Inlägg av anon34057

Inlägg som anon34057 har skrivit i forumet

Håller på för fullt med min recension av Resistance 2 just nu och tycker att det är riktigt bra. Sen får vi ju inte glömma COD5 och LittleBigPlanet i vintermörkret

Jag tycker verkligen att du borde köpa LBP. Mirror's Edge verkar vara ett riktigt nice spel men Little Big Planet vinner nog i längden, har spelat fullversionen i en månad nu och tycker att det är riktigt bra.

Demot gav ingen mersmak direkt. Hoppades att det skulle bli en addition till den oerhört lilla skaran av bra Star Wars spel.

Dom förhoppningarna dog tyvärr ganska snabbt efter att jag prövat demot. :\

För mig är det först och främst mutefunktionen som talar för ett köp, det har jag inte på mitt nuvarande.

Sen skadar det ju inte att man kan se batterinivån i ps3 menyn, plus att mikrofonen går att använda trots att headsetet står i laddningsstationen.

Kan nog bli riktigt bra

Absolut, tycker att det verkar bli riktigt bra plus att det ska bli roligt att sitta och arbeta med editorn

Trist att dom väljer att göra så, det måste ju vara oerhört få som faktiskt använder sig av de lokaliserade språkvalen.

Tycker förövrigt att de länder som inte behöver lokalisering borde prioriteras och om nu tyskar, fransmän osv har så svårt för att anpassa sig kan dom ju inte skylla sin väntan på något annat än sig själva

Skrivet av sgt_lol:

När jag är ändå är igång och skriver det här inlägget så kan jag ju sätta igång och fråga om några roliga titlar till ps3 också ^^ har nämligen nyss köpt ps3 enbart för msg4 men tänker ge konsolen en chans också och testa ett par andra spel... Tack i förhand / sgt_lol 8)

Uncharted

Super Stardust HD (ett måste från playstation store)

GTA4

Burnout Paradise

Buzz QuizTV känns också given

Två av dom är ju visserligen multiplatform så om du redan spelat dom så bortse från dom och skaffa de andra.

Japp, lika bra att du helgarderar dig så du slipper bli utan i fortsättningen

Om du har ett amerikanskt PSN-Konto så skall det finnas tillgängligt. Testade det häromdagen och det verkade ganska lovande

Håller med Fille Game Lover, du borde vänta på 80GB versionen. Den ska ju ersätta 40GB varianten så man får ju mer lagringsutrymme för samma pris.

Hela diskussionen faller ju på att om alla här hade tillräckligt med pengar så hade vi troligtvis ägt alla konsoler som vi kunde komma över.

Det är ju bara att inse att både PS3 och Xbox 360 har sina för- och nackdelar.

Tycker redan att det ska bli intressant att se hur nästa generations konsoler kommer att bli. Speciellt med tanke på de läxor som företagen, förhoppningsvis har lärt sig från nuvarande generation.

Får väl också säga att jag tyckte att det var lite tråkiga nyheter. Men vi får hoppas på en bra konferance imorgon istället

Det finns tyvärr inget stöd för det i nuläget. Tillsvidare får vi helt enkelt nöja oss med spelens inbyggda VOIP

Jag tyckte det var riktigt kul, har kört det både online och med kompisar. Gillade du tidigare delar av serien så ska du ju definitivt köpa det.

Tyckte också spelet var riktigt bra. Klart att det finns utrymme för förbättring, men efter lite patchning och DLC kommer det att bli kanon Fast jag älskar ju frågesport, TP etc.

Tycker för övrigt att det är lite synd att du inte nämner onlineläget Soffa VS Soffa eller Playstation Store materialen överhuvudtaget.

Om man pratar ren grafik så tycker jag att MGS 4 är helt outstanding. Tycker verkligen att du borde köpa det. Har ingen större erfarenhet av online delen men singleplayer är riktigt bra.

Det har ju skrivits en hel del om spelets extremt långa mellansekvenser, så gillar du inte sånt kanske det är bäst att hålla sig undan. Personligen tycker jag att dom är helt fantastiska. Lycka till!

Civilization Revolutions tyckte jag var riktigt nice och där kan du ju själv välja vilken konsol du vill köpa det till. Lycka till

Uncharted, Gran Turismo Prologue och självfallet Metal Gear Solid 4 som är helt oöverträffat i sin prakt

Skrivet av Tony:

Existerande spel måste patchas av utvecklarna för att erbjuda trophies. Super Stardust HD är det som i dagsläget innehåller trophies iaf. Du kan kolla läget och trophies på ps3trophies.org

Super Stardust HD är för övrigt det bästa Playstation Store spelet hittills och nu när det fick trophys blev det bara bättre

Körde igenom min första vända igår. Är riktigt sugen på att börja försöka mig på bigboss emblemet.

Fast jag kanske kan nöja mig med att skaffa Altaïr dräkten först från Assasins Creed