Inlägg av XybeX

Inlägg som XybeX har skrivit i forumet

1

Har för mig att man kan slunga hans fula lekamen i Pain också men han måste köpas som extra karaktär.

Skrivet av Tybalt:
Skrivet av DAoG:

Kommer ansiktsuttrycken bli som i första Max Payne? Man kan tro så.

http://www.gamerdna.com/uimage/4041GlMc/full/max-payne-gal-43...

Du menar "jag har precis käkat en citron" ansiktsuttrycket?

För de som inte har koll på var Duke Nukem citaten egentligen har sitt ursprung rekommenderas "army of darkness" och "they live".

Provsmak:
Hail to the king!:
http://www.youtube.com/watch?v=SAqq11HYMsk
Im here to chew bubblegum...
http://www.youtube.com/watch?v=Wp_K8prLfso

Antagligen har ni roligare med att leta fram dessa pärlor till filmer än att spela det nya spelet...

Skrivet av Banditen:

De har hittat felet nu... Nätverkskabeln till modemet var inte inkopplad.

Sony har gått igenom alla tänkbara mjukvaruproblem. Nu har de kommit fram till hårdvaran, Modermodemet, själva hjärtat i PSN, fungerar inte.

Skrivet av Ducci:

Sitat från Matrix: Ignorance is a bliss

Om du menar att okunnighet eller att man är oinformerad är lycka så måste du själv också vara ganska lycklig enligt ovanstående.

Hittar 3 saker du är okunnig om:
1. Citat stavas inte "sitat".
2. Citatet är Ignorance is bliss, inget "a" ska ingå.
3. Citatet har sitt ursprung i en dikt från 1742 av Thomas Gray, det är inget som skaparna av matrix hittat på.

Påpekar inte detta för att vara taskig mot dig tyckte bara det var kul att det var så mycket du var okunnig om med tanke på citatets innebörd. Det tyckte åtminstone jag var humoristiskt.

Det var ett omoget och självupptaget meddelande som handlade mer om att blåsa upp deras ego och image än att leverera information. Man blir ungefär lika intelligent av att läsa en NFO fil som att se den smörjan till video, syftet är detsamma. Man vill säga "vi är coola, vi är stora"... men i verkligheten är det några finniga tonåringar som sitter på rumpan framför datorn hela dagarna och vars höjdpunkt på dagen är när mamma kommer med chockladmjölk och bullar och pussar dem gonatt på kinden.

Påståendet att sony skulle utnyttja tillfället till att stänga sina servrar bara för att skylla på anonymous känns ju realistiskt. Som alla företag så vill sony tjäna maximalt med pengar vilket de kan göra om servrarna är uppe. De stänger inte sina servrar för att skylla på några fjårtisar.

Fast Sony borde tacka fjårtisarna för nu kanske de tar sig själva i kragen och har lite bättre säkerhet och planering inför framtiden.

-"Domo Arigatou" säger Sony, vis av den nya erfarenheten de fått.
-"Pilutta dig" säger fjårtisarna tillbaka och ler ett stort leende med munnen full av bullar och chokladmjölk rinnande nerför hakan.
-"Dags att sova" säger mamma och lägger fram pyjamasen på sängen...

Enslaved!

RE 5 och Vanquishe e också bra.

Skrivet av RobbazSweC:

http://www.youtube.com/watch?v=OAvwioAx0nE

Här är min compare, 360 , ps3 och pc.

Starkt jobbat! Måste kollas in

Skrivet av weasel:
Skrivet av clumsyandshy:
Skrivet av LordDaimos:

"Vad ska de göra med så mycket kraft när de bara behöver rendera i 960x544? Kommer vi att få en sjuk framerate jämfört med PS3-spel när bara en fjärdedel av pixlarna behöver renderas ut?/ LordDaimos

Hur menade du nu egentligen, en fjärdedel renderad upplösning? Vad jag vet är det endast ett par (ett?) PS3 spel som renderas i 1080p och inte ens många som är i 720p. Så det skulle snarare vara ungefär lika antal pixlar som renderas PS3 vs. PSP2, eller?

finns lista här på 1080p spel här:
http://wikibin.org/articles/list-of-full-hd-1080p-ps3-games.h...

Det betyder ändå inte att de är renderade i 1080P.
Som det står på sidan så inkluderas "upscaled 1080P". Det är enbart ett fåtal spel som verkligen är renderade i full HD och då snackar vi spel som Sudoku, Elefunk och liknande, inga grafik intensiva spel alltså. Blir man så jävla ledsen att sudoku är i lägre upplösning på PSP2 så gör man nog klokast i att inte köpa den. Dessutom skulle 1920x1080P på en så liten skärm vara bortkastat när folk gnäller att de inte ens ser skillnad på 720P och 1080P på en 32" skärm.

Synd att det inte finns på steam. Skulle vara mera benägen att köpa det om det fanns där.

Nöff nöff... Pip pip.... BOOOM.... nöff...

Så länge de kan komma undan med såna där saker så lär det fortgå. Om det blir någon slags konsekvens som de tycker är jobbig så kommer det att försvinna.

Var det bara jag som reagerade på att det var vår egen svenska Max von Sydow som var speakerröst i trailern?

Det där är något du själv måste bestämma och ett beslut du måste göra och ta fullt ansvar för, tycker inte att du ska gå på andras rekommendationer.

Men.... jag har varit i samma situation så jag tänkte berätta min erfarenhet.

Jag jobbade på en fabrik och närmade mig 10 år, jag hatade jobbet och mådde psykist dåligt (och fysiskt dåligt pga av skiftjobb så hade jag sömnproblem och magproblem) men var rädd för att byta jobb och var beroende av den fasta och goda inkomsten.

Att sluta där var det bästa beslutet jag någonsin tagit, jag har fått erfarenheter och träffat människor jag aldrig skulle träffat annars om jag gått kvar & harvat på mitt gamla jobb enbart för pengarna.
Efter några år så började de även sparka folk som jobbat 15 år och mer och återanställa dem de ville ha via bemanningsbolag så det visade sig att någon jobbgaranti fanns inte ens... man hade känt sig bra muppig om man stannat för att sedan få sparken och återanställts med dåliga villkor.

Allt är naturligtvis inte guld och gröna skogar i mitt liv, för nuvarande så är jag arbetslös men på det stora hela så var beslutet att sluta där jag inte trivdes det bästa jag gjort och alla nya erfarenheter har berikat mitt liv på ett sätt som jag aldrig skulle vilja ha ogjort. Jag har ALDRIG ångrat mig, det enda ångern var varför jag inte gjort tagit beslutet att lämna företaget tidigare, den tid man slösat bort får man aldrig tillbaka.

Så min erfarenhet är att man inte ska vara rädd och om man genuint vantrivs och det påverkar ens liv så bör man vara lyhörd för det.

Men detta är MIN erfarenhet och beslutet bör vara ditt eget beslut och om du tar beslutet att börja på ny kula så lägg din själ & hjärta i det och om det skulle gå åt helvete harva på och ge inte upp för det finns alltid något spännande bakom hörnet enligt mina erfarenheter.

Alla vet att Jesus var en Zombie och inte en cyborg...

För vad kallar man en lirare som återuppstår efter 3 dar om inte en zombie?

Sen samlas alla kristna i kyrkan för att leka att "zombie leken" dvs de låtsas käka hans kött och dricka hans blod. Osmakligt och sjukt om något...

Kristendomen har även spridit sig som ett zombievirus över världen och infekterat människor. Uppenbarligen blir man ointelligent precis som en zombie också eftersom man börjar tro på pratande ormar, att man kan gå på vatten och att jorden är 6000 år gammal.

Allt tyder på att Jesus var King of the zombies och den största motherf*cking zombien den här världen skådat. Så sov med hagelbrakaren under kudden så inte Jesus kommer tillbaka och käkar upp din hjärna!

Skrivet av MammaMuu:
Skrivet av walter_iego:

Men varför heter karaktären "Monkey"?

För att spelet är löst baserat på boken "Journey to the West". Så jag gissar spelkaraktären är baserad på Sūn Wùkōng, called Monkey King in English

Du behöver inte gissa för du har helt rätt

De som är lite äldre kanske kommer ihåg den tecknade filmen om apkungen som gick på tv varje år och där Hasse Alfredsson var speaker rösten.
Det finns dock massor av filmer om apkungen.
I jackie chan filmen "Forbidden Kingdom" spelar Jet Li apkungen och i Chinese Oddysey 1 & 2 spelar Stephen Chow(från Shaolin Soccer, Kung Fu Hustle) apkungen, hallmark har också gjort en amerikaniserad variant av apkungen som fanns på DVD i sverige under titeln "Lost Empire".

Så när ska Uwe Boll göra den här filmen då?

1