Inlägg av crowbar82

Inlägg som crowbar82 har skrivit i forumet

Det är inte första eller sista gången de gjort fansen besvikna. Gör man det gång på gång så måste något vara fel.

Ja tack!

Skrivet av Therant:

Jag har verkligen ingen kol här, men floppade det här spelet? Megahype innan släppet (som med alla AAA spel). Sen tjat i en vecka efter ungefär. Och nu känns det tvärdött. Var spelet kasst, eller var det överhypat, som så brukligt. Jag har själv inte spelat så är bara intresserad av statusen på spelet.

Nej det är inte kasst. Spelet är jätte bra fram tills man klarat av storyn och nått lvl ca 60-70 därefter så märker man snabbt att det inte finns någon poäng att spela vidare då det inte finns något spec mål tex fler bossar osv. Detta är just vad de försöker lösa i säsong 2. Jag själv slutade spela efter att ha klarat av storyn.

Skrivet av Akronym:

Efter fiaskot med Borderlands 3 (Det må sälja bra, men det är ändå skräp.) så är jag försiktigt pessimistisk inför tanken på en fyra.

Om du tycker att Borderlands 3 är skräp så har du inte spelat ett riktigt skräp spel. Det kanske inte är det bästa spelet som gjorts men skräp är det absolut inte.

Skrivet av Fredede:

Japp. Jag misstänker att de körde iväg en stor batch PS5:or till Bring idag, och gissningsvis scannar Bring in dem på terminalen ikväll, vilket gör att spårningsnumrena skickas iväg till kunder. Eller så är det önsketänkande från min del.

Har ni valt hemleverans?

Skrivet av Auditor:

Efter mycket vånda och irritation fick jag tillslut mail 11.13 imorse med kvitto och spårningsnummer för Bring. Dock står den ännu inte som mottagen hos Bring, vågar man hoppas på imorgon?

Jaja det kommer snart i alla fall Mycket bättre utsikter nu än innan igår i alla fall. Då hade man en förbokning på WH förväntad "under 2021"

Även om jag är lite besviken på att folk som beställt vid 12 redan fått leverans när jag beställde och fick bekräftelse 08.59. Överlag mycket nöjd med hur El-Giganten skött denna release.

Jag tror att vi som beställde innan 09:00 blir bestraffade 😉

För er vars konsol skickades idag från Elgiganten:

Pratade precis med en person på Bring som tydligen ska veta hur detta med hemleverans fungerar och hon var klar och tydlig med att varan inte kommer snabbare om man ändrar till hemleverans. Poängen med att ändra till hemleverans är om man vill ha varan skickad hem och på så sätt slipper man åka till ombudet och att man kan själv välja tid för leveransen.

Skrivet av Strut:

Jag pratade precis med Bring om det och hon trodde inte att det skulle bli snabbare med hemleverans för mig iaf - snarare tvärt om

Ok. Ah... då skippar jag det

Skrivet av Fredede:

Samma här. Bokade igår vid 09.

Vet vi om det är snabbare leverans om man ändrar till hemleverans?

Nu skickades min PS5 som jag beställde igår 09:00

Skrivet av MagnaWolf:

Undrar vad brytpunkten är då jag beställde runt 12.20 med expressfrakt. Inte skickad än.

Jag beställde 09:00 med express och har inte fått det utskickat än. Så vem vet vad de håller på med.

Skrivet av nicbex:

Jag beställde 12.11 och har inte fått något mail. Men kanske blev några konsoler lediga från morgonen ändå pga dubbelköp?

Jag beställde kl 09 med expressleverans men har inte fått något mail att den skickats.

Skrivet av Ledkung:

Hur fan lyckas du komma in så tidigt innan 9.00 jag rensade cache. Kom in 2 gånger men utsparkad 3 gången fick jg stå i kö i 3 minuter. Skit system

Jag beställde 08:58 genom att söka på Playstaion 5 och beställa via sökresultatet. När jag gick in på varan så fanns det ingen knapp att lägga till i korgen så jag gick tillbaka till sökningen och beställde därifrån.

Skrivet av Auditor:

Jag beställde disc på Elgiganten med klarna och fick bekräftelsemail kl 08.59. Har stått som "under behandling" ända sedan dess. Talade tidigare idag med kundtjänst som sa att jag kunde vara trygg med att min order skulle skickas idag eller imorgon. Andra har redan fått mail från Bring men inte jag Ska man vara nojig?

Jag fick 09:00 och det står som Reserverad. Har dock inte fått något mail från Bring (beställt expressfrakt).

Skrivet av MLundin:

Sitter i hopp och tro att MediaMarkt ska göra som EG och spontansläppa..

Det kommer de inte. Jag förbokade 26 oktober och får inte förens efter mars 2021 (kommer dock avboka så fort elgiganten skickar min beställning från idag)

Skrivet av GiGeGame:

Att vi ens får PS5 innan jul tycker jag alla ska vara nöjda med som la en beställning idag. Sen om vi får vänta nån vecka extra tror jag ingen kommer drabbas särskilt hårt utav.

Igår så var jag inställd på att vänta till sommaren (Webhallen). Idag så står jag med en bokning som jag kanske får i morgon eller på måndag. Så ja, tycker vi ska vara glada även om man nu måste vänta några veckor. Jag hade varit överlycklig om jag behövde vänta 2 veckor i jämförelse med upp till 6 månader.

Skrivet av GiGeGame:

Allt med EG känns bara så skumt, men dom har nog sina anledningar och om dom faktiskt lyckas leverera så kommer nog många bli väldigt glada och kanske ändå ge EG en chans för fler inköp.

Vad är det som är skumt? De släpper bokningar när de vet hur många konsoler de får. Tvärt om vad Webhallen gör. Ser inget konstigt med det.

Skrivet av Aekold:

Pratade också med supporten(de är nog less på alla otåliga jäklar ) var lite orolig då min aldrig ändrades till reserverad. Verkar som att de inväntar Bring som plockar upp den idag för hemleverans (fick bekräftelse 09:00).

Menar du att vi som beställt kl 9 får den skickad idag?

Skrivet av Izam:

Lyckades köpa en PS5 på elgigantens extrasläpp och ringde dom och fick info om att dom tror att jag får den redan i slutet av veckan! <3
Hade förbokat i januari på Webhallen och skulle få den först 2021 annars.

Slutet på veckan? Det är ju fredag i morgon hur går det ihop?

By the way, är det ens lönt att välja expressleverans? (syftar på elgiganten)