Inlägg av Shenzi

Inlägg som Shenzi har skrivit i forumet

Jag är nyss utbildad miljövetare och jobbar nu på ett företag med miljöfrågor, gör ett kemikalihanteringssystem bland annat. Detta är bara sommarjobb men förhoppningsvis vill företaget ha mig i fortsättningen också. Efter min handledares semester ska vi gå till personalchefen och prata om att jag vill ha fast jobb där. Håll tummarna för mig är ni snälla

min sambo har föregångaren och han är otroligt missnöjd med luckan framför allt. glider upp hela tiden, han är elektriker och ha således med sig mobilen i fickan. men det vill jag säga att jag inte tror på den typen av lucka faktiskt (inte några telefoner med luckor faktiskt). nu är den telefonen död och han har en ny.

Burnout Paradise!

Köpte det igår efter att ha suktat över det hos en kompis, men nu är det mitt!

1.
M16 med ACOG Scope
Claymores
UAV jammer
Martyrdom

ibland har jag stopping power där istället för martyr, när jag kör hardcore.

2. Mp5 med red dot
Claymores
Stopping power
Deep impact

Nej det går inte skulle jag vilja säga.
Men skapa ett nytt konto och gå ut på kan du ju göra, fast du får ju börja om från början då.

Läkare skulle jag bli enligt det där testet, men nej tack.

Det är ingen här vad jag sett som påstått en sådan absurd sak som att odling av grödor inte påverkar miljön eller bara odlas i Sverige. Dock är det så att köttproduktionen står för en stor del av den totala mängden utsläpp av växthusgaser både i Sverige och i världen, vilket odling av grödor inte gör i samma utsträckning. Det går knappast att handla enbart svensk mat som konsument, då vi inte har det klimat som krävs för alla typer av grödor. Däremot kan man ju försöka handla närproducerat/ekologiskt osv så mycket som möjligt om det finns ekonomiska möjligheter och utbud av dessa varor i affärer.

Jag har varit vegetarian i 8 år, min sambo har blivit det mer och mer och äter nästan bara vegetariskt. Ibland äter han kött och det är inget jag opponerar mig emot.

Ibland saknar jag mammas grillade kotletter ska erkännas. Jag har en del anledningar med i bagaget som gjort att jag inte äter kött, jag tål det bland annat inte så bra, det är ämnen i kött som gör att jag kan få utslag/eksem. Jag har varit på ett slakteri och även om det var av mindre sort kommer jag aldrig glömma det jag såg.

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att äta kött om jag visste att djuren hade haft det bra innan. En granne till mig är en av Sveriges största bönder och har således köttproduktion, men jag skulle våga säga så att inget djur där lever ett värdigt liv innan slakt. Jag skulle aldrig heller köpa kött från utlandet, där djurhållningen många gånger är ännu sämre än här.

Det finns ett slakteri i närheten av mig som har massor mark åt sina djur. De får beta fritt, ute året runt tills det är dags att bli mat. De slaktas på gården och det tycker jag är riktigt bra!

Oavsett om man är vegetarian eller icke gäller det att acceptera andras val, något som jag ofta uppfattar är en bristvara i diskussioner om vego/köttätande. Det finns ingen anledning att se ner på någon annan, eller skratta åt ens val eller anledningar till att man gjort vissa val.

Som alltid måste man tänka längre än sin egen näsa, hur påverkar mina val omvärlden/ miljön? Hur kan jag lindra min påverkan? (tex är man en storkonsument av kött bör man försöka minska med tanke på allt utsläpp av växthusgaser, välja ekologiskt och närproducerat osv). Nu lät jag som en moralkärring, men det står jag för.

Quorn är väldigt lätt att laga och det är både gott och nyttigt och jag har lärt mig göra mycket god mat på vegetariskt vis. Med quorn är valmöjligheterna stora och det går att laga nästan samma saker med det som med kött. Och som en liten parentes, proteinet som finns i soja är precis lika bra som det som finns i kött, så vill man träna och ändå bygga muskler går det mycket bra på vegokost.

/Sandra

Jag är kvinna och långt ifrån feminist och helt ärligt tycker jag sådana här dagar är fånigt, likaså alla hjärtans dag. Dagarna är skapade för att få sälja massa skit känns det som.

Jag vill också ha en Internationell-spela-tv-spelsdag!

Fy helvete, hoppas att djävulen tar hand om honom väl sen. Borde aldrig kollat på den där videon, jag älskar djur mer än det mesta så det där gör fruktansvärt ont i hjärtat

1. Mustasch - Double nature
2. Metallica - Hero of the Day
3. KoRn - Alone i break
4. Dragonforce - Trough fire and flames
5. Stratovarius - Run away
6. Nightwish - Nymphomaniac fantasia
7. Hammerfall - Last man stand
8. Gamma Ray - A while in a dreamland
9. Dimmu Borgir - Puritiana
10. Wig Wam - In my dreams

Bad Company är väl något att se fram emot
Army Of Two ska jag iallafall köpa och testa, får se vad jag tycker om det.

Glömde tillägga, jag spelar bara ps3, har därför ingen aning om vad som händer i spelvärlden på PC, men dessa spel längtar jag efter iallafall.

Skrivet av Polish:

Va fan ja... han e 22 år för fan!

Dessutom så har han inget "snyggt att falla tillbaka på"

http://www.fz.se/medlem/bilder/?id=2196

Han har visst något snyggt att falla tillbaka på, fast såklart att den där masken inte var så smickrande

Skrivet av Vaizard3:

Menar du....Att du är en riktig...flicka?
Såndär med långt hår och låter som en kille, fast med nerpitchad röst?

Haha, jag är i allra högsta grad en tjej, och kvinnlig sådan också

Jag köpte det på Game igår, fast de verkar inte vara vana vid att tjejer köper spel precis

När jag kommer fram till kassan frågar han:
-ska jag slå in spelet?
Jag - nä, det är till mig själv
Han såg ut att ha fått myror i huvudet, haha!

Jag spelar mycket CoD4, lite för mycket enligt min kille. Spelar också Uncharted, Unreal T och Ratchet ibland

Skrivet av CastorFiber:
Skrivet av Shenzi:

Oh! Vilken tur att jag är ledig från skolan imorgon, bara jag orkar hålla mig vaken

Du får nog vänta tills nästa gång... det var inatt.

Haha, japp, sådär går det när man läser slarvigt

Ja, jag är tjej
Vart du förvånad?

Jag har haft samma användarnamn i flera år, nämligen dattla på div forum. Tröttnade på det och fick av en slump se att den enda kvinnliga hyenan i Lejonkungen heter Shenzi, det betyder bland annat demon och barbar. Är rätt barbarisk av mig när jag spelar CoD bland annat , så det passar mig perfekt *skrattar*