Inlägg av Amelek

Inlägg som Amelek har skrivit i forumet

Sirius it is. Några här körde på Slen, vet inte hur den är, men det har gått nån poll och mycket snack om att Sirius blev det Skandinaviska valet. Kön är fördärvlig dock. Tickar på men det är drygt att behöva sitta 40min för att komma in.

Omröstningen

Skrivet av General White:

Bf2042 var inte bara en flopp utan dess like, utan även en förolämpning mot alla tidigare fans, och jag vill att det går dåligt för EA/Dice.

Med det sagt, folk som la pre-order får skylla sig själva. De är de mest naiva och lättmanipulerade förlorarna som finns.

Dessutom hade de ju en öppen beta som visade hur ospelbart skiten var. Missade folk detta eller?

Hade grymt kul med betan även om den var sjukt buggig, och tidigare erfarenheter med BF spel är att de fixas rätt snabbt efter release.
Har pre ordrat det mesta i BF-serien utom Hardline & BFV. Men båda dessa införskaffades senare och båda levererade bra då de putsas till. Har då haft det jävligt roligt med alla tidigare BF spel. Så då kändes det som ett rätt säkert kort att förboka 2042.

Tyvärr blev inte BF2042 som jag hoppades på och dessvärre inte får den behandling som de tidigare spelen fått. Men då har man lärt sig den hårda vägen att DICE inte är som förr. Men att kalla mig och anda för naiva och lättmanipulerade är att ta i.
Så du som är så duktig har alltså aldrig förbokat ett spel eller för den delen köpt Early Access spel själv? Applåder till dig!

Fördelen med att köpa spel hos kända aktörer…
Själv köpte jag min Ultimate utgåva på en sådär lite mer ovanlig sida då priset var oslagbart. Tyvärr har jag garanterat mindre än 0% chans att få tillbaks några pengar. Så jag får bita hårt i kudden och ta den bara…

Lustigt, satt och kollade på 3an och Proving Grounds för en timma sedan när jag höll på att gå igenom Steambiblioteket, nu läste jag detta. Blev förvånad att de ens hölls vid liv än.
Har haft riktigt roligt med serien sen början.

Skrivet av A1200G:

Stalker clone? Betyg 1-5?

Inte riktigt en Stalker clone. Detta går sin egna väg kring chernobyl och utspelar sig tom efter att sarkofagen placerats över reaktorn.
Här är det mer resurssamlande, en del basbyggande och styrande över manskap.
Man väljer olika uppdrag/räder i basen som man ska göra för att få tag på saker man behöver.

Har inte hunnit spela det allt för mycket men älskar Stalker och Metro spelen så detta föll ganska bra i smaken. Men betygsmässigt en 3,5-4 nånting då skräckfaktorn som är i spelet är väldigt tafatt. Ser fram emot ett grafiskt lyft som kanske kan göra att det blir det läskiga spel det var tänkt att bli.

Snart ett år sedan jag började spela Vigor. 🙃
Tycker det är en bra spelarbas. Stöter ofta på samma spelare dock, men längsta väntetiden att komma in i en match har varit Max 4min på de större banorna (12 pers) och ca 2min på de mindre (8 pers).

Riktigt roligt är det iaf, bäst av allt. Det är gratis!
När jag skrev inlägget så hade jag nyligen börjat och då var det förbaskat svårt då spelet inte är särskilt förlåtande mot nya spelare. Men jag började spela med mig folk genom Xbox-commuintyt och fick både lära mig en del och kom ut med bra med resurser till basen.
När man till slut fått upp sin bas så man har en rullande ekonomi och även fått blueprints på vissa vapen, så har det gått riktigt bra. Brukar även läsa och skriva inlägg på Vigors officiella Reddit. Där får man bra tips och hjälp.

Jag hjälper gärna nya ”Raincoats” som de nya spelarna kallas. 😁 Lägg gärna till Amelek9538

Ubisoft frågan…

Som flera andra skrivit så stämmer det att CS krävde Steam när version 1.6 släpptes, nästan 4månader innan HL2.

Hade skitkul med Gun Master (Gun Game) läget i portal som tyvärr ersattes av detta otroligt urlöjliga spelläge.

Provade en gång, fick spela “alv”, man kutar omkring med en kniv medans ”tomtarna” har automatvapen. Visst alverna tål en bra del stryk men inte hur mycket som helst. Vi i alv-laget tog ihjäl en hel del tomtar, men får ingen poäng?! Tomtarna vinner med 50 - 0.
Som vanligt så testar väl inte ens utvecklarna sina lägen.
Ta det här med Breakthrough/Rush. Även om matchen avslutas och du ligger kvar i lobbyn för nästa match så hamnar du alltid på samma sida dvs försvarade du så får du fortsätta med det tills du hoppar ur servern och söker en ny där du kanske får spela attackerande. Detta är vad jag vet det enda BF-spel som inte ändrar vilken sida du hamnar på.

Lös de nuvarande problemen med småpatchar istället! Pajkastare hela bunten!

Skrivet av Dergo218:

Har själv bokat ett Xbox Series X som jag lär få vänta på tills nästa år innan det kommer. Varit trogen Playstation sedan första Xboxen men ja jag tycker inte PS5 har imponerat alls, inte nog med att de inte släpper spel jag gillar så är konsolen bland den fulaste elektronik man skådat.

Har gått i Playstations spår själv sedan PS1 ända till PS4.
Nu valde jag att gå över till Xbox främst pga GamePass då jag själv är mest en PC spelare, men ungarna börjar växa upp, så då passade Xboxen bättre i familjen.
Kan dock säga att jag är långt ifrån missnöjd med övergången PS till Xbox. Är grymt nöjd med min Series X som jag haft sedan är våren.

Jag som närmar mig 40, spelar med flera olika, (både tanter & gubbar), i PC communityt "Svenska Gamers". Här fixas det även event lite då och då. Kommer att bli riktigt skoj med nya Portal-läget i BF2042.
Alla välkomna.
PC Discord

Dom har även en Discord inriktad för konsolspelare, men när väl crossplay fungerar som det ska så kan ni även hoppa in på den första.
Konsol Discord

Skrivet av Johan Lorentzon:

Såndär läskig person som inte åldras....vampyr? XD

Verkar lurt. Ungefär som Keanu Reeves. 🙃

Har följt Lacuna Coil sedan deras första släpp 98 när man gick på gymnasiet.
Scabbia är så jäkla härlig och är inte rädd för att visa hennes vardagliga sidor. Hon är f.ö en riktig gamer-donna också med egen Twitch kanal. Så det är inte konstigt att hon söker sig till spel som Diablo och Vampire.
Helt otroligt att hon närmar sig 50år…

Skrivet av Harakiri:

HDR stöd känns ju som en grej
men viktigast är ju att sluta jävlas med 1Gen Ryzen. *suck*

https://i.imgur.com/VsrMnat.png

Kan förstå att de inte vill stödja äldre processorer men Ryzen 1gen är fasen inte stenålder.

Som flera andra säger så går det att tvinga en installation.
Men själva grejen med TPM2 är att skydda dig och dina data från diverse intrång genom bakdörrar som både ”äldre” Intel och AMD CPUs har.
Nyare processorer har inte dessa bakdörrar och därför är det mycket säkrare att ha uppdaterad hårdvara till Windows 11.
Väljer man ändå att installera W11 så har jag för mig att många utav uppdateringarna inte ska gå att ladda ner eller hur det var. 🤷🏻‍♂️

Gjorde en nyinstallation samma dag som W11 releasen. Har funkat väldigt bra hittills. Mest kört BF2042 betan dock, men inga problem alls och allt flyter på riktigt bra.
Bara layouten på nya startmenyn och lite önskemål om aktivitetsfältet inställningar. Men det är saker man kan vänja sig vid.
I det stora hela är jag nöjd med W11 än så länge.

Skrivet av Tiggaren:

Lite nyfiken, varför måste du det?

Win11 ska prestera bättre än Win10. Hoppas det blir så.
Sen är det såpass många år sedan jag gjorde en nyinstallation av Windows, så det märks att datorn inte alls presterar på samma sätt längre. Och så har jag fått lite knepiga fel här och där. Det är helt enkelt dags att få det uppfräschat.

Skrivet av Lilagröt:

Windows 10 står ju i rekommenderade kraven och nyheten nämner inget om Windows 11. Så är nyfiken på vad det blir för fördelar med Windows 11 till denna betan?

Windows 11 ska ha bättre stöd för exempelvis DX12. I dagsläget ger det dock endast ett par FPS mer än Win10, i framtiden kanske det t.o.m. blir mer än så.
Men för mig så är det främst dags för en omformatering av burken och få ett nytt och fräscht OS inför BF2042 och det släpps just samma dag som pre-loaden av betan. Det brukar ju tendera att ta lite tid att få iordning allt efter en nyinstallation så jag hade nog gärna haft nån dag extra att förbereda. 🤪

Men åååh…blir till att ordna Windows 11 illa kvickt innan då…

Har varit bra sugen på detta. Har inte spelat ett MMO seriöst sedan Star Wars: KOTOR. Tyvärr när detta blev uppskjutet så krockar det för tidigt med BF2042 och eventuell release av Win11 för min del.

Hade jag tyckt att betan var roligare än vad den var så kanske, men nej. Hade förväntat mig mer av detta.