Inlägg av Alk3z

Inlägg som Alk3z har skrivit i forumet

Blev avskräckt av betatestet, +800:-

Varför får vi inte rösta på recensionen av Burger Kings semmel-burgare? Helt klart RotY (Review of the Year)!

5-6000:- på sin höjd. Har ett OG Vive mest för simracing, dock är det så plågsamt låg upplösning och obekvämt i sittningar längre än halvtimmen att det antingen blir avyttring eller inköp av pannkaka (läs skärm). Gällande roomscale så är HL: Alyx det enda som har imponerat då jag inte är intresserad av arkad eller early access-träsket.

Mycket har såklart hänt sedan Vive 1 men jag kommer nog att avvakta tills det finns ett vettigt AAA utbud samt att vettiga hårdvaruspecs letar sig ut ur entusiastsegmentet innan jag återvänder till VR.

Har inte rört WF på något år nu men rymd-mamma ringer så svarar man plikttroget...

Här har vi "Jorm Jörmungandr den lille" och Lucifer Pälzebub, 3 respektive 6. Fettot till djävulskatt tuggade glatt på sladden till mitt HTC vive mitt under ett Assetto Corsa race idag, kraschen var ett faktum när allt blev svart...

Stray blir ett bra spel för soffan med sambon och katterna👍!

Jag refundade spelet på Steam med 2h speltid på releasedagen. Inte alls pga buggar utan för att jag helt enkelt inte hade kul. De fundamentala speldesign-snedstegen blir för många när Dice försöker tilltala alla apex-kids istället för att göra ett vettigt spel som är troget spelserien.

Vi som egentligen bara ville ha ett "nytt och bättre bf4 med hardcore servrar" får nog inse att Battlefield inte längre är för oss. Faller tillbaka till Tarkov, Squad och Insurgency tills vidare...

Mad world förknippar jag starkt med första Gears of war då den användes i tv-reklamkampanjen och Fortunate son är ju BF Vietnam som bara den.
Ej att förglömma, Children of Bodom var väldigt vanligt förekommande i Counterstrike skill videos à 2004..

Jag kräktes lite i munnen när jag drog hem PSN San Andreas och märkte hur hemska och utdaterade kontrollerna var (helt ospelbart med kontroller, spelades och älskades vid release på PC med mus/keyboard som sig bör). Mitt största problem med att återuppleva gamla spel, speciellt på konsol, är när kontrollerna inte har åldrats väl.

Försökte förövrigt spela igenom Ocarina of time för något år sedan på n64, slutade med att jag packade undan Nintendot inom timmen för att istället sträcka det på emulator med 360 dosa👌.

Har inte gett mig på Tsushima än men om man ska tro PSN's troféer så är jag iaf bland de 48% som tagit mig längre än första bossen i Bloodborne...

Det var minsann ett privilegium att få vara mottagare av ett minst sagt vulgärt inbjudande, tänka sig att kina-bottarna ödslade några bytes av beräkningar bara för min skull ❤️

Missade tyvärr Polen och NZ tog abrupt slut med en DNF på sträcka 3 😭. Framhjulsdrivet har aldrig varit min starka sida. Får ibland slentrianskt för mig att gasa mig runt i hårnålarna, går sådär med FWD.

Söker ständigt med ljus och lykta efter splitscreen-coop att spela med sambon, tyvärr är PS4 den absolut sämsta plattformen för splitscreen då det bara finns en handfull titlar värda att nämna (Borderlands och Diablo 3 i princip).

Till skillnad från hur det var för 15 år sedan så verkar PC nu vara det enda vettiga valet om man vill spela tillsammans på samma skärm och faktiskt ha lite mer att välja mellan.

Skrivet av fishfugg:

Vad för typ av monsterdator behöver man ha för att kunna köra spelet i VR?

Har en i5 6600k 3.5Ghz och ett 1070, lär behöva uppgradera för att köra VR antar jag?

Jag spelade en del VR Assetto Corsa på mitt gamla GTX 780 innan jag uppgraderade till ett radeon 5700xt, offrar du tillräckligt med polygoner så ska det nog gå fin-fint med D2 på ett 1070 👌.

1:a gen htc vive är lite kämpigt med upplösningen ibland kan jag tycka, banracing är skitkrångligt när man inte kan se bromspunkterna ordentligt..

Har ptsd efter Argentina och den Polska asfalten lär vidare tokskita på mitt redan usla självförtroende, fun times.

Hur många är vi som kör VR btw?

Min begränsade erfarenhet med FWD gjorde sig väl påmind. Än värre blev det när jag i farten slängde på regndäck på en blöt sträcka vilket ledde till power-stage med sopslut regn-slicks...

Riggen är inkopplad, Viven är redo och förfrågan är skickad. Nu får TS ta och klicka igenom mig!

Ska se om jag kan få styr på min urballade lastcell på fanatecpedalerna, inte kul när bromspedalen tappar kalibrering mitt i en session...

I allt detta verkar de ha glömt bort PC-spelarna, var i hela h*lvete är min FOV-slider?

Knarkarkvart samt; Ett SSID får bara vara 32 tecken
Vilket ironiskt nog är 32 tecken.