Artiklar av anon34839

1
0

Racing Simulation 3

Zoom, zoom, zoom. Det är sloganen för ett japanskt bilmärke. I Racing Simulator 3 är det dock andra saker än pappas Mazda du spänner fast dig i.

0

Sim City 4

Året var 1985, Will Wright var en kille som älskade att bygga modeller och spela datorspel. Ett intresse som fick honom att tröttna på spel som bara gick ut på att förstöra och döda. Will Wright ville inte söndra, han ville skapa saker istället...

0

Ghost Recon: Island Thunder

Året är 2009, Castros grepp om Kuba är borta. I tumultet efter årtionden av diktatur ser många sin chans att bli näste envåldshärskare. Det är, som vanligt, upp till amerikanska styrkor att skydda demokratin.

0

Zelenhgorm

Det är inte varje dag ett spel med över 140 skådespelare och stora inslag filmat material ser dagens ljus. Att det också är ett svenskt företag, nämligen nykomlingarna Moloto från Malmö, som stått för utvecklingen gör det hela inte mindre intressant.

0

Star Trek Starfleet command 3

Jag är inte så old school så jag skulle börja den här recensionen med någon referens till Star trek OG som typ beam my up Scotty. Nej, här är det mer Kapten Zoom och Seven of Nine på söndagsmatinén med Voyager som gäller.

0

Divine Divinity

Gudalikt spel som får konkurrenterna att blekna. Ja det är faktiskt så, Divine divinity (DD) spöar det mesta just nu. Har du inte skrivit klart önskelistan så skynda dig att få med det här. För du vill kanske som jag ha utvägen att, när man fått nog av släkt och julmat, kunna säga: sorry, jag måste gå från bordet nu, nån måste ju rädda världen från Lord of Chaos.

0

Emergency 2

Wohoo, titta mamma, jag är brandman! Eller kanske: titta mamma jag är chef över en insatsstyrka i min dator. RTS brukar ju handla om orcer mot alver eller den ena obskyra fraktionen mot den andra och så vidare. Det är nästan så att man börjar känna sig lite blasé. Been there, done that. Så det är ju inte utan att man lyfter på ögonbrynen när Emergency 2 hamnar i testbänken.

0

Lord of the Rings

Du har läst boken, sett filmen och lagt pusslet. Nu kan du äntligen få Gandalf att dansa efter egen pipa. FZ:s recensent Zoom har varit på snabbvisit i Hobsala.

1