Inlägg av beardosaurus

Inlägg som beardosaurus har skrivit i forumet

1

Hallå. Jag fick feeling efter att ha läst alla era inlägg. Blev också lite nostalgisk och börja tanka på tiden jag spelade wow. Är som TS en tidig 80-talist som dock ej har barn, men har jobb och sambo (som förvisso spelar en del själv) så tiden är till och från begränsad pga av, ja livet. Jag fick hur som helst lite feeling och slängde ihop en Discord-server som ni sopm känner er manade gärna för bli medlemmar i. Så får vi se vad det här leder till :).

Har har ni en länk till servern: https://discord.gg/Fc2JWP

Skrivet av tricky:

Det är väl Lance Reddick du tänker på?

//

Snälla, kan de inte nån jävla gång visa spel från PC istället? Får kika mer när jag sitter vid min egen dator då jobbburken inte riktigt orkar med yt typ. Grafiskt sett såg det ungefär likadant ut som ettan? Hade nog förväntat mig att det skulle vara en rejäl dos snyggare.

Lance Reddick är korrekt, ja. https://www.youtube.com/watch?v=DMGK5oA-CPs

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

FMV??

Full motion video - https://en.wikipedia.org/wiki/Full_motion_video

Det är samma som med den du länkade tidigare. Grafikkortet räcker inte till. Som någon tidigare nämnde så är det ofta en dålig lösning att köpa en färdig från ett specifikt märke då du får betala för själva märket istället för vad som sitter i den. Är din budget begränsad till absolut max 8000:- kommer du att få köpa den i lösa delar och bygga ihop på egen hand, eller med hjälp av någon som kan göra det åt dig, för att uppfylla det krav som ställs.

Som också nämnts tidigare kan exempelvis komplett och inet plocka ihop datorn åt dig, men det kräver att du väljer ut vilka delar som skall vara i burken.

Nej, det kommer den tyvärr inte. GPUn, alltså grafikkortet, som sitter i datorn du länkade är tyvärr för dåligt om det måste vara maximal upplösning.

Det står inte specifikt vilket modell av grafikkort det är, men den tillhör AMDs R7-serie som är budgetalternativ och är sämre än många grafikkort som släpptes för flera år sedan. Den bistra sanningen är att du får lägga på några tusenlappar om du vill hitta en färdigmonterad dator som kommer klara av spelet i maxupplösning utan problem.

Skrivet av DrDoom:

Beslutsångest

Blir beställa nästa vecka så har ju lite tid på mig fundera. Men vill helst inte gå över 25 000 för skärm + dator och vill ha iaf 1TB hårddisk för lagring och SSD för windowspartition.

Så med en Acer skärm och 980Ti så får jag nog tyvärr skära in lite kostnader på processor och minnen.

Antar att skylake processorer inte passar i samma sockel som 4970k? Då blir ju problem om vill byta processor i efterhand.... blä :/

Nej precis. Skylake kör ju 1151 medan tidigare modeller har 1150. Så vill du "bygga för framtiden", om det nu går vad gäller gaming-PC, så kör på 1151 :).

Amnesia: The Dark Descent gratis på Steam

Tackar!

Spontant känns det snabbare (bara testat en halvtimme typ) och så gillar jag den nya startmenyn. Så hittills är jag nöjd.

Skrivet av Harakiri:

Fallout 4
XCOM 2
Deus Ex: Mankind Divided

Resten hamnar längre ner på listan !

What Harakiri said!

Skrivet av Biggles:

Och ändå....inte mycket nytt?

Jag menar...det ser ju bra ut? Men det är ju 100% förbestämt med uppenbara manus. Precis som tidigare trailers.

Smoke and mirrors people. Smoke and mirrors.

Ja precis. Lite som när dom målade upp Watch Dogs som något det sedan visade sig inte alls var.

ctrl + t --> inet.se --> ny skärm och grafikkort beställt.

Skrivet av xevyyr:

Alltså, Adam Sandler... Har han varit med i någon bra film?

Jag tycker Punch-Drunk Love är ganska bra

Är det någon som vet vad tusan "musiken" som spelas när namnet fylls i efter att du dött i James Pond heter? typ 2:15 in i dataspelstoppen. Jag blir tokig!

Skrivet av walter_iego:

"Day of the who"? Har aldrig hört talas om detta innan.

Då har du en helt ny upplevelse att se fram emot.

Skrivet av Welo:

Kul att man åker till grekland en vecka precis när det är summer sale

Jag åker till Spanien, men är rutinerad och tar alltid med mig en laptop ;).

Skrivet av PcGamer:
Skrivet av pazu:

Ser inte problemet. Man måste väl inte köpa fusken?

Problemet är precis vad som sägs i TB´s Content Patch : January 29th väl värt att lyssna på för att få en förståelse varför jag och andra med mig tycker detta är så korkat det kan bli.

Tack för länktipset.

Skrivet av dotque:
Skrivet av Gandir:
Skrivet av dafuq:

Detta spel värkar sjukt intressant. Men det värkar inte ha någon nice pvp, Måste ju finnas en ladder och en arena, annars är det ju svårt att ta det seriöst.

Om du vill ha det håll dig till ett RTS spel eller dylikt Arenas och PvP förstör dagens MMO RPGS rakt igenom så sådant skall inte finnas med.

Haha, varför spela MMO RPGS om man inte kan möta varandra? Det är ju det som gör spelen!
Gandir tilldelas dagens tratt!

För att spela MED varandra? Här har du tratten tillbaka.

1