Inlägg av LidaaZ

Inlägg som LidaaZ har skrivit i forumet

1

27 men pensionär i sinnet sedan länge, haha.

Skrivet av breahl:

Jag körde bara igenom det på easy. Orkade inte hålla på allt för mycket med småplock men kanske blir roligare om man spelar som dig? Ska nog testa.

Vad tyckte ni alla om systemet med vinden för att hitta saker? Själv tyckte jag att det sög. Kunde lika gärna varit som i AC spelen så man ser streck dit man ska. Men annars var det ett ok spel

Både ja & nej. Det är roligare till viss del när du snabbare & effektivare kan ta kål på fiender. Man känner sig lite mer OP.
Men det äter bra med tid att loota som en galning i början & man tröttnar lite emellanåt. Även om miljöerna och vyerna är väldigt vackra att springa runt i.

Jag var inte särskilt förtjust i vindlösningen, det blev irriterande ibland.. Jag förstår vad dom försöker uppnå med det men i vissa scenarion så hade jag föredragit en vanlig pil, markering eller dylikt likt AC.

Nej, lika lite som man väntar på tomten på Julafton.
Jag är alldeles för otålig, i värsta fall får det bli en re-run på next-gen konsoler.

Det är ungefär som när du köper ett par riktigt bra hörlurar, alla låtar du lyssnar på blir som första gången du hörde dom.
Hoppas kunna återuppleva några spel med samma känsla.

Jag såg Greenland med Gerard Butler på bio igår.
Den är precis vad man förväntar sig, en 2012 med snygg CGI & panik/domedagskaos i 2h.

Filmen i sig var sevärd men inte mycket mer.
+ Skådespelarinsatser
+ CGI

- Urvattnad story
- Slutet

3 av 5 domedagskometer

25 timmar in i spelet, lagt mycket tid på att farma supplies ( Inashi amulett OP) & levla upp katana osv. till högsta nivå.
Är bara mitt i akt II ännu & försöker dra ut på det med sidouppdrag, utforskande m.m

Det är ett sagolikt spel. Lite skavanker då kameran lever ett eget liv ibland men overall-upplevelsen är god.
Tveksamt om jag kommer spela igenom det igen dock. Det tar grovt med tid att få upp svärd, båge osv. till max vilket känns som en nödvändighet för att överleva i akt II & III.

Det är inte direkt någon nämnvärd prestation, men jag lyckades undvika att totalt elda upp lägenheten när jag var 1% ifrån att döda Lady Butterfly i Sekiro.
Jag flinchade i en sekund & då kom nådastöten. Jag har inte startat spelet sedan dess, det är numera ett minne som hemsöker mig på nätterna..

Ghillie up soldiers!

1