägg av anon14587

Inlägg som anon14587 har skrivit i forumet

Strissystemet ser lite tråkigt ut... Det är typ DA1 system med DA2 super-duper-kaoset.

Jag hoppas att det kommer finslipas eftersom det bara är alpha men BioWare har misslyckats att leverara flera gånger nu. Jag är orolig.

Tja, jag tycker spelet är bra. Det är otroligt coolt och roligt och förstöra trafiken då och då. Alla sidouppdrag och den nya idéen att hacka är också intressanta. Jag har inte haft så rolig i ett spel på länge och på många olika sätt är det bättre än GTA IV. Mitt lilla problem med spelet är att det är dåligt optimiserad och saker och ting poppar då och då. Annars är det skitkul!

Fast jag är inte förvånad att folk klagar på detta spel när Call of Duty 393, Assassin's Creed 92 och andra uppföljare ligger i topp på säljlistan. Jag tycker att det är underbart att det säljer bra i alla fall!

Snart är väl jag den enda som inte rört spelet

Skrivet av Bennii:

Ja, det är verkligen inte rätt väg att gå. Om de här personerna vill att SD ska tas på allvar så gör de sig själva en otjänst när de mordhotar en meningsmotståndare. Visa att du har lite råg i ryggen, Åkesson, och fördöm dina egna väljares beteende.

Har du inte hört talas om hans nolltollerans mot extremister?

Om jag vore en SD sympatisör hade jag sett alla dessa "Ni är inte välkomna, SD" som ett tecken på de är "out of touch" med verkligenheten. Jag tror faktiskt att dessa får oönskad effekt och hjälper partiet...

Men vad vet jag? Jag håller inte på något rikstagsparti - bort med status quo.

Skrivet av Javas:
Skrivet av Stuntman:

Jag kommer aldrig förhandsboka ett Bioware spel igen. Väntar 2 månader efter släpp med att köpa detta för att först kunna försäkra mig om att dom inte släppt en halvfärdig skitprodukt igen som DA2.

Att EA kan förstöra ett så bra studio är bara sorligt. Allt Bioware släppte var guld och diamanter tills EA köpte upp dom, nu får vi DA2, mjölkiga dlc till Mass Effect istället för ett komplett spel som orginalet var

Jag tyckte Dragon Age var riktigt bra... EA köpte BioWare omkring 2007 och DA släpptes 2009. Den almänna uppfattning är ju också att de uppskattar ME2 (2010) också.

Jag tror att det är BioWares själva som är ansvariga för att DA2 blev dåligt och ME3 saknade ett vettigt slut - utvecklarna försvarade både DA2 och ME3s slut. DA:I ser lovande ut. Jag ser ingen koppling mellan EA och dessa produkter alls. , men det är så folk ser på det. En liten sökning på internet gav också: "We Had Complete Creative Control" citatet av en av BioWares grundare när han pratade om DA2 och ME3.

(BioWare släpper ett bra spel) "Tack Bioware för att ni alltid leverar!"
(BioWare släpper ett mindre bra spel) "JÄVLA EA!"

Folk är underliga... :/

Jag tyckte det ändå var ganska roligt!

Skrivet av Hipshot:

Jag har INTE missat poängen med gog, ni förstår bara inte vad jag menar.

T ex, jag kommer ju köpa Age of Wonders på Steam, bara för att jag hellre vill ha det där än på Gog, för jag tycker steam är mer praktiskt, men om gog hade sålt spelet DRMfritt och även inkluderat en steamnyckel så hade båda blivit glada, för gog hade tjänat mer pengar och jag hade haft både den drmfria verren (som jag inte bryr mig om) och spelet på steam.

Jag kan tillägga att jag gillar gog mycket och har köpt över 40 titlar där sedan start.

Eh? Om du vill ha en steamnyckel så köper du väl ändå spelet fråm Valve?

Skrivet av Bennii:

Jade Empire 2... Bekräftat och klart. Kom ihåg var ni läste det först.

På Fz.se?

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av Draug:

Är det bara jag som tycker att EA blivit alldeles för stora? De har ju tappat all verklighetsförankring.

Fan jag minns när de gjorde spel som Desert Strike och Jungle Strike, bra tider...

http://www.psu.com/media/articles/image/EA_Desert_Strike.jpg

"Challenge everything" var nog mer än bara en slogan. Det var den stora vändpunkten. Från att ha varit ett respekterat företag till att ha vunnit Worst Company in America tre gånger i rad.

Fast att de vunnit titeln "Worst Company in America" visar ju hur dålig röstningen är. Det finns betydligt sämre företag än EA.

Jag tror att folk inte verkligen ser ont på EA är på grund av deras storlek. Det finns andra spelföretag som beter sig lika, fast kanske inte i lika stor skala, och de kommer undan mildare.

Själv har min respekt för EA ökat på sistone, det finns tendenser att de vill ändra sig och skapa bra spel, det finns ett antal som jag ser fram emot: Dragon Age: Inquistion, Battlefront och det andra annonserade fast okända Star Wars spelet som vi vet om. Jag glömmer säker några också. Jag kan t.ex. inte säga samma sak om Activision.

Jag visste inte att han också arbetade för Ensemble Studios och på Age of Empires serien... dock var han Lead Designer på det sämsta spelet i serien: Age3 (Jag räknar inte Age:Online)

Skrivet av Struggle:

Ännu en anledning till att bojkotta EA, bullshitting their customers.

""The game was designed for MP, we sim the entire region on the server so this is just not possible," Bradshaw said, in response to a question about offline modes."

http://www.joystiq.com/2013/03/10/maxis-simcity-offline-mode-...

Fast det kanske stämde också... Och utvecklarna gjorde om den delen.

Meh... själv tycker jag det hade varit grymmare om Rysslands ledare (Putin) eller Kinas ledare kom istället.

Jag är en nörd och har till och med denna bok, köpte den faktiskt för att få veta mer om Kotor 3 som var under utveckling internt hos LucasArts... det stod inte mycket:
http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_...

Jag tycker det är tre spel som sticker ut i serien...
Call of Duty 2: Första gång jag verkligen fick delta i andra väldrskriget och de olika perspektiven var häfigta.
World at War: Det finns ett flertal sekvenser som har klämts sig fast i minnet, som att kriga hela vägen till Reichstag.
Call of Duty 4: Booom!

Skulle gärna vilja se några spel i andra kriget: Korea, Vietnam, första världskriget och t.om gulfkriget. Sedan vill jag ha ett spel där man ser från axelmakternas perspektiv. Börjar sakna WW2

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Faktiskt, ja.

Ett Just Cause spel i Star Wars miljön hade inte varit dåligt...

Dice... Er... Nja... Ja? Nej... Vet inte.

Jag tycker att de ska ge licensen till utvecklare som verkligen imponerande på sista tiden som Crystal Dynamics (Tomb Raider)

Disney har redan börjat lura folk på pengar!

Nu spelar jag djävulens advokat men... kanske har spelserien blivit sämre med tiden.

Jag tror att folk vill spela "komplicerade" spel men det inte finns några bra exemplar. Spelutvecklare har för *mycket* pengar och måste sälja, som bara den annars går det inte jämt ut. Löjligt! Har ni lagt märke till spelens "marketing costs"...?

Jag tycker det är bra att LucasArts är borta. Det var inte den studion den en gång var...

De bästa spelen från senare tid är från andra företag som fått Star Wars licensen (som Disney också kan göra), som t.ex. BioWare (KotOR), Pandemic (Battlefront), Petroglyph (Empire at War), Obsidian (KotOR 2), Jedi Outcast & Jedi Academy (Raven), Lego Star Wars (Traveller's Tale), Galaxies (Sony).

LucasArts själva skapade spel som Star Wars: Kinect (Dåligt!), The Force Unleashed (OK som bäst), The Force Unleashed II (Usch), Revenge of the Sith (heh... ni har säkert glömt det )