Inlägg av c0rleone

Inlägg som c0rleone har skrivit i forumet

Har fortfarande inte sett ett avsnitt. Tror jag ska hoppa in nästa vecka när det släppts 3 avsnitt så man kan ha en riktig Last of us kväll. Då kanske jag är med och slår ett nytt rekord.

2024 känns väldigt troligt. Lång väntan på Rockstars spel men alltid värt det. Lirar om rdr 2 nu och det är fortfarande magiskt bra. Hade varit trevligt med en ps5 version efter de släppte pc versionen. Men hellre ett nytt GTA.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Håller helt med här, det som var bra i GoT var att ingen karaktär var svart eller vit. Onda intentioner var oftast sedda från någon annan karaktärs synvinkel, men från deras egen var det i största möjliga mån bästa valet. Little Finger t.ex. är en lysande karaktär i att han kan väl anses som "ond", men för det så innebar det inte att allt han gör var hemska moraliska saker. Larys Strong däremot, nästa steg är väl att han äter barn och dränker kattungar på fritiden.

Han har inte tid med sånt. Han har fullt upp med sitt dagjobb i Kings Landing där han säljer (och luktar i) damskor.

THAT WAS EXTREMELY "meh".

Tänk om folk som stör sig på Battlefield av olika anledningar slutar läsa och kommentera om Battlefield. Och istället lägger sin tid på att kommentera i trådar om spelserier de faktiskt tycker om.

Vad trevligt det vore.

Så många att välja på. Har haft lyckan att få vara med från Doom i dos tills nu. Men minns att jag fick BF2 till pc när jag var iväg med familjen på Öland i en sommarstuga Det grymmaste man kan göra mot en gamerkid. Upplevde den längsta helgen i mannaminne och lusläste vartenda ord på fodralet, kunde coverbilderna i pixelnivå när jag väl äntligen kom hem och kunde lira. Sen satt man och njöt av vartenda sekund.

Är allt för när det gäller lika löner osv. Men känns det ändå inte lite fel att Pedro tjänar lika mkt som en 17 årig "rookie" i yrket? Är inte erfarenhet eller status som skådis lika med mer pengar i Hollywood längre?

Floppeli flopp flopp

Jag har 5 st hemma och alla sitter som berg fortfarande efter 2 år förutom den i köket som satt på en lite skrovligare vägg. Den föll, men den har jag lutad på en hylla nu istället så det löste sig. Jättenöjd allt som allt och har funderat på att skaffa fler.

Får man önska så....Rockstar gör entré och presenterar gta 6 och bryter därmed sin lååånga svit med att nobba e3 när det gäller reveals.

Instämmer med att det är ett bra spel. Gillar 11-bit studios som ligger bakom det också då de även gjort "This war of mine" som jag älskade.

Skrivet av johanAndersson:

Tråkig jävla attityd. Klart att världen kretsar kring hans spel och personer som inte var beredda vid lanseringen är tydligen inte berättigade att uppskatta spelet.

Killen har inte greppat konceptet av en positiv överasskning, vilket spelet ändå verkat vara för många som köpte det billigare på rea. Var glad för det liksom?

Är 36 år gammal och kan definitvt känna mig gubbig. Kroppen är tröttare och segare. Kan komma på mig själv att raljera när jag bryr mig om nåt. Ger jag råd förväntar jag mig att folk tar det och lyssnar för "Jag vet ju...". Älskar 80 tals musik, den var bäst. Kommer väl bra låtar nu med men dom är sällsynta.

Spel är dock bättre nu. Är aldrig nostalgisk när det gäller spel. Jag vill ha nytt och grafik kåt är jag oxå.

Aquaman tror jag att man skulle kunna bygga ett schysst spel kring. Kanske inte den mest omtyckta superhjälten men just att man isåfall kunde bygga storyn på både land och i vatten. Det vore fräscht!

Jag hade haft ögonen på spelet länge så var glad när det äntligen kom. Hade kul med det och ångrar inte alls ett köp. Skaffade till och med en ny platinum trofé.

2023 känns lååångt borta. Men verkar vara i linje med den takt de släppt sina spel i på senaste tiden. 1 Rockstar spel per konsolperiod typ.

Senaste för mig var Green Hell. Såg en streamer spela det och det såg ut som ett roligt co-op spel så jag och min kompis köpte det och blev totalt fast. Blev sena kvällar i en vecka efter det. Annars så har Xcom 2 överasskat mig bara för att jag verkligen inte trodde turbaserade spel var nåt för mig fram tills dess. Indiepärlan "This war of mine" var också en suprise jag minns med glädje.

Love it! Sony fattar.

Efter att ha läst alla svar i tråden känner jag verkligen att jag oxå måste byta upp mig till 1440p. Jag har tänkt på detta länge men har på nåt sätt gett upp varje gång jag börjat sätta mig in i "skärmdjungeln" av paneltyper, storlekar och pris. 🤔

Need For Speed Heat.