Inlägg av Jess@n77

Inlägg som Jess@n77 har skrivit i forumet

Skrivet av Nattfisk:

Rainbow Six: Vegas

Köpte 2:an på PSN, precis vår stil. Men fler bra spel på lager är bara bra

Recoil Games: -75% Rochard Steam discount coupon

Key: EG3AP-9Z87Y-6I2Z2

om nån råkar ha en Steamkod till Borderlands 2 till övers så PM:a gärna mig

Svinbra tips, men vi är nog mest ute efter mer realistiska spel... typ nåt CoD eller likn. Kan Rage vara nåt att ha?? Spelar ingen roll om det är lite gammalt, bara det är roligt

Recoil Games: -75% Rochard Steam discount coupon

Key: BJ6Z9-XB6JJ-KQ2FN

Game homepage: http://www.rochardthegame.com/

Den bjuder jag på så länge lagret räcker

Tips på Co-Op-spel

Hej hej!

Skulle behöva tips på bra co-op-spel. Vill spela med en polare som inte bor i närheten. Vill båda gillar FPS och äventyr och RPG. Tips mottages tacksamt.

Ah, bra tips! Den är inte laggig då?

Skrivet av joary639:
Skrivet av Jess@n77:

Den Giotechen såg ju riktigt bra ut, kan ju absolut vara nåt att prova, 400 spänn var ju inte dyrt heller. Tack för det tipset!

har du provat den nu?
skulle vara intressant å höra om det funkar bra eller om du väljer en annan kontroll.

Ja den är nu provad, läs ovan. Inget jag rekommenderar till ex Battlefield 3

Nu har jag även provat Giotecks HF-1 och den höll inte alls det som skrivits om den, den är rejält laggig, som ovanstående skrivit så jag kan bara hålla med! Så den åker till försäljning pronto! Ska kolla upp Banditens förslag. Men nu har jag spelat så mycket med Sonys vanlig handkontroll så man nästan börjar vänja sig vid krampande tummar

Skrivet av Banditen:

Uppdatering, jag skaffade Afterglow kontrollen på Gamestop men upptäckte dessvärre att även den kontrollen lider av "dead zones". Så det var bara att marschera tillbaks till butiken och lämna igen kontrollen.
Jag köpte en 360 kontroll istället som jag vet fungerar ihop med min adapter och som inte lider av några dead zones.
Som andrahands kontroll till kompisar så fungerar afterglow ypperligt. Det är nog den bästa tredjeparts kontrollen till PS3 som jag har provat, men den fungerar inte för mig iallafall.

Tack för all info! Jättebra! Nu till dets våra: att hita nåt som passar! Har nu provat FragFX Shark med Battlefield 3 på PS3..men känns som att den "hackar" lite.. vet inte alls om det beror på inställningarna, men jag har gått efter deras egna tips. Och tyvärr är ena knappen obrukbar, så den åker tillbaka på garanti. I övrigt så hoppas jag på et patch som gör den bättre tillsammans med BF3 och mer jämn i siktet. Är inte så kul när siktet hackar tvärs över skärmen..

Skrivet av Banditen:

Här är kontroller som fungerar på PS3 men som påminner om Xbox 360 kontrollen. De flesta hittade jag på amerikanska Amazon.com

Call of Duty Modern Warfare 3 Wireless Controller (PS3)
Amazon
Youtube

Batarang Wireless Controller (PS3)
Amazon
Youtube

Pro EX Controller (PS3) (WIRED)
Amazon
Youtube

Air Flo Controller (PS3) (WIRED)
Amazon
Youtube

Mini Pro Elite Wireless (PS3)
Amazon
Youtube

Saitek PP32 PS2700 Rumble Pad (PS3 & PC) (WIRED)
Amazon
Youtube

Dreamgear DGPS3-1370 Shadow 6 Desert Camouflage Wireless Controller (PS3)
Amazon

Rocketfish Rapid Fire Bluetooth Wireless Controller (PS3)
Amazon
Youtube

AfterGlow Controller RED (PS3) (WIRED)
Amazon
Youtube

AfterGlow Controller GREEN (PS3) (WIRED)
Amazon
Youtube

Afterglow AP.1 Controller ORANGE (PS3) (WIRED)
Amazon
Youtube

PS3 Shadow Wireless Controller with Rumble (PS3)
Amazon
Youtube

Ps3 Fire Wireless Controller (PS3)
Amazon

MADCATZ PS3 FPS PRO WIRELESS GAMEPAD (SWAT BLUE) (PS3)
Amazon

PowerA, Pro Elite Controller (PS3)
Amazon
Youtube

MADCATZ PS3 FPS PRO WIRELESS GAMEPAD (ARMY GREEN) (PS3)
Amazon

PS3 HF1 Wireless Controller (BLUETOOTH) (PS3)
Amazon
Youtube

PS3 HF2 Wireless Controller (BLUETOOTH) (PS3)
Amazon UK
Youtube

Grymt!!
Tackar, ska kolla upp lite om dessan

Åh, jaha nu får man tillverka ett bord att ha i soffan det ser intressant ut för en pc-spelare

Skrivet av Moffabertel:

Vissa tredjeparts-tillverkade kontroller till PS3 har blivit bannade av Sony, så de kan man inte använda längre. Minns inte efter vilken version av XMB men utgår ifrån att du kör online och har nyaste. Se därför upp med vissa kontroller. Jag hade en av märket Gametech som blev bannad som jag köpte på clas ohlson. Slängde bort den.

Fasen va trist om man nu köpt en kontroll som man trivs med!

Nackdelen med adaptern du använder Banditen, så måste man väl använda en sladdförsedd kontroll? Känns inte så kul när jag sitter ca 3 meter från konsollen..

Oj, det var en bra samling med adapters. Jag har ju införskaffat mig FragFx Shark, det jag testat funkar sådär (har testat med mestadels gamla spel) men det har då tendens att inte vara fullt så precist som jag trodde, samt att man måste "swipa" med musdelen en hel del för att ex. vända sig om .Men jag tror att nyare spel med fler inställningsmöjligheter gör den rätt vass. Samt att om man tränar sig på att använda den kommer den nog funka rätt bra. Men fortfarande saknar jag en klassisk handkontroll, så jag kommer nog kolla på adaptrarna oxå! Det beror helt på vilka spel man spelar - om FragFx:en funkar

Samt att 2700 för trådlösa ligger en del utanför min budget

Det känns som att det står mellan PX5 och PX3, det beror på hur mycket extra det kan vara värt mellan 700 spänn upp..(vet inte om man MÅSTE behöva att man kan svara i telefonen om det ringer medans man spelar, heh) Troligen kommer PX3:an kännas som ett bra köp med det mesta jag skulle någonsin behöva. Astron verkar så himla stor och bulkig för mitt lilla huvud.

Astron verkar ju helt okej, Men verkar inte finnas trådlös? Vill helst inte ha massa sladdar då mina katter verkar gilla att tugga i sig just den delen

Den där adaptern kan vara intressant. Jag spelar en del fps-spel, så fördröjning är inte så kul. Men nu bestämde jag mig för att prova FragFx shark. Får se hur den känns! Kändes bättre att lägga på lite pengar och få nåt som verkar bra, än köpa nåt billigare som är halvbra..

Yeey, helt klart värt att prova den då! Tack!!!

Den Giotechen såg ju riktigt bra ut, kan ju absolut vara nåt att prova, 400 spänn var ju inte dyrt heller. Tack för det tipset!