Inlägg av Sirius

Inlägg som Sirius har skrivit i forumet

1

Jag är gärna med. Tack för chansen.

Nån annan får gärna lägga upp en bild om jag hade rätt.

Wings

Det är rätt. Tidernas sämsta spel?

http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=12422

15 - 4113
13 - LordDaimos
11 - Fairfax
9 - Lasrod
5 - bjosarn, Detrol, kow
4 - andymikel
3 - Tin, Crawller, Zelaxe, Neco246, nagash, Njörden, brundo
2 - PaZ, lord_brunskog, rybban, Shrudder, sno0zer
1 - Drunken_monkey_boxer, Joel1992, Eott, the_maxx (R.I.P), q0rra, SeniiL, Jonlissla, Sheikh Plisken, raiiga, mullins, peter_lovgren, CX, Pliskin, tony, Lewl, Koffex, Sirius

The Secret of Monkey Island (1) ?

Stämmer bra det.

http://www.fz.se/medlem/bilder/?id=12230

10 - 4113
9 - Fairfax
8 - LordDaimos
5 - bjosarn, Lasrod
4 - kow, andymikel
3 - Tin, Crawller, Zelaxe, Neco246, nagash
2 - brundo, PaZ, lord_brunskog, njörden, rybban, Detrol
1 - Drunken_monkey_boxer, Joel1992, Eott, the_maxx, q0rra, SeniiL, Jonlissla, Sheikh, Plisken, raiiga, mullins, Shrudder, peter_lovgren, CX, Pliskin,tony, Lewl

Moonstone!

K: Amiga

Jag är på jakt efter amigor i allmänhet och en Amiga 1200 i synnerhet. Om någon har en som samlar damm så ta chansen och sälj den till en riktig entusiast!
Skicka ett PM om specifikationer och önskat pris.

Som sagt, jag är i första hand ute efter en 1200 men även andra modeller är av intresse.

En länk till, från en påtagligt RÖD tidning.

http://malmolund.city.se/nyheter/2008/12/22/_De_ar_farliga_oc...

Det är så jävla komiskt att AFA kämpar tillsammans med islamister. AFA som ska "kämpa" för feminism och homosexuellas rättigheter. Detta bevisar det dom flesta redan vet. AFA är inget annat än drägg som tar varje chans till att slåss och förstöra på skattebetalarnas bekostnad. Vad som är pinsamt är hur vissa stoppar huvudet i sanden som en liten struts och inte ser vad som sker i ett kravlöst samhälle.

Skrivet av Lusen:
Skrivet av Mr. G:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=865630

Bra att inte polisen spärrar in AFA bråkstakarna i Malmö, utan låter dem hålla på som om inget hade hänt. Det är ju mycket bättre att skattepengar går till att städa upp efter ligister än till något vettigt som t.ex. sjukvården.

Jo, tråkigt att dom inte gör något, men det här gäller inte AFA:D

Gör det inte?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=865347

'Under natten stötte polisen på ett nytt fenomen.

- I går kom ett antal personer från den autonoma miljön, bland annat från Afa hit till Rosengård för att så att säga "hjälpa till" med upploppet.'

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=864712

Stenkastarnas totala brist på vanligt jävla folkvett och myndigheternas motsvarande brist på åtgärder gör åtminstone mig förbannad.

Skrivet av SwedishChaos:
Skrivet av bjosarn:

Naraccas: Vad är AFA's politiska budskap då?
"AntiFascistisk Aktion är ett landsomfattande nätverk som bildades i september 1993. Vi är korkade kommunister och anarkister och övrigt drägg som egentligen bara vill få ut lite ilska, skyltfönster och folk som har lite hår på huvudet passar jättebra!

fix'd...

Tillägg:

Vi är alla glin från medelklassen som tycker det är tufft att leka revolutionärer, men istället för att visa riktig solidaritet, ex att bjuda in en hemlös över natten, eller att arbeta ideelt vid någon oroshärd i världen så krossar vi skyltfönster och förstör för människor som försörjer sig och bidrar med skatter till samhället. Själva har vi inget arbete trots vårt eviga malande om "solidaritet" med arbetarklassen. I bästa fall har vi nån s.k "kultur" utbildning från högskolan som resulterar i studielån och inget arbete. Men vi kan iaf. sitta på små caféer och diskutera den stora revolutionen och hur alla som inte delar vår världssyn ska möta en snabb död.

Vi sitter på våra pojkrum i trygga Sverige och hetsar upp oss på diverse communities, och när vi tror oss fått ihop ungefär 5 gånger så många likasinnade som "motståndaren" så drar vi på oss våra rånarhuvor och ger oss ut för att "krossa fascismen". Dvs, orsakar hederligt arbetande människor en massa kostnader och problem.
Och detta får fortgå utan att någon ingriper på allvar. Hejja Sverige!

Skrivet av flakkz:

Djur är alltid oskyldiga, inte de som startat krigen eller dödat oskyldiga. Människan är ond, tro det eller ej. Även om civila i irak in gjort ett dugg för att förtjäna att bli sprängda i bitar så är människan som helhet alltid den ras som kommer orsaka mest skit på denna värld, mot sig själva och djur.

Att kasta ut en hundvalp från en klippa berör mig mer än om en oskyldig blir sprängd i bagdad. Kanske är störd i huvudet och borde låsas in men har också blivit avtrubbad med allt skit som folk runtomkring och i världen utsätter andra för. Något som djur aldrig kommer göra med avsikt.

Håller med till 100%.

Skrivet av EliasN:

Antifascistisk front.

Antifascistisk Aktion.
Ett gäng snorungar, ofta från medelklassen som tycker det är tufft att leka revolutionärer, genom att bete sig som svin och kasta stenar och förstöra butiker och dylikt för arbetande "kapitalister och imperialister". Att dom aldrig haft ett arbete eller tillfört samhället någonting är pinsamt tydligt.

Skrivet av CastorFiber:

Jag är arbetande vit man utan sexuellt avvikande beteende i trettioårsåldern. Enligt media är jag näst intill personligt ansvarig för alla utsatta kvinnor, invandrarfientligheter, krig, svält, fan och hans moster - det är sån't skitsnack och jag less på att lyssna. Skall jag skämmas för den jag är eller vad är det folk vill?

Tja. Vad kan man vänta sig när en viss ledande politiker med (goda) chanser på nästa post som stadsminister säger följande om sitt land och sina landsmän:

"Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.
Källa: Expressen, 26 juli 2002. "

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.
Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets Euroturk, mars 2002. "

"Svenskar är så tråkiga, vi borde hämta inspiration österut. Islam skulle kunna liva upp Sverige.
Källa: Euroturk, 12 Augusti 2005. "

Problemet som stackars Mona inte greppat är att när hon förlöjligar och nedvärderar sin egen kultur på detta vis så väcker det inget annat än förakt för oss hos exempelvis muslimer, som själva är EXTREMT stolta och bevarande av sin kultur. Hur tror ni det får oss som ett folk att framstå när vi kryper runt på våra knän och förlöjligar oss själva på detta vis? Tror ni det väcker respekt? Jag tvivlar. Religionsfrihet är bra, men det gäller alla. Man ska inte behöva bespotta sin egen kultur och sina egna värderingar för att vara "politisk korrekt", vilket sker idag. Det har tagit sjukliga proportioner.

Det här kommer säkerligen att avfärdas som ett rasistiskt inlägg, vilket är lite komiskt då jag själv har franskt ursprung och flertalet gånger blivit kallad för svartskalle och dylikt av puckade ny-nassar.

Men som sagt, skälet är väl att jag är Europé, uppfostrad med västerländska värderingar som ser hur ett fint och en gång väldigt lovande land blir mer osäkert och våldsamt för var dag som går. Något jag håller de senaste 30 årens flumm-politik direkt ansvarig för.

1