Inlägg av anon34332

Inlägg som anon34332 har skrivit i forumet

12

Om jag bara skulle rekommendera ett spel blir det Mass Effect. Grymt skönt spel som ger minst 50 timmars underhållning och är väl värt att spela om både en och två gånger (såg detta på Webhallen för 299 + frakt).

Min favorit bland FPS spelen är just nu Battlefield:Bad Company, men om man skall se till vad som är mest prisvärt för tillfället så är det, i min mening, Gears of War.

Skrivet av Homer_Simpson:

Sen kommer jag till spelen. Jag har tittat på Gears of War, Gears of War 2, Fable 2 och Mass Effect.
Så vad tycker ni?? Kommentera gärna!!

GOW är oerhört prisvärt tycker jag. Jag köpte mitt för 199 på elgiganten (tror jag det var), så det bör Du kunna hitta för <200 kr. Det är det lätt värt.

Det jag sett från GOW2 verkar bra, men där bör Du nog läsa lite recensioner för att bilda dig en egen uppfattning.

Mass Effect är ett av de spel som jag haft mest glädje av. Har precis kört igenom det en andra gång och det är grymt bra. Jag köpte det till fullpris på releasedagen och ser man till hur många timmar jag fått per krona var det billigt. Om Du provat och gillat KOTOR bör Du älska Mass Effect.

Jag har inte själv provat Fable 2, men jag har hört att det är rätt så buggigt just nu (någon annan medlem kanske har egna erfarenheter). Om det stämmer hade jag väntat lite. Då hinner priset gå ner och buggarna fixas. Du kommer att ha fullt upp med Mass Effect och GOW.

Sedan vet jag inte om Du gillar Racingspel? Isåfall är Forza 2 ett måste.

I övrigt måste jag också rekommendera Battlefield:Bad Company. Jag har spenderat otaliga timmar med detta och den nya frostbitemotorn är riktigt trevlig.

Lycka till...

12