Inlägg av legendofkarl

Inlägg som legendofkarl har skrivit i forumet

Skrivet av noyart:

60öre/kWh var så förra året. Priserna är väl uppe i 270öre nu. Tecknade som dum jag är 270öre/kWh i ett år nu. Fick första räkningen igår. 500+kr i månaden blev det 😭 från 300kr tidigare år

Tror jag låg runt 1100kwh om året så kanske inte så farligt

Herregud, hundralappar hit och dit är väl inget att gnälla för.
De flesta som bor i lägenhet har ju låg totalsumma oavsett om elen är dyr eller inte.

Skrivet av ompalompa:

Dock personligen så tycker jag ordet Gamer klingar illa, jag föredrar faktiskt spelare/ datorspelare/ tvspelare som använts sedan länge. Jag vet inte när gamer började användas i svenskan. Men det låter som något man använder om (och används av) barn/tonåringar som ska vara lite tuffa såsom många andra engelska ord i svenskt bruk...
Jag tror jag aldrig någonsin använt den termen i svenskan heller annat än på skämt eller akademiskt såsom just här...

Har använt ordet gamer sedan jag plockade upp första utgåvan av tidningen PC Gamer.

Men många i tråden verkar lägga en otroligt tyngd i ordet. Gamer är inget mer än en person som gillar att spela och därmed gör det.

Skrivet av lonian:

Onödigt att skaffa ungar om man vill spela spel hela dagarna.

Jag har två kids, båda är gamers. Har MER ursäkter att spela idag än innan jag hade kids. Vi har ett gamer-rum med 3 spelstationer och annat smått och gott som TV-hörna etc.

Skrivet av Ronzem:

Jag hade gärna sett något som får den gamla världen att börja leva igen. Kanske hade crafting behövt material från tidigare i spelet?
Nu har den här biten blivit lite bättre dock genom att använda äldre instancer i Mythic+ systemet.

Instämmer till fullo, det är en av de största bitarna jag saknar med WoW. Så fort en ny exp kommer blir allt de gamla obsolet. Tänk om de kunde använda den oerhört rika och stora världen som de faktiskt har. Nya quest, minudungeons och transformera landskapen/städer (lagom) för att få oss att återanvända och vilja vara i hela Wow-världen.

Och för alla oss som finner nöje i att bara questa så hade en skalad svårighetsgrad på mobs varit uppskattat. Så när jag är 70 så skulle alla mobs vara minst 70 överallt så hade jag mer än gärna åkt runt i hela Azeroth och gjort gamla quests.

Hahaha vafan.

Mina kids spelar Fortnite, båda är under 13 år. Det innebär ju inte att de får spela hur mycket de vill. Sätt gränser så är det inga problem.

Hoppas att de ändå släpper det till konsol med t-bort och mus stöd.

Jag blev riktigt sugen på att spela Killzone2 häromdagen, men det är svårt när man inte äger varken spel eller konsol längre

Kan man spela detta med t-bord och mus på Xbox?

Hade man kunnat spela alla fps med t-bord och mus på konsol hade jag bytt. Men Fps med kontroll är fortfarande ett aber. En del går nu för tiden men det är inte standard.

"Lösning? Vi bör demokratisera företag. Om det heter kommunism eller inte vet jag inte. Men något behöver förändras. Det är uråldrigt och gör oss sjuka."

Vem ska ta risken? Vem ska investera? Hur ska vi starta bolag om den som startar bolaget sedan inte får äga eller skörda frukterna utav det?

Ett bolag skulle inte överleva om alla som jobbade där skulle ha samma bestämmande rätt och ägandeskap. (nu pratar vi något större bolag).

Öl och ölkorv

Jag är en super casual spelare idag. Tycker spelet är rätt skönt att bara questa runt lite i utan några ambitioner på att spela något riktigt end-game. Kör lite rbgs och m+ ibland. Lirade seriöst förr men efter att ha släppt det så känns spelet inte så krävande längre och bara rätt avslappnande.

Låter som en långsam död för hjärnan. Visst kanske skönt ett tag men i de långa loppet nej tack.

Inte skylla på MS/gamepass när det är du som gör fel som alla skriver, använd Xbox appen.

Snarlikt namn är Cassidy Cole som är en medioker porrskådis 😆

Skrivet av Kalliban:

Jag spelade ettan en del, men fick börja om flera gånger då jag var dålig på att komma ihåg vad tusan jag höll på med. Det var inte särskillt snällt mot uppehåll och jag minns det som att man behövde hålla koll på rätt mycket i huvudet. När jag väl körde på så var det dock väldigt roligt, men jag spelade aldrig ut det av någon anledning. Är tvåan "mer av samma", eller har de gjort det snällare att kunna plocka upp då och då om man inte har tid att spela varje dag osv?

Gjorde precis detta igår. Hade inte spelat på 1år kanske och hade inte en aning om vad jag höll på med, 1 miljon saker i inventory osv. Jag startade om på nytt

Hade drift på mina kontroller men sprutade in en hel del elektronikrengörings spray vid själva joysticksen och det löste mina driftproblem.

Fasen va de gnälls på PC. Har spelat MP på PC iaf i 20 år och visst ibland möter man någon fuskare men långt ifrån hela tiden. Det är verkligen ingen katastrof överhuvudtaget.

Skrivet av Håkan:

Helt sinne att folk vill ha såna stora musmattor, nu är jag inte pc-master race, men har man musmatta under tangentbordet? Eller man har verkligen fritt musspel på 90 cm? Då får man ju nästan ha ett extra bord endast för musmattan. 😛
Men som sagt, kan ju vara jag som är old fashion, senast jag köpte musmatta var väl för 10-15 år sedan, en func, den ligger nog kvar här någonstans.

Det är riktigt nice, jag har två stycken 900 mattor bredvid varandra då jag har 2 gaming stationer. Men de täcker nästan hela custombyggda skrivbordet perfekt.

35+ här med, har precis plockat upp BF4 igen sedan jag spelade det sist 2013 för att roa mig lite inför kommande bf släpp