Inlägg av Melirac

Inlägg som Melirac har skrivit i forumet

1

Lämna in och byt.

Fick min PS5 i November 2020 bland de första batchen från Elgigaten. Hade inte spelat så mycket (30-50h) då det inte fanns spel och min kontroll började drifta redan 3 veckor efter köpet.

Väntade till Februari/Mars för att få en ny kontroll från en nyare batch och gick till Elgiganten för att få byta vilket ja fick och sen dess har ja inte haft problem.

Nu fick ja mail från EG 16.23 efter att de varit helt dött sen ja beställde 19/11 vid 12 tiden att mitt paket har skickats med ekonomi frakt.

Skrivet av Geistman:

Jag fick sms och mail om att bring tagit emot info om leverans för 15 minuter sen!
Beställde 12:14 och valde expressleverans till postombud.

Då får man vara glada för eran skull om man inte får nåt, har också beställt 19/11 vid 12.23 från EG men har inte hört något sen dess förutom att ja kontaktat KT för 2 veckor sen och de sa att ja kommer få mitt 7/12 som står på digitala kvittot.

Skrivet av Anzwer:

Jag har inte hört nåt heller. Förstår inte riktigt hur de har hanterat beställningarna. De sa att min skickas på tisdag men det tror jag fan inte på

Har inte heller hört nåt men de har sagt när jag ringde för nån vecka sen att de kommer leverera 7/12 för mig. Hoppas de kan lova det.

EG

Skrivet av Bo0oga:

Inte hört ett s..t, beställde 19e kl 12.03. Står som reserverad. Verkar stendött.

Samma för mig, inte hört ett smack sen ja beställde 19/11 vid 12 hugget. Men har fått id för å spåra där står det att de kommer 7/12 vilket kundtjänsten också sa.

Skrivet av Chrizkillah:

Du finner alla svar i tidigare inlägg.

Men för att summera det lite så ska EG ha fått in alla konsoler idag. De beräknas levereras till på måndag (7/12) nästa vecka. Vissa som bor i Gbg har redan fått aviseringar om att Bring fått leveransinfo, vilket tyder på att EG packar för fullt.

Du behöver nog inte bekymra dig om din orderstatus på kundsidan, den verkar ligga som reserverad/under behandling hela tiden och även för folk som hämtat ut sin konsol eller fått den levererad.

Ypperligt, då får man bara hålla tummarna och låta EG göra sitt.

För er som beställt hos EG

Ni som beställt hos EG den 19/11 vi 12 hugget, har ni fått någon info denna vecka om leverans/har någons status ändrat på mina sidor från "Reserverad" till något annat?

1