Inlägg av Pimpmobile

Inlägg som Pimpmobile har skrivit i forumet

1

Blev 4a i bf42 sm som spelades i Göteborg för alldeles för många år sedan, med klanen drabant corps.

"Idrott (har fornnordiskt ursprung där «id» betyder verksamhet eller aktivitet, och «drott» betyder kraft, styrka eller uthållighet)[källa behövs] betydde ursprungligen alla former av högt ansedda sysselsättningar och färdigheter, inklusive musik, diktning, kunskap om runskrift, och andlig verksamhet ("vittra idrotter"). Först i mitten av 1600-talet kom idrott att betyda enbart kroppsliga övningar och färdigheter."

Från wiki^^. Kanske dags att förnya betydelsen igen?

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Pimpmobile:

Detta är anledning till att jag använder adblock, reklam som klistrar sig fast i botten på skärmen. Accepterar "vanlig" reklam men detta tycker jag är för mycket.

Mobilsidan och annonserna där behöver verkligen lite kärlek. Jag hoppas dock att du upplevt en förbättring på desktop-sajten senaste veckorna.

Absolut, därför är ni vitlistade Fortsätter att vitlista er på mobilen också. Tack för besked!

Detta är anledning till att jag använder adblock, reklam som klistrar sig fast i botten på skärmen. Accepterar "vanlig" reklam men detta tycker jag är för mycket.

ja jävlar detta tar mig tillbaka!

Done

Vore så strålande glatt om man kunde få en nyckel. Sista helgen på min 5 dagar långa semester och ända riktiga chansen att få tid o gema på en tid framöver.

www.it-auktion.se har kanske något som passar

jobbar på en firma som säljer begagnad it-utrustning vi skulle värderat den till ca 2500-3000kr om du har nått vettigt os som skeppas med.

lirar för drabant corps som har hängt me sen waaaay back. Lirar fortfarande lite bf42, ser galet fram emot bf43! Kan nog klassa mig som gammal bf räv

Lite kameraovana John? Vågar inte riktigt titta in i kameran...

detta kan bli det man gått och saknat

fast dom har gått ut o sagt att upp till lvl 60 ska gå snabbt.. det är 60+ som tar tid

jordan gick bort den 16 september

www.it-auktion.se is teh shit!

Test - Guitar Hero II på Xbox 360

ett av världens bästa spel. köpte krysslådan enbart för detta spel och har sällan haft såhär mkt skoj.

alltså, varför spela spelet överhudtaget? kan ju lika gärna låta någon annan spela åt en. Eller du kanske vill ha ett addon som gör allt annat också, dödar mobbs, skriver i chatten, lagar mat, diskar, går med hunden osv...?

E verkligen skills som räknas i det här spelet.....

det här är nog bland det bästa jag sett! helt tokvärt att bara logga in på sidan bara för att tacka för filmen! hatten av!

1