Inlägg av ShaqAttack

Inlägg som ShaqAttack har skrivit i forumet

Seriöst, det gör ont i hjärtat att veta att EA har Star Wars lincensen i typ 10 år till. Fan vad jag hade skämts om jag var DICE, som sålt sin själ till djävulen. Senaste DICE spelet jag köpte var Battlefield 3, det var helt okej, spelade kanske 100 timmar på en månad och det är mycket för mig. Battlefield 4 brydde jag mig inte ett dugg om då det var copy paste a la COD. Battlefront var jag sjukt taggad på men efter det man läste om spelet så vägrade jag köpa det. Spelbranschen har bara gått neråt, företag som en gång i tiden producerade suveräna spel är bara äckligt pinsamma idag.

Haha herregud vilken mjölkning.

DICE är fantastiska! Säger ingen dessa dagar.

Svenskar hatar COD, för att det är samma skit varje gång. Men när vårt kära DICE gör samma sak, då är det helt plötsligt okej. Lol.

Skrivet av FejkFejksson:
Skrivet av ShaqAttack:

DICE är så äckligt värdelösa dessa dagar. Folk har längtat efter ett nytt Battlefieldspel om andra världskriget väldigt länge nu och vad gör DICE? Ger oss istället en påhittad version av första världskriget. Riktiga skojare.

Haha. Var tvungen att regga om mig bara för att få säga "Snutteplutt".

Fan vad cool du är. Antar att du är en sån där person som tar allt DICE gör hårt i röven utan motsägelse, endast på grund av att det är svenskar bakom.

DICE är så äckligt värdelösa dessa dagar. Folk har längtat efter ett nytt Battlefieldspel om andra världskriget väldigt länge nu och vad gör DICE? Ger oss istället en påhittad version av första världskriget. Riktiga skojare.

Skrivet av Lard von Bacon:

Jag verkar vara den enda kolbaserade varelsen som inte tycker att Witcher 3 är särskilt bra.

För att?

Så jävla legendariskt spel.

Kommer floppa så hårt.

Haha nya Sverige asså, där vi satsar pengar på fel saker gång på gång.

Det här spelet kommer nog räknas till fail of the decade när det släpps.

Haha det går så dåligt att spelet måste reas ut redan nu för att locka spelare. Seriöst, det gör mig så jävla ledsen att veta att EA har licensen i minst 10 år till.

Så länge de inte gör en Rocksteady med PC-versionen så är det väl trevligt.

Hahahaha GTA V. Seriöst, jag tröttnade på det där spelet så sjukt snabbt.

Det finns ingen chans i helvete att detta spel kommer leva upp till förväntningarna.

Fan asså, kan inte EA och DICE konka så Star Wars lincensen kan hamna hos någon annan?! Gör fan ont i hjärtat att veta att de har licensen i minst 10 år till.

Skrivet av malcolm:
Skrivet av humancentipede:

jag tröttnade på dying light efter en timme .. kunde inte känna något för personerna i spelet.. Varför tråkig karaktär som är 15 i huvudrollen, gnäller som en snorunge, och bryter på arabiska hela tiden. Men systern va rätt snygg..

Kände betydligt mer för karaktärerna i Dying Light än för karaktärerna i Witcher 3 som alla fanboys höjer över skyarna... men som sagt smaken är som baken.

Haha fanboysen säger du? Det är hur många som helst som spelade Witcher 3 som första spelet i spelserien och de älskade det. I princip alla älskade spelet förutom du och en jävligt liten minoritet haha. Visst smaken är som baken men kom igen. Antar att du tycker The Walking Dead är den bästa tv-serien som finns också. Om Witcher 4 suger och folk höjer det till skyarna, då kan du kalla folk för fanboys

Se den första explosiva timmen från Just Cause 3

Haha så jävla kaotiskt spel.

Inget SLI eller Crossfire till Batman: Arkham Knight

Haha alltså det här är ju makabert. Triple A spel utan SLI/Crossfire stöd.

Troode FZ skulle ge spelet minst 4/5 bara för att det är DICE och Star Wars. Trevligt att se att man hade fel!