Inlägg av anon2280

Inlägg som anon2280 har skrivit i forumet

Skrivet av Ajaxx:

ok nu har jag hela FSW settet, och vad är det som är så bra?

Uhm, vad menar du?
Du ser väl statsen på settet, om du tycker det var värt det eller inte kan väl bara du avgöra.

Om du trodde att du skulle bli oövervinnerlig bara för att du equippar sista delen kan jag bara göra dig besviken genom att säga att så inte är fallet.

mage buff!?!? omg

det va fan inte igår..

ouch.

Netherwing drake?

Som jag har förstått det så kan man börja på daily quests för netherwing drake först när man har 300 riding skill? Hur lång tid tar det ungefär för att grejja exalted om man kör alla dailys per dag? (Jag antar att det är vad som krävs för att fixa denna mount?)

Ja, det ska tydligen vara bannat nu oxå, skön investering

uhm, den bästa du kan komma över?

Köpa guld är det smartaste man kan göra om man värdesätter sin fritid men samtidigt vill hänga med i wow, de som inte förstår det är antagligen samma personer som finner nöje i att kita bottar ut för stup (eller tycker det e kul att farma guld).

Innan ni börjar flama vill jag bara klargöra att det är min uppfattning, och det är helt OK att tycka det är kul att farma guld, men många gör det inte, och så länge blizzard har designat spelet som de har så tycker jag de får skylla sig själva.

Och tro mig, SEK står bra mycket högre i kurs än wow guld.

måste stått fel i loggen.
5700 med scorch... kan inte tänka mig att det skulle gå med alla buffs/debuffs i världen tillsammans med bästa gear som finns, inte ens me nigh invulnerability belt om den backfires.

4000 med frostbolt är också en fin träff, men går att åstadkomma me gear och kanske nån dmg buff på det.

Högsta damage jag blivit crittad av en mage är 7k, AP Pom Pyro.

Vurtne är en levande legend och anses av många vara den bästa magen pga att han trots sin urkassa gear ändå lyckas överlista de han möter (mycket tack vare engineering) om de så är en eller flera.

Sen är det klart att mycket går att redigera bort när man gör PvP filmer, men det är ändå väldigt underhållande att se på.

Som ni kunde se så är det rätt länge sen han gjorde filmer, långt innan TBC.

Känner igen det.

Jag kommer inte ihåg exakt men jag har för mig att när jag hade satt follow med en snabb mount efter min andra karaktär som gick (har jag för mig att det va) så kunde mountgubben ibland bli disconnectad, alltså när jag lirade 2 acc på samma dator som du säger.

Minns iaf att det bara hände vid någe specifikt tillfälle när man hade follow på. Jag upplevde inte att det hade me AFK att göra men kan inte svära på det.

Ingen expert på någon av dem (långt ifrån).

Men ska du vara main healer i en vanlig 5 manna grupp så är nog den allmänna uppfattningen att du ska vara speccad som en, holy eller resto (level 60-70) så det får du nog räkna med om du inte vill bli dissad i grupper

Sen finns det ju såklart andra roller för både palas och shammys, som pala kan du ju tanka och jag gillar att ha en shammy med utöver en healer, som har allt i allo rollen.

Första warglaive droppad

Vad betyder det att man prospectar?

Ojdå, men borde det inte farma herbs på samma sätt? genom att åka runt på flying mount dvs.

Eftersom jag har börjat gubben från noll så blir nog inget profession jobbiagare än det andra att levla upp så kommer nog ta mining iaf.

Lönsammaste gathering profession?

Mors!

Har börjat på ny server och har lite skralt me guld, tänkte därför tillsammans med tailoring fixa ett mer lönsamt professions genom att bara sälja mats.

Så, undrar helt enkelt vad ni tycker/tror är det lönsammaste gathering profession utav mining, herbalism och skinning?

Spontant skulle jag själv säga mining eftersom det är flera yrken som behöver det, men det kanske finns nån imbaväxt som säljer galet bra?

Skulle personligen kört full fire i PvE med 10 i arcane.
Dominerar när man levlar.

Jag har kört den en gång och vi klarade det, jag va level 68 har jag för mig, fast resten va 70.

Vad jag vill minnas ställde sig alla i varsitt hörn i princip, så man inte blir träffad när han börjar virvla runt. I början plockade vi mobsen som kom inspringande, jag (mage) och en annan mage tog hand om dessa utan problem. När bossen började få lite liv så körde vi CC på addsen istället, dvs sheep. Vi nukade ner bossen och sen hjälptes vi alla åt me addsen. men det blev lite kaotiskt på slutet måste jag säga.
Då var vi ändå en guild och alla satt på vent.

Vad tanken och healern gjorde vet jag faktiskt inte då jag bara nukade boss och tog hand om adds.

Vi hade ingen hunter i gruppen men jag ser inte varför det inte skulle funka.
Vi va 2st mages, 1 warrior, 1 paladin och 1 rogue.

Lycka till!

Blizzard måste ju överträffa sig själva varje gång eftersom alla förväntar sig att nästa tier ska vara snyggare och fetare än föregående.

Fatta hur tier 10 kommer se ut, som ett ufo typ

Lock hade ju kunnat blivit bra men de misslyckades, men bara det att de anstränger sig mest på lock varje gång är ju lite märkligt tycker jag.