Inlägg av legendofkarl

Inlägg som legendofkarl har skrivit i forumet

Bodde i en mindre stad men våra föräldrar skjutsade oss så skottkärra har jag aldrig stött på i LAN sammanhang Första lanet vi hade med coax kablar, tog oss först en hel dag att få igång innan vi kunde börja spela good times!

De bör skyffla sina resurser till ett Medal of Honor av den gamla skolan.

Skrivet av Fernaperson:

Jaha vissa spelar samma spel i 10 år, live service plague, well, fair enough jag har kollat på Seinfeld i över 10 år, men då behövs inga Battle pass och skins. George e fortfarande George. Men ni som pyntar var väl inte födda då och förstår 90 tals ironin, ni önskar Battle pass i veckopeng.

Vad är det för fel att spela samma spel om man tycker det är kul. Jag har spelat CS sedan beta tiden när vi hade 56k modem som bäst. Spelet är lika kul idag fastän jag fortfarande saknar de_aztec.

Seinfeld däremot har jag aldrig förstått storheten i...

Ta tillbaka familypass! Vi är 4 stycken i min familj som sitter med gamepass, hade gärna sett någon samlingsvariant.

Det var något av det sämsta jag spelat på väldigt länge. Helt uselt gameplay och mekanik.

Tröttnade rätt fort på spelet, jag förväntande mig mer upptäckande i världen. Världen är jättestor men innehållet väldigt begränsat så man hittade ju "inget" nytt i världen så det kändes bara tomt.

Skrivet av Morricone:

Tack för svar! Jag har inget emot tygstolar sålänge katterna inte klöser på den. Kommer du ihåg vad du gav för din stol?

Jag gav 3000kr för min på någon rea förra julen. Såg nu att den finns på komplett för 2990kr.

Jag sitter i en Arozzi Vernazza Soft Fabric, gillar tygstolar och i denna kan jag sitta i hur många timmar som helst utan att få träsmak. Visst den har klassiskt gamingutseende men tillräcklig diskret för mig.
https://arozzi.se/product/vernazza-soft-fabric/?lang=sv

Skrivet av Keneay:

Om du har egen vinning i att en aktie går upp eller ner och du hetsar folk till köp eller sälj så är det kursmanipulation vilket är olagligt och du kan hamna under Finansinspektionens lupp.

Finns även många andra sätt att åka dit så detta är bara ett av dem men att sitta och säga att folk verkligen gör bäst i att sälja och hetsa genom att säga att ända vägen framåt är neråt och man kommer förlora alla sina pengar annars är inte bara en lögn (eftersom det extremt sällan går spikrakt åt ena eller andra hållet oavsett hur bra eller dåligt företaget går) men även förmodligen över gränsen för att just anses som ett försök till att manipulera aktiekursen så därför nämnde jag bara att man bör tänka sig för vad man säger.

Du verkar inte ha en aning om vad kursmanipulation är (man säger egentligen marknadsmanipulation) så jag råder istället dig att vara tyst och inte fara med osanning.

Skrivet av Gill:

Kan bara hålla med, bra storlek, snabb SSD, bra prestanda, mer än tillräckligt för 1080P. Kör även med Series X och PS5 hemma men är ärligt mest imponerad av lilla S även fast jag i vardagsrummet kör Series X, dock så spelar jag nog mest i sovrummet på en Series S.

För dyr kan jag docka tycka den här är.

Ja nya priset är för dyrt, köpte mina för närmare 3k styck.

Skrivet av Molotov:

Känns som felprioritering.
Series S borde fasas ut

S är perfekt, har 3 stycken i hushållet.

Du fick det absolut bästa tipset i första inlägget, viktigaste är att kolla vad kompiskretsen har för maskin och köp en likadan så de med säkerhet kan spela allt tillsammans.

Förövrigt har min 7-åring ett Xbox Series S och min 9-åring en PC, sen har vi en Switch till hela familjen som knappt används.

Har också haft Markus från IKEA i säkert 10 år, men när jag bytte så märkte jag hur en bekväm stol kan vara och önskar jag slängt ut Markusen långt tidigare.

Har nu en Arozzi VERNAZZA SOFT FABRIC, galet skön.

Skitnödiga vänner, byt ut dom. Jag är 40 och har 3 datorer plus xbox och switch, vi spelar tillsammans som familj, skitkul! Det kommer inget att ändra på med taskig attityd, då behöver de aldrig komma på besök igen.

Skrivet av Hipshot:

Tråkigt! Det var en skådis som hade kunnat göra mycket mera saker i sin karriär känner jag. Föll bort pga droger runt 2000 lite?

Ja han blev dömd för misshandel av sin flickvän om jag inte minns fel och där efter gick karriären utför, tillsammans med narkotika missbruk.

Skrivet av Mortaigne:

XGP Ultimate kostar 135kr i månaden?

Hitta två personer till så får du ner XGPU till 60kr per person, det är sinnessjukt billigt

Ultimate är inte intressant för oss.

Skrivet av Mortaigne:

Sinnessjukt billigt!

Gött att det kom så relativt tidigt till Svedala ändå. Xbox Game Pass är fasiken det bästa inom gaming på länge.

För oss blir det samma pris, 3 konton i familjen 99kr styck.

Skrivet av theBoosing:

Vi är ett gäng gobbar (35-50) som har ett guild i wow, vi kör allt möjligt och det är superskoj.
Mythic+ har vi kommit upp i 11-keys nu, riktigt nice och vi känner inget av det du nämner att det skall vara för stressigt

Tar ni emot ny medlemmar?

Skrivet av Nabyran:

Ni har båda helt rätt, man behöver hitta rätt spelkrets. Men många spel nu för tiden verkar vara designade för att allting ska gå så fort som möjligt. Hastighet premieras.

Jag är ute efter något där jag kan luta mig tillbaka efter en arbetsdag, och sedan kväll med barn, och bara chilla, snacka lite skit och spela något. WoW eller dylikt MMO skulle säkert vara bra om man bara hittar trevliga personer att spela med.

Är lite i samma sits, ålder, jobb, familj osv, spelat wow till och från och den typen av spel jag gillar men det finns varken tid eller ork till att bli bäst/farma/bäst gear osv. Vill bara chilla, questa runt och allmänt slappna av

Jag har försökt hitta något annat spel som skulle uppfylla mina önskemål men det är svårt.

Skrivet av theBoosing:

Det är bara att snacka med chromie och välja timeline så kan du questa lite varstans i världen, nytt som gammalt content då allt skalas.

Fast det är för mig alldeles för tillgjort. Det ska vara en del av den öppna världen för att passa min smak, inte ett sidosteg jag behöver aktivera.