Inlägg av Blinkers93

Inlägg som Blinkers93 har skrivit i forumet

Äntligen! Har väntat på att det ska annonseras ut till PC ända sen det kom ut till PS5. Lite synd att man måste ha PSN konto men det är ingen dealbreaker för min del iaf.

Skrivet av Raider:

Varför gör det inte bara en remake av detta i samma motor som Red 2

Därför att detta inte är GTA Online och därmed inte nåt som Rockstar prioriterar att lägga nån större ansträngning på tyvärr.

Mycket synd, hade bra gärna velat ha singleplayer DLC åt GTA V då jag aldrig riktigt fastnat för Online. Dessvärre tjänar de alldeles för bra på det så allt annat har fått lida från företaget. Inte bara avsaknaden av DLC till GTA V utan också avsaknaden av DLC till RDR2, satsning överhuvudtaget på RDR Online, urusla remakes av GTA Trilogy med mera.

Var en period när jag spelade Xbox 360 som jag och en kompis tävlade lite mot varandra i achievements och då var det kul att jaga efter dom. Nu bryr jag mig inte alls på den nivån men jag tycker fortfarande det kan vara kul att försöka låsa upp i vissa spel. Kan också vara en kul indikator för att kunna se vad kompisar klarat i spel och så.

Har nog inte lagt över 300 timmar på nåt spel. Finns några jag hade kunnat det men har för mycket andra spel i min backlog jag hellre känner jag vill beta av då.

Skrivet av lasselason:

Breath of the Wild, var tvungen att prova när jag hörde att de har nån ofarlig kemikalie på kassetterna för att små barn ska spotta ut ifall de stoppar en i munnen, smakar väldigt beskt.

Själv testade jag Mario Kart men det var nåt år sen så fick för mig att testa nu igen och det smakade värre än jag mindes det. Fruktansvärt beskt 😂

Händer nån enstaka gång. Har egentligen flera spel jag vill spela om men backloggen av spel jag aldrig spelat ännu är för stor för att jag ska ha tid att spela ett spel jag redan klarat ut istället.

Skyrim VR blir det för min del

Har inte hunnit testa det än men fick det med mitt Quest 3 så ska bli spännande att hugga in på sen. Trevlig överraskning att det verkar så pass bra också, det hade jag inte väntat mig när jag fick det.

Skrivet av fudge:

Switch 2? Jag tror den kommer heta Switch U.

Jo för det namntillägget gick ju så bra senast 😅
Förstår inte hur Nintendo kunde tro att det var tydligt att det rörde sig om en helt annan konsol när de släppt nyversioner av andra konsoler inom samma generation med betydligt större namnskillnader fast det då är samma konsol.

Skrivet av FortuN:

Även gamla Gta IV multilayer är fpsen runt 90 och kan droppa under det.

Ett uruselt optimerat spel till PC dock som man dessutom inte vill köra i mer än 60 fps då spelet annars fuckar ur med vissa cutscenes som inte går att ta sig förbi samt däckfysik till motorcyklar som ballar ur fullständigt.

Börjar jag på ett spel så försöker jag alltid spela klart det. De spel jag inte klarat ut har oftast berott på att jag råkat börja med nåt mer spel samtidigt som jag råkat fastna i och när jag sedan är klar med det har inte lusten att ta upp det gamla spelet igen varit där för tillfället. Därför försöker jag oftast se till att bli klar med ett spel innan jag ger mig in på ett nytt nuförtiden.

Minns att jag skaffade Red Dead Redemption 1 när det var nytt och började spela det ett tag men hade samtidigt flera spel jag hade skaffat som jag körde igenom istället. Tog dessvärre 10 år innan jag tog itu med RDR1 igen och klarade ut det. Fortfarande ett otroligt bra spel men jag ångrar att jag inte körde klart det när det var nytt, för lika bra nu som när det var nytt är det inte.

Sen har det varit spel som man kört fast på, men numera finns så mycket hjälp på internet att hitta så det var mest när jag var liten.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Daggerfall har väl fortfarande rekordet vad gällande största världskartan i ett rollspel?

Det tror jag, finns ju ett gäng videos på Youtube när en går från ena änden av kartan till den andra vilket tog omkring 70 timmar 😅

Uncharted 4
Uncharted Lost Legacy
Plauge Tale Requiem
Forza Horizon 5
Hogwarts Legacy
Zelda Tears of the Kingdom
Stray
Doom Eternal
Metroid Prime
Crysis
Super Mario Bros Wonder
New Super Mario Bros Wii
Guitar Hero 4
God of war Ghost of Sparta
The Last of us
Bramble the mountain king
Portal
Portal 2
Samt all DLC till Witcher 3 som jag inte körde igenom när jag klarade storyn för nåt år sen.

315 timmar spelat på Switchen varav 180 timmar är Zelda TOTK. Sen hamnar Mario Kart 8 på andra plats och Metroid Prime som 3a. Mario Bros Wonder har jag också kört mycket men det gick lite för fort att köra igenom allt för att det skulle leta sig in bland de mest spelade även fast jag tycker det är ett av de bästa spelen från iår.

Skrivet av scaryfoot:

Jag började på det två gånger men slutade i Dekuträdet. Mina syskon älskade spelet och jag visste ju att det är en klassiker. 2015 tänkte jag att jag måste försöka spela hela, så det blev så, på Wii U. Helt klart värt det, jag förstår varför det blev så hyllat.
Nyligen spelade jag Halo och Metroid Prime. Också speciella med unik atmosfär. Vissa spel är värda att uppleva trots att är äldre. En populär streamare körde de gamla Resident Evil EFTER att ha spelat de nyare, och uppskattade de gamla spelen också (tyckte de var skitläskiga )

Själv hade jag enbart spelat A Link to the past, Minish Cap, Phantom Hourglass och Spirit Tracks innan BOTW. Efter det har jag kört igenom alla återstående Zeldaspel och gillade vartenda ett av dom. Flera av dom tycker jag var rena mästerverk trots att jag aldrig spelade de när de var nya.

Jag älskar båda varianterna men har svårt att tro att de kommer gå tillbaka till mer linjärt efter hur stora succeer BOTW och TOTK var. Det jag skulle vilja ha är ett open world men med mer linjära och klassiska stora tempel med kluriga pussel att lösa. Jag är heller inte alltför stort fan av upplägget med storyn i de senaste spelen när man bara letar minnen efter en story som redan har utspelat sig förut som man själv inte fick vara med och påverka eller uppleva. Allt har redan hänt och det känns svårare att komma in i den på det viset.

Som många andra skrivit så tycker jag också de kan fortsätta släppa 2D Zelda parallelt med 3D som är mer av det klassiska upplägget. Även en ordentlig remake av OOT tror jag hade sålt bra. Ja det finns en bra sådan till 3DS redan men den är fortfarande till 3DS som har 240p skärmar.

Skrivet av Weeks_death:

Halo kom nog ganska mycket senare till PC dock. Jag har för mig att det var så iaf.
Men vet inte vad Halo egentligen hade att leverera till PC. Jag och sambon började köra igenom "Halo - the master chief collection", men fick avbryta för det var riktigt dåligt. Jag tror Halo fick en sådan fokus för det var ett fungerade FPS och brist på sådana titlar.

Jag tycker helt annorlunda. Älskade The Master Chief Collection och körde igenom samtliga spel på raken precis innan Halo Infinite kom ut. Var bara Halo 4 som jag tyckte var sämre än resterande delar.

Skrivet av Molotov:

Japp eller så var det dåliga portar.
Men nog finns väll Halo spelen till PC ? men kanske inte samtidigt som det fanns till xbox.

Halo 1 och 2 släpptes till PC. Halo 3, 4 och Reach kom först flera år senare när Master Chief Collection släpptes. Halo 3 kom därmed 12 år senare på PC tex. Halo 5 däremot har aldrig kommit ut till annat än Xbox.

Skrivet av Molotov:

Det att man kunde ha en xbox 360 tillsammans med en gaming PC säger en del jämfört med hur det är idag.

Ja man var väl tvungen att ha ett 360 då med tanke på att massvis med spel inte släpptes till PC under den generationen. Inte ens Microsoft släppte ju sina exklusiva spel som Halo och många andra spel till PC.