Inlägg av anon16480

Inlägg som anon16480 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Tybalt:

Hm... men... varför har han valt att använda den typen av grafik? Är det medvetet retro eller?

Hela spelet är programmerat i Java och kan därefter spelas i webbläsaren utan att man behöver ladda ned något.

Sedan så är ju det som sagt Java det är programmerat i. Därför är det inte en så advancerad spelmotor.

Kan nog ligga något i det du säger också, att det medvetet är lite "retro".

Själv så älskar jag grafiken - simpelt och stilrent, ger en väldigt inbjudande miljö. Sedan har han ju lyckats med det också.

Jag och flertal av mina polare har exakt samma problem. Eller, det var ett problem. Grejen är att det går o lösa, men jobbigt och irriterande är det!

Hastigheten går bra de första minutrarna, men efter ett tag går det ner till 0 och bara fastnar där. Då startar man om patch-klienten och fortsätter där man var förut. Det kommer se ut som att den startar ifrån början, men lägg märke till att storleken på spelet du laddar ner är mindre - detta beror då såklart på att allt du laddar ner sparats, du förlorar inget

Lycka till!

Mount and Blade: Warband!

Bland det roligaste spel jag upplevt. Tänk dig Medieval Total War i RTS när du förflyttar din armé, lägg till x100 mer rollspelande, och tänk dig att du spelar som en specifik karaktär i slagen som en ledare med utrustning och hela kittet. Du kan förståss göra mycket mer också.

Gött!

tycker också de suger..

dom sägs inte vara så bra -.-'

silkroad <3

SPelat spelet men kom aldrig på vad ursprunget gör? varför har man det? De enda jag såg var att de fanns annan hud/ögon -färg och så men .:\

Kollade på youtube och de såg riktigt tråkigt ut. Men jag vet inte jag har inte äns kört det så . "Skall de smaka , får man äta" eller hur är de man säger?

åh lol hybrid har man ju inte hört de bästa om lol

dåligt "scriptat" spel. hah! lite bortskämd som jag är tål jag inte att de är dålig fps när de är som de är jag vill att allt skall FLYTA ! att ha low på de mesta suger.

lite bugs i spelet och så men.

spelar på venice, level 50. eller spelar inte vid tillfälle iaf, pga ständig grinding.

1