Inlägg av Rwaat

Inlägg som Rwaat har skrivit i forumet

Du måste döda Vendrick för att kunna möta Aldia i Throne of want rummet.

9åringen inuti mig skriker av lycka, kanske kan man smygspela detta när ingen är hemma ^^

ODST känns fortfarande som ett utav de "nya" halos för mig

Så efter denna snyft video där det är så synd om dem, så tänker dem inte ens ta och fixa unity? Utan dem går vidare till syndicate på en gång?

Underbara nyheter, blir så mycket enklare att sortera sina spel. Nyckelordet är dock 'frihet', jag är inte tvungen att använda denna tjänst om jag inte gillar den!

Testade 4 olika foton på mig själv.
33 - 19 - 32 - 22
Är 20 år gammal, så 2 utav analyserna var ju hyggligt nära.

Instämmer med föregående talare, hatar dagens micro DLC med 2st vapen för 50kr, men saknar de gamla riktiga Expansionerna som verkligen la till med massor med innehåll till dit favorit spel.

Vet inte riktigt, BB känns som en udda fågel i Souls sammanhang.
Tog cirka 25timmar att klara ut och det kändes inge speciellt alls. BB är absolut inget dåligt spel men inte alls lika minnesvärt som DeS/DkS1-2 var, dessutom kändes alla bossar ganska meh...

Skrivet av marcus8958:

Hearthstone fick årets multiplayer vilket också är helt galet. League of Legends OCH Minecraft är båda bättre spel i multiplayer men båda dom spelen fick andra awards och tror inte ett spel kan få fler awards. Personligen skulle jag även lägga Destiny över Hearthstone som bästa multiplayer men nu är vi nere på en nivå som det handlar om personlig smak.

Att säga att LoL samt MC är bättre i multiplayer en Hearthstone är väl också väldigt subjektivt?

Bara för att spelet inte levde upp till hypen, så betyder ju inte det att spelet i fråga inte var/är det bästa spelet 2014
Det ena utesluter inte det andra.

Tjock, Mustasch, Skägg, Spel och Hattar. Jag har hittat receptet för att bli rik!!

Spelar inte själv, men förbannat bra utav dem, EVE kör ju med ett mer eller mindre likadant system, och det fungerar klockrent. Perfekt lösning mellan P2P och F2P.

Skrivet av grollo_92:

66 av 100 blir väl 3,3 av 5? Du skrev i artikeln att det är en tvåa.

100 / 20 = 5 och 66 / 20 = 3.3

Därför att systemet är korrupt, 0 - 50 är ju räknas ju alltid som skit. 70 brukar vara medel betyget (3) medans 80-90 är ett bra-väldigt bra spel (4)

Kändes lite överdrift att skapa ett extra konto, blir liksom motsatt effekt.

Skrivet av Mirage:
Skrivet av Rwaat:

Saken är väl den att Hunters som består utav 4 randoms kanske bara vinner 20% av matcherna, men Hunters som består av 4 vänner vinner 30% av matcherna (Och så monstret dem andra 50% då)
Så den som spelar som hunter, men bara kör med randoms, kommer bara vinna 1/5 matcher, och då är det klart spelet känns obalanserat.

Läste du ens statistiken??? Hunters vinner 48.xx%, monstret vinner 51.xx%!! Du snackar ju om "fakta" som du hittar på för det är din upplevelse!

....Men snälla jag tog procenten som ett exempel, kan väl inte vara så svårt att räkna ut? Läs nu ordentligt innan du svarar

Hunters vinner 48.xx% utav matcherna, men av de 48.xx% så kanske (Och följande är ett exempel, för att få fram en poäng) 20% (enheter) är matcher där det är 4 st random hunters, och resterande 28% (enheter) är matcher där det är 4st vänner som spelar.

Hunters vinner alltså ca hälften av alla matcher, men hunters som består utav endast Randoms vinner enbart 20%, alltså 1 utav 5 matcher. Så den som spelar som hunter solo, har en liten chans att vinna, men när det är 4st hunter "premade" så vinner de mycket oftare.

Förstår du hur jag menar? Eller behöver jag vara ännu övertydligare när jag förklarar?

Skrivet av Mirage:
Skrivet av eld:
Skrivet av Killbom:

Känner att många blir lurade av rubriken, typiskt clickbait.

En bättre rubrik hade väl varit: "Evolve mycket välbalanserat". Eller "Samma vinstchans för monster som jägare i Evolve".

Den ynka skillnaden på under 2 procentenheter är ju i princip inom konfidensintervallet.

Ger bråkiga artiklar som ger bättre trafik

Men det visar ju hur läskigt det är att media har sån kraft i manipulation av headlines så som folk har reagerat.

Det läskiga är folk som Magma som anser det ÄR obalanserat.

Saken är väl den att Hunters som består utav 4 randoms kanske bara vinner 20% av matcherna, men Hunters som består av 4 vänner vinner 30% av matcherna (Och så monstret dem andra 50% då)
Så den som spelar som hunter, men bara kör med randoms, kommer bara vinna 1/5 matcher, och då är det klart spelet känns obalanserat.

Skrivet av magma:

Kanske för att matchmakingen inte fungerar som den ska?
Problemet med denna typ av spel är inte spelidén, snarare många av de som spelar. Spelet är inte bättre än den community som spelar det.

Förstår inte riktigt vad du syftar på? Spelet var ju väldigt balanserat.

"Bredbandsbolaget ska tvingas blockera de delar av Internet där det finns risk för att upphovsrättsskyddat material" Så precis varenda hemsida skall blockeras med andra ord?

Skrivet av Paddington:

Och jag som verkligen trodde att de hade uppfunnit trådlös ström.

Trådlös ström har funnits i flera år, problemet är väl att det inte är tillräckligt effektivt/avancerat ännu, för mycket ström går förlorad.

Däremot går det att effektivt skicka ström trådlöst över stora avstånd genom att använda sig av vatten, (eller annan strömförande vätska) men förstår att det inte riktigt var det du tänkte på.

Skrivet av BeeJac:

Bara jag som inte kunde sluta tänka på hur pass kort hon i blå skjorta är?

Tjejer brukar ju i regel vara kortare en killar, så tjejer på ~150 tycker jag inte är så ovanligt