Inlägg av Amelek

Inlägg som Amelek har skrivit i forumet

Skrivet av Majoren:

Inne på din linje.
Sköna med konsol, slippa dessa ständiga windows updates, slippa steam client updates, slippa krångel generellt är skönt. De får för min del gärna skala bort så mycker skäbbel som möjligt på konsol och fokusera på så kort tid som möjligt från att man tryckt igång konsolen tills man startat sitt spel. Snbbt och enkelt ska det vara, och inga söliga menyer ala Xbox One, tack.

Värsta med PC är ju att det inte ens är smidigt att vara igång och lira med en kompatibel konsoldosa. Har ju blivit bättre på senare år, men minns för bara några år sen när man bökade i tid o evigheter med handkontroll-program och sedan fungerade det ändå inte i spelet lol

Xbox kontrollen fungerar svinbra på pc utan en massa program. Ännu enklare om man har usb-dongeln.

Är en PC spelare i grunden men har alltid haft en konsol på sidan av. Alltid en Playstation sedan deras första kom.
Men efter 4:an så övergav jag PS och gick över till Xbox X och har inte känt mig besviken alls. Främst pga GamePass som levererar väldigt bra till både konsol och pc.
Visst kan jag sakna vissa spel som Playstation har men nu börjar dom komma över till PC så då känns behovet av en PS ännu lägre.
Men ja, är man främst en konsolspelare så kan jag förstå att man gillar PS5 mer.

En nyckel skulle ha varit kul att få.

Skaffade en Xim-adapter till min ps3 när jag tröttnade på att lära mig spela fps med handkontroll. Men det var så stökigt att använda så jag la helt enkelt ner fps spel på konsol. Håller mig till PC.

Skrivet av Learion:

Tycker frågan om Carrie Fisher blir lite fel. Det står hur många filmer hon spelade i. Innan sista filmen har skådespelerskan gått bort. Och hon filmade inget inför den filmen. Så enligt min mening så var hon endast med 5 av dem.

Ptja, tekniskt sett så gjorde hon det då de använde osläppt material för föregående film. Så hon är med i egen hög person.

Älskar mystiken i skräckspel men har svårt för jumpscares. Kommer på mig själv att jag mer mindre sitter och nästan blundar när något läskigt är på gång.

Gillar verkligen idén med spel som Dark Pictures-serien och The Quarry. Har dock inte provat The Quarry eller merparten av Dark Pictures ännu men förhoppningsvis i framtiden.

Jag vill ha en nyckel!

Såg fram emot detta när jag kikade på det när de annonserade det. Såg snyggt ut på bilderna och verkade lovande. Tack och lov så läste jag det folk skrev att det tyvärr var en COD-klon. Helt galet. Trodde det skulle vara en taktisk shooter.

Hade som många andra missat detta helt och hållet. Det var bökigt som tusan att hitta dem, speciellt då de tydligen bara fungerar på mobil och surfplatta.
Sen håller jag med om att spelen de har idag inte är direkt tilltalande.

Cyberpunk 2077 på datorn och när familjen nattats så blir det Vigor på Xboxen.

Ja jäklar vad roligt man hade med klassiska BF: Vietnam.
Så många skojiga saker man saknar ifrån det.
Så grymt kul när man flög UH-1 och drog igång musiken. Sen möjligheten att greppa tag i fordon med helikoptern var brutalt kul.

Blev så hypad när Vietnam skulle släppas till BC2 men det var inget i närheten av klassiska Vietnam.
Vietnam var även det första BF spelet jag spelade med joystick när jag flög plan. Härliga minnen.

Blev necromancer på Ancient.
Kör gärna ett ”warband” med folk som inte bryr sig om att man ska vara hyperaktiv då livet och sånt tar väldigt mycket tid i övrigt.
Lägg isf till Amelek på er lista.

Fasen, Hazard Zone var ju riktigt roligt emellanåt. Tyvärr var det hela spelet i övrigt som förstörde det. Bara de fixar spelet så kan säkert HZ bli aktuellt igen.

Skrivet av kebbe:

Hoppas att Activision gör en EA och börjar släppa CoD-spelen som saknas på Steam. Velat ge mig på Cold War ett bra tag nu men orkar inte med Battle.net.

Och precis som EAs spel så kommer de ändå att kräva en extra launcher för att fungera…
Nä, jag hoppas verkligen de skrotar Battle.net, har haft en jäkla massa strul med deras launcher när jag spelade CoD: Modern Warfare.

En Playstation har funnits i hemmet sedan den första modellen fram tills att PS5 skulle släppas. Då blev det en tvärvändning till Xbox istället. Har inte ångrat det beslutet alls faktiskt. Mest pga Game Pass som används både till Xbox och PC.

Riktigt roligt. Minns även Action Half-Life som var ännu roligare.

Det är säkert runt 20 pers som håller i ”nya” Cod spelen, 80 som tar fram skins och skit. De resterande är säkert en moderator bas som håller till i Indien och synar alla klagomål och jagar fuskare.

Skrivet av SWEBarb:

har inte vågat prova det än, vill liksom inte sitta i timmar kö för att komma in

Precis som den andra svarade. Har inte upplevt någon kö alls de senaste två veckorna heller.
Riktigt roligt MMO tycker jag och då är inte jag en MMO spelare överhuvudtaget.
Men detta har en lagom svårighetsgrad och inte så förfärligt mycket grind så länge man inte är ute efter 100% på allt samlande.

Skrivet av monsterbenke:

har aldrig haft kö på eu west, eu central däremot var ospelbart

I början, ja. Har inte varit kö alls för mig på Sirius sedan innan förra helgen.

Fasen vad fränt. Äger tyvärr inget VR men skulle vara grymt kul med detta. Har spelat en massa Green Hell, riktigt roligt spel.