Inlägg av Freakon

Inlägg som Freakon har skrivit i forumet

Skrivet av submariner:

Du har säkert rätt , tror inte Sony bryr sig om Nintendo tar rekordet då bägge är japanska bolag. Bara det inte är microsoft som gör det. Det är så dem ser på saken

Du tror att Sony som företag tänker som en fanboy? 😅

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Hörde jag: "Ett erotiskt Professor Layton?!"

Professor Laydown: Finger but hole

Suck. MS tar så konstiga och dåliga beslut.

Lämna spelvärlden och gör teknik, tack.

Skrivet av submariner:

Samtidigt oså ett dlc som är större än många spel. Läst att det är minst 20tim långt

Inte bara större. Också väldigt mycket bättre.

Skrivet av denza:

En dyr expansion också.

Ett gott tecken på att vi får kvalité.

Så länge det inte är Bethesda så är jag nöjd.

Skrivet av Fezk:

Hade inte klagat på ett spel i kaliber med Sekiro, otroligt spel.

Jag tror nog FromSoft lyckas möta hypen på expansionen. Det kommer väl inte vara revolutionerande, utan "bara" mer av Elden Ring med nya inslag. Det kommer bli bra det här!

Jag önskar du hade rätt gällande 17 dagar men tyvärr är det släpp 21 juni. ;P

Fan att dom lade det på midsommar, åker alltid iväg då. Hoppas release är på natten till 21 och inte mitt under dagen, då hinner man lira lite och fortsätta dagen efter hehe.

Nooo, jag läste fel på datumet. 😞😓

Jag skiter i att fira midsommar på det traditionella viset och kommer istället att fira i Elden Rings magiska värld.

Skrivet av Fezk:

Tror vi har tagit upp detta förut men jag tror personligen att det blir ett nytt IP. ;P

Spännande är det hur som helst!

Men först har vi en förmodad sjuhelsikes fin expansion till Elden Ring att ta oss igenom, inte så långt kvar nu.

Hehe ja, det har vi.

Ett helt nytt IP hade varit det roligaste, helt klart. Blir oehört imponerad om de lyckas med ett nytt IP likt hur de gjorde med Sekiro. Galet bra spel trots att det skiljer sig så kraftigt från deras övriga titlar.

Jag är nästan rädd för expansionen. Mina förväntningar är så höga att jag har svårt att se hur det ens är möjligt att möta dem. Men From har lyckats förr.

17 dagar kvar!

Skrivet av Fezk:

Mjo, det nämndes i en intervju med IGN. Men nu är det väl mer av en bekräftelse.

"Miyazaki: We don't want to say this is the end of the Elden Ring saga for now. I think we said a similar thing at the end of Dark Souls 3. We didn't want to flatten those possibilities or put a pin in them just at that time. And it's a similar story with Elden Ring. We don't want to discourage the possibilities for that. There might be more ideas in the future.

We don't have any current plans to make a second DLC or a sequel, but we definitely don't want to snuff out that possibility. We think that there could well be something the future."

https://www.ign.com/articles/hidetaka-miyazaki-elden-ring-sha...

Dom har förmodligen jobbat på sitt nya spel i minst 2+ år. Om jag får gissa ser vi en teaser/trailer i år på deras kommande spel och release 2025. Ska bli sjukt intressant och se vad dom hittar på. Går dom tillbaka till större områden likt Dark Souls/Sekiro eller fortsätter dom med open world ala Elden Ring?

Känns som att Dark Souls 4 eller remake av Bloodborne står näst på tur. Oavsett vad det blir så kommer jag glupskt ta för mig!

Skrivet av Issue:

Än så länge är jag så jävla uppe i varv, ”ledig” dag.. så har tvättat fasad, skruvat bort skruv från reglar, vart i väg på äventyr med vovve, sopat altan och rensat undan, planen är att olja ikväll. Nu håller jag på med middag… kommer krascha senare 🤣

Haha, rock on 🤟🎸

Skrivet av Ichinin:

Så länge som du inte håller på att dra runt möblerna och sätter filttassar under dem så spelar det ingen roll.

Folk som inte klarar av att låta möblerna stå stilla efter att de flyttat in, speciellt på natten, de ska bo i ett hål i marken.

Släpp ner en kinapuff i deras brevinkast tills de lär sig.

Oj, det är svårt att svara på då det varierar oehört mycket.

Får vara tråkig och svara "när jag känner för det".

Skrivet av Issue:

Inte fan sover jag iaf…

Hur känns det nu?

Skrivet av Snake Plissken:

Det och man är en av Faceless Men! så man kan döda nån, ta ansiktet endast för att du skall komma närmare ditt riktiga mål

Ge mig!!

Hade hellre tagit ett spel i stil med Shadow of Mordor/War. Nemesis-systemet hade kunnat bli fett då. Du slaktar en by och en bondpojke överlever för att senare dyka upp och söka hämnd. Etc.

Skrivet av scaryfoot:

Jag blev besviken för jag läste att det inte skulle vara så svårt, och det såg coolt ut. Ska ändå spela lite nu, kul bara att rida runt och kolla på omgivningarna. Igår var det nån dåre som jagade efter mig med ett svärd som verkar ha räckvidd på 10 meter.

Jag startar upp spelet ibland för att bara rida runt i Limgrave. Så härlig atmosfär. Synd bara att man har gjort allt minst två gånger. 😞

Skrivet av erson:

Elden ring var första from Software spelet jag spelat. Hörde allt innan om hur svåra de var. Jag blev faktiskt lite besviken då spelet inte alls var så svårt som jag trodde det skulle vara. Final Fantasy origins souls like var mycket svårare.

Att Froms spel är så himla svåra är något överdrivet. Utmanande, absolut. Ibland galet svårt. Men det finns lösningar på allt, antingen vapen, magi, förståelse för spelmekaniken, etc. Detta kan kännas krävande men det är också därför belöningen när man överstiger ett hinder är så stor och fin.

Utöver att du blev besviken på svårighetsgraden, vad tyckte du i övrigt om spelet?

Såg att RE4 Remakes pris var nedsatt till under 200kr på PS Store så blev ett köp.

Skrivet av Ender:

Jag har inte kört det, men jag kan faktiskt ha det...måste kolla, och prova. Har alltid tagit det för en innehållslös dyksimulator (typ), men det kanske bara var Abzu?

Abzu är vackert men aptråkigt. Subnautica däremot är både vackert och roligt. Mer spännande story än man först kan tro och även mer skrämmande när man börjar resa djupare i havet.

Finna mycket att bygga såsom fordon och baser. Där kan man spendera mycket tid om man vill, men man kan också skippa stora delar av det om man inte är intresserad.

Tycker absolut att du ska ge det en chans!

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag spelet inte så mycket survival-spel. Men det jag fastnade i och körde länge var Subnautica.

Samma här. Subnautica är så jäkla bra.