Inlägg av Ramatosh

Inlägg som Ramatosh har skrivit i forumet

1

För mig som enbart spelar Career Mode är detta i stort sett samma spel som släppts sedan 2017. Finns det några förbättringar är de på den nivån de flesta andra spel hade kategoriserat som patchar. Men absolut, spelet är underhållande.
Det som läggs till nu är för övrigt ofta saker som fanns i spelet för 10+ år sedan som de tog bort och nu marknadsför som "nyheter". Det är väl åtminstone första gången på fem år de ändrat på menyn i Career Mode, vilken revolution!
Hoppas de gör någonting nytt nästa gång. Att de skulle ta mer tid på sig för utveckling är tyvärr osannolikt med tanke på bristen på konkurrens och hur mycket de tjänar på spelet.

Jag är intresserad! Tog med tjejen på första Sonic-filmen och trots att hon inte hade någon vidare koll på vem det var blev det en klassiker för oss som vi ofta ser igen

Förstår inte varför alla är så negativa till en månadsavgift. Om det inte har en månadsavgift kommer det att dyka upp mikrotransaktioner som gör att spelet blir långt mycket dyrare per månad för de som vill göra och ha allt.

Jag är glad att de kör på månadsavgift då jag vet vad jag får för mina pengar och slipper köpa exempelvis extra utrymme i inventoryn för X antal kronor.

Dessutom tycker jag att spelet är fantastiskt kul och värt varenda krona (spelat sedan Early Access i söndags och betan innan det). Men det är givetvis upp till var och en att tycka som de vill, gillar ni inte spelet så är jag bara glad om ni håller er borta från det.

Sen tycker jag att fler betalningsmodeller (t ex som Wildstar där speltid kan köpas med ingame-valuta) hade varit en fördel. Det systemet håller också goldfarmers borta till stor del.

Påbörjade spel:
Mass Effect 2 (2010, Xbox 360)
Red Dead Redemption (2010, Xbox 360)
Assassins Creed: Brotherhood (2010, Xbox 360)

Avslutade spel:

Skrivet av sunka:

@showerguy Runescape är inte världens största MMORPG, WoW är det. (aktiva spelare)

Enligt Jagex är Runescape världens största gratis MMORPG. WoW är större men är ju inte gratis.

Detta kan bli spännande tror jag, beror helt på vilket "universum" (filmerna, serien eller något nytt) de siktar på och som andra nämnt, vilken typ av spel det ska bli. Själv spelat Runescape sen strax efter att det startade 2001 och de har utvecklats väldigt mycket på dessa 10 år.

När det gäller deras andra MMORPG de jobbat med, Stellar Dawn, är det fortfarande under utveckling. De var nästan klara med det för nåt år sen men var så missnöjda med det att de skrotade stora delar och började om på nytt.

Skaka galler i The Old Republic

Ser verkligen fram emot spelet. Det verkar vara en intressant planet (tillsammans med övriga som avslöjats). Bara ett år kvar...

Bästa nyheten på länge! Har spelat Commandos 2 i co-op i hundratals timmar, helt underbart spel. Se nu till att ha med co-op i kommande spel. Längtar redan!

Härligt, Bennet minns man sen PC-Gamer tiden, hoppas du gör ett lika bra jobb här på FZ som du gjort tidigare. Lycka till med nya jobbet John.

Riktigt skoj. Spelat igenom på alla svårighetsgraderna ett antal gånger men endast Sith Lord som är nära en utmaning efter en stund. Gissar ju att det är ganska lätt eftersom det är andra banan i spelet. De lägre svårighetsgraderna var kul eftersom det gav mer tid att jonglera med Stormtroopers.

Vad gäller den nya grafiken är det en enorm skillnad jämfört med tidigare men den som förväntar sig AoC-grafik förstår nog inte att det inte är möjligt pga att det är drivet av Java & OpenGL.

Personligen gillar jag Runescape och har spelat i flera år. Månadskostnaden är 1/3 av vad de "stora" spelen kostar vilket tilltalar många. De hade en stor grafikuppdatering i mars 2004 och de har över 1 miljon aktiva betalande konton och nära 10 miljoner aktiva "gratisspelare". Så där har ni lite korrekt fakta.

Ja, spelet kan vara repetitivt beroende på vad man gör så det är inget spel man "klarar" på nån månad...

Till slut, den nya "HD"-grafiken kommer att bli tillgänglig för alla i slutet av månaden så det är bara att vänta om ni inte vill betala.

Det som är bättre med Assassins Creed än Thief är att de har ingen magi, undead, skelett osv. Den skiten har jag velat bli av med sedan det första medeltidsspelet kom ut. Äntligen något som håller sig inom ramarna för realism på medeltiden.

1