Inlägg av limeduke

Inlägg som limeduke har skrivit i forumet

Ja

Skrivet av Trappski:

Vet inte riktigt vad som är läckert med Fish-Eye lens gone terribly wrong men...

http://i.imgur.com/BnVOKFg.jpg

Pröva i Chrome

Skrivet av DanVeteran:

Tråkigt nog så höjde Plex ganska nyligen priset på Plex Pass...

Håller med! Hade nog lätt köpt ett lifetime-pass om de annonserat ut detta innan prisändringarna.

Tyckte spelet var riktigt kul, och questen var roliga, känns verkligen som Skyrim MP Edition.

Det enda jag tyckte var lite sådär, var själva combaten, säkert nåt de fixar till, de var svårt och veta när man träffade. Det var även svårt och se vilka som var fiender och medspelare/NPCs, alla har röda HP bars.

Skrivet av Nuckan:

Personligen så vore inte NintendoLand ett argument, jag sålde det utan att ens testa det. Fast det är upp till var och en.

Skrivet av limeduke:

Jag köpte premium paketet, mest för laddstationen

Är laddstativet något nytt som jag har missat eller talar du helt enkelt om det där plaststället för paddan..?

Det borde vara plaststället, den har ju laddningsfunktion också, titta runt om den så borde det vara en kontakt nånstans på den.

EDIT: Kom på att det är två ställ.
http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2012/09/asdfd-580...

Det är den till vänster jag menar som hänger med premium versionen.

Ja, såklart man vill ha en betakey, men smöra är inte min grej...

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Mitt huvud exploderade precis.

På ett bra sätt.

Köper det direkt om det nu kommer!

Skrivet av Zalcore:

Guys, for real. xD
Är programmerare / spelutvecklare, inte direkt svårt att kolla headern i ett mail direkt.. >.<

Nyckeln är borta, ifall jag får några fler så kommer jag tillbaka hit.

Haha jo, jag med. Headers avslöjar de mesta. Men du lär förstå iallafall att man blir lite fundersam ändå. Samma dag skickades de ut korrekta och phisingmail. Vilket av dom spelar ju stor roll

Skrivet av jockstrap:
Skrivet av Zalcore:

Pffs, knappast. Vem använder ens hotmail som ett primärt mailkonto nu för tiden?

Huvudsakliga anledningen till att jag lägger upp det här är därför att detta är den andra nyckeln jag får.
Den första var för att jag blev antagen i deras "Closed Beta Test" shit, och denna var som "tack" för att jag har buggstädat deras desktop klient.

Så nyckeln jag erbjuder är 100% äkta och fungerande.

du anar inte hur många som lyckats få nycklar just idag och alla har haft hotmail med en keylogger länk i

Exakt, jag fick också ett mail, som såg helt ok ut, men i själva verket är ett fake mail. Vilken adress skickades mailet ifrån Zalcore?

Hur många gick hem illamående?

Skrivet av Warfighter320:

någon som vet om världen kommer att vara större än GTA IV???

http://i.imgur.com/jXG0PDa.jpg

Mycket större

Håller med Hipshot, Dice ska inte ens uttala sig om detta...

Pocket League Story 2 dribblar in på Google Play

Jag fullkomligt älskar alla Kairosoft spel, ända sen man prövade Game Dev Story så har jag köpt alla deras spel och alla har vart lika beroendeframkallande! Pocket League Story 2 är riktigt kul, det enda negativa är väl Pay2Win funktionerna.

Underbart erbjudande! Musmatta och PC Gamer på köpet också! Grymt jobbat FZ!

Jag köpte premium paketet, mest för laddstationen (smidigt och bara ställa ner kontrollen) och ett extra spel (Min sambo älskade Nintendo Land!), sen om det är värt 800 kr extra vet jag inte, det beror på vad man har för budget. Man kan ju t.ex. nästan köpa 2 spel för dom pengarna.

Det negativa med svart plast är att damm syns väldigt bra på den.

http://www.youtube.com/watch?v=Es-2gqXEa9Q

Haha, tror jag aldrig skrattat så mycket åt en youtube film tidigare

Fester Mudd: Curse of the Gold

Ser riktigt kul ut, android version nu tack! Gold Rush från 1988 var det första jag tänkte på när jag såg det här, vilka minnen man har från de!

Wastelands är rätt kul Handlar lite mer om PVP och bygga baser. Väldigt mycket fordon och vapen!

https://dev-heaven.net/projects/wasteland-survival-sandbox

Skrivet av Jeehao:
Skrivet av limeduke:

Men snälla nån, de är väl snarare du som är en nissen som har helt fel, man lär köpa Arma 2 Combined Operations, JA, men det är ett bra spel för sig, men man betalar INGET, absolut INGET för modden.

Om man kör på din logik så får man TRE spel i ett? (Arma 2, Arma 2: Operation Arrowhead och sen DayZ), oj, det var dyrt det...

Jag kollade fel på Steam, Arma2 CO kostar 25 EURO vilket motsvarar 215kr,
Men det kostar 129kr just nu då det är 40% rea.

''Arma2 Combined Operations'' kostar fortfarande mer än vad WarZ gör, Du köper hellre 2 spel som du antagligen inte ens var ute efter för 107kr styck istället för att köpa ett direkt spel för 97kr?Hur du än vrider och vänder på det så kostar det mer att spela DayZ om du bara är ute efter zombie modden..

Jag säger inte på något sätt till någon vad dom ska göra så vad gör det att jag har rätt?

Jag har själv spelat Arma2 och nej det var ingenting som jag direkt fastnade för så nu har jag två spel som bara ligger och skräpar på steam. DayZ gillade jag och det var det spelet som jag köpte arma2 för, Innan DayZ släpptes så var arma 2 dött, Sedan när DayZ kom så ville alla ha ''Arma2 combined operations'' man kan ju nästan gissa på att nästan ingen ville spela Arma2 ^^

Som jag också nämde så var det även på tal om att DayZ standalone skulle kosta pengar.

Vi låter detta vara för nu, för vi har båda åsikter om saken och vi har båda rätt om olika saker.

Om vi återkommer till själva spelet så var allt en grymt bra idé, men allt sköttes så dåligt rent företagsmässigt. Det började med att säga att spelet varit i utveckling långt innan DayZ (inga bevis dock) men låt oss ändå hålla med om att det är lite konstigt att när DayZ blir populärt så uppstår det ett helt nytt företag med ett spel vars namn heter The War Z, du förstår vad jag menar?

Det skulle bli ett MMO med quests där man låser upp områden osv, men nåt sånt blev det inte utan det blev en kopia av DayZ med bättre inventory.

Detta är ju bara några grejer som man stör sig på nu. Spelet kunde blivit så mycket bättre om de hade vart mer ärliga. Kolla på facebook eller forum, jag är då inte den enda som anser att det kunde ha skötts bättre och mer proffsigare.

Skrivet av Jeehao:
Skrivet av limeduke:

Ja, DayZ är en mod till Arma 2, men ingen har betalat för DayZ. Skillnaden är ju att War Z tar betalat för en mod.....

Oh det är här som så många nissar har fel, ''Arma2 Combined Operations'' som man måste ha för DayZ kostar normalt 163kr på steam ''fast nu har dom rea så det kostar ungefär mycket som WarZ i julhelgen''
WarZ kostar runt 97kr eller något sånt lite beroende på hur dollarn ändras. Men har man inte ''Arma2 Comnined Operations'' redan så får man normalt punga ut mer för DayZ än WarZ om man inte hittar någon mysko hemsida som fortfarande säljer ''Arma2 Combined operations'' och har ett billigt pris..

Båda spelen är Moddar och Båda moddarna kostar pengar om man som sagt inte redan äger ''Arma2 Combined Operations'' WarZ flyter bättre än DayZ och jag tror att DayZ skaparna måste ändra ALLT i spelet för att det ska flyta lika bra som WarZ när det gäller animationerna. Det finns saker som DayZ gör så mycket bättre än WarZ men i slutändan så väger fördelarna för båda spelen ut varandra..

DayZ tänkte ju också sälja sin mod när det kom till standalone stadiet och jag tror inte att dom skulle sålt sitt spel så mycket billigare än 100kr. WarZ gjorde en standalone mod till ''War Inc'' före DayZ gjorde en standalone mod till Arma2 Combined Operations.

Men snälla nån, de är väl snarare du som är en nissen som har helt fel, man lär köpa Arma 2 Combined Operations, JA, men det är ett bra spel för sig, men man betalar INGET, absolut INGET för modden.

Om man kör på din logik så får man TRE spel i ett? (Arma 2, Arma 2: Operation Arrowhead och sen DayZ), oj, det var dyrt det...