Inlägg av looa

Inlägg som looa har skrivit i forumet

Var det inte Slightly Mad och Ian Bell som använde sig utav "crowdfunding" till Project Cars och sen innan ens spelet är klart och de släppt vad de lovar så börjar de fokusera på en ny produkt. Project Cars 2? Vill minnas att det inte togs emot speciellt positivt hos de som crowdfundat PCars.

Personligen litar jag inte mycket på vad Ian Bell säger längre, jag tycker han är en narcissistisk drama queen och väldigt oförmögen att driva ett företag. Men på något vänster lyckas han övertala folk att fortsätta ge honom pengar.

Ian Bell i ett nötskal: https://www.reddit.com/r/Games/comments/z4k5f/slightly_mad_st...

Skrivet av Reize:

Den mest irriterande hemsidan ever! Den laddar i två minuter för att visa... Ingenting!

Koppla ur hörlurarna, dra igång ljudsystemet och höjvolymen! Och laddar den i mer än 30s vilket den inte äns gjorde på min telefon över 3G så känns det som att det är på din sida felet ligger tyvärr. BTW, den vita baren som fylls i toppen är ingen laddningsbar, det är en progress bar, visst det kan vara otydligt det kan jag hålla med om, men att påstå att den inte visar någonting.. Kolla första teasers i allmänhet, brukar inte vara överdrivet avslöjande, tycker denna avslöjar en hel del.

Skrivet av Hipshot:

Treyarch>IW

Hur kan du påstå något sånt? Treyarch har inte lyckats för fem öre med seina COD spel. IW skapar första och andra spelen sen kommer Treyarch och försöker skapa en trea för att Activision vill ha ut en uppföljare så snabbt som möjligt. Reslutatet: Ett skit spel.

IW Släpper därefter Call Of Duty 4: Modern Warfare. som blir en stor succe, för att underlätta för Treyarch får dom en del utav kodbasen och motorn för att skapa World At War.. Också ett totalt misslyckande.

MW2 släpps och får väldigt begränsad online upplevelse pga Activision och mannen bakom det hela :

http://cache.g4tv.com/images/blog/2009/01/22/6336821562399855...
Bobby Kotick - Djävueln inom spelbranchen som vill ta bort det roliga i att utveckla spel.

hogzilla? mwhahaha

Ge oss flera ledtrådar!

Skrivet av Eschricht:

Då gissar jag på Se7en eftersom Fight Club (som jag tror är rätt) redan är taget.

Wörd, det måste vara fight club!

Bwahaha nice! Liten spoiler alert där på slutet va, om det nu finns någon som ännu inte spelat igenom HL2 dvs...

så jävla typiskt att man ska få red ring of death på sin 360 veckan innan release...

Första trailern från Lost

Herregud, göra ett spel av lost... nu har de gått för långt. Jag tror självklart att det kommer floppa stenhårt.

Skrivet av nj:
Skrivet av loodinek:

herregud...

Nu har jag blivit bannad igen, helt serriöst. kan man få en anledning så kanske jag kan fixxa till det istället för att man blir bannad dirr. För jag vet inte vad jag gör för att bli bannad.

Du har inga auto away script eller liknande? För som det står i infon som Q skickar ut när man går in i kanalen så är sådana inte omtyckta och det brukar kunna resultera i tempban.

Skrivet av Q:

Välkommen till FZ:s IRC-kanal. För att stämningen ska bli trevlig tillåter vi inte reklam, warezsnack, mp3scripts, awayscript, spam eller onödig användning av versaler.

Har inge autoaway script, ända anledningen som jag skulle kunna gissa är hammering eller något liknande, för när min uppkoppling är väldigt belastad så brukar jag disconnecta från irc, och det kan hända ett tio tal gånger under en natt. Annars har jag ingen aning om varför jag skulle bli bannad...

herregud...

Nu har jag blivit bannad igen, helt serriöst. kan man få en anledning så kanske jag kan fixxa till det istället för att man blir bannad dirr. För jag vet inte vad jag gör för att bli bannad.

~alex@195-198-148-51-no53.tbcn.telia.com

tror det är min host va?

bannad från #fz på quakenet

Jag har av någon anledning under natten, när jag legat och sovit, blivit bannad från #FZ på quakenet och undrar varför och när bannen kommer att försvinna?

Angående 14-days trail

Tjenna,

Har fixat fjorton dagars demot nu för att testa spelet och se om det var som jag mindes. Lirade betan men köpte aldrig spelet. I alla fall, när jag har lirat mina fjorton gratis dagar kommer jag kunna sätta in pengar på det accountet och fortsätta med samma karaktär eller kommer jag behöva börja om igen?

Skrivet av Boomer:

Hm.. 1999kr på EB Games om man byter in valfri gammal konsoll med 4 spel.

Nintendo?

Tänker inte ge upp mitt PS2 iaf då kommer mina syrror lacka ;D

Skrivet av loodinek:

Heya,

Jag har länge funderat på att köpa mig ett 360, bara blivit mer och mer sugen efter alla spel jag sätt släppas. Nu har jag äntligen bestämt mig, och undrar därför om någon har koll på Mellandagsrean? Var lådan är billigast någonstans?

Bor i Stockholm...

kolla runt lite, billigaste jag kunde hitta var på Webhallen. 3279kr

Hittar ni något billigare så kan ni väl hojta till!

Köp av 360.

Heya,

Jag har länge funderat på att köpa mig ett 360, bara blivit mer och mer sugen efter alla spel jag sätt släppas. Nu har jag äntligen bestämt mig, och undrar därför om någon har koll på Mellandagsrean? Var lådan är billigast någonstans?

Bor i Stockholm...

Skrivet av Ruxel:

Shock du skulle inte kunna ge ett namn på den filen, Hittar den inte

min map heter 'WoW-1.12.x-to-2.0.1-enGB-patch'

Zippa upp filerna som jag tanka hem från FZ och sen körde jag Blizzdownloadern som tanka hem 2mb som saknades och håller just nu på med updateringen, den delen som tar så äckligt lång tid imo :/

Personligen, känslan jag har fått av demot är att spelet är fullspäckat med buggar. Hoppas att dom fixxat dessa innan de släpper spelet.