Inlägg av Cirez

Inlägg som Cirez har skrivit i forumet

Skulle vänta tills VRR blir insatt innan du köper.

Säger som några här i tråden, om det är rätt spel absolut. Skulle RDR 3 komma imorgon kan jag punga upp 849 utan problem, men för ett " ok " spel, nah då väntar man hellre och köper det begagnat eller när det har gått ner i pris.

Helt sjukt om de gör detta, borde varna minst 1 år i förväg.

Pinsamt att folk tyckte det var årets spel, trodde ändå folk här på forumet hade spelat lite spel igenom tiderna. Cyberpunk är ett OK spel, inget annat.

Köp inte spelet om ni inte har en Series X eller PS5, spelar själv på en PS5a och det är rent uselt, känns som en sämre version av fallout 4.

Skrivet av Lokander:

Snackade med Elgiganten nu, dom sa att den var skickat igår och det ser ut som att jag får den idag! (inte garanterat dock)
Eftersom det skickades i ett brev så uppdateras det inte för oss.
Så det är nog ingen fara

Jobbar från hemmet idag, sprang ner till brevlådan och där var det tomt

Skrivet av Zontos:

Jag hoppas ändå att det är den fysiska skivorna jag har köpt och inte kod. Även om det inte är så farligt så har jag ändå inte världens bästa nät här jag är nu.

Same, blir fan att ringa kundsupport imorgon. Senast uppdaterad 2e.

Mitt blev skickat i torsdags, men inte hänt något i spårningen... får jag det inte på torsdag kommer jag fan reklamera skiten

Beställde från elgiganten, skickades igår, finns det chans att man får det innan release?

Fick min idag med bring, beställde i torsdags vid 12. Fan va besviken man är på UI'n PS4:ans UI e miles ahead.. hur fan kan man inte ha med friends,trophies,aktivitetsloggen.. besviken.

Vill bara uppdatera er som har beställt med elgiganten att nu har min order uppdaterats hos Bring med " Sändningen har levererats till terminal och skickats vidare" 17.01 Jönköping. Så får se om den hinner ner till Skåne tills imorgon

Skrivet av induce:

Yes, men det var inget märkvärdigt utan egentligen bara samma länk som jag redan fått från Elgiganten.

Och efter det har det alltså inte kommit något nytt vilket innebär att de inte mottagit något. Om jag spårar från Elgigantens sida med deras unika ID så ska den ha blivit levererad till transportör i fredags morse står det.

Ah ok, jag fick bara från Elgiganten att " din produkt skickas från vårt lager idag " och sen länk till bring koli. Men är som sagt på samma problem som dig, inget har hänt sedan fredags morgon hos BRING.

Skrivet av induce:

Precis. Den står som skickad vilket om jag inte missminner mig skedde natten mellan fredag och lördag. Mailet från Bring om "kommande leverans" kom i fredags morse. Oklart om de ligger kvar hos Elgiganten eller om Bring bara är sega på att registrera dem.

Har du fått ett mail från BRING också? fick endast från elgiganten att den är skickad, men ingen info från bring.

Skrivet av induce:

Ja, jag tänker faktiskt höra av mig till dem och klaga om inte konsolen dyker upp på måndag. Men hoppet lever väl ännu, haha.

Kommer det inte på tisdag så skulle jag säga att det är december som gäller garanterat. Med tanke på att BRING inte ens har varit och plockat upp pallen.

Skrivet av Vennersten:

Elgiganten skriver att det kommer skickas idag, och Bring skriver att de ska hämta paketet hos dom. Har även fått faktura nu från Klarna.

Ingen status om att Bring har plockat upp ett än.

Vart har du denna källa? att det kommer skickas idag?

Fattar ingenting, BRING har inte uppdaterat koli sedan fredag 06.00, nu på elgiganten så är statusen " skickad " har inte fått något sms att det ens är påväg

Fick mitt digitala kvitto utskickat från elgiganten igår 23.15..fortfarande ingen förändrad status hos Bring, känns som att vi får vänta till december

Skrivet av crowbar82:

Har ni valt hemleverans?

Yes.. jag fick t.o.m min faktura idag från klarna.. men kanske ska få min produkt innan jag betalar men sista betalningsdagen är 4 december.. så det känns som att den bör komma innan 4 e.

Skrivet av Auditor:

Dont hate the player, hate the game!

Ja i alla fall om man ska tro denna länk: https://www.bring.se/ehandel/leveransalternativ/hemleverans-a...

Fan nu gav du mig riktigt mycket hopp.. jag fick " ditt paket är påväg " imorse 05.40 har fått spårningsnummer till BRING, men står bara " Ingen sändning har mottagits ännu, endast meddelande om detta " Någon annan som sitter i samma båt?

Skrivet av Auditor:

Efter mycket vånda och irritation fick jag tillslut mail 11.13 imorse med kvitto och spårningsnummer för Bring. Dock står den ännu inte som mottagen hos Bring, vågar man hoppas på imorgon?

Jaja det kommer snart i alla fall Mycket bättre utsikter nu än innan igår i alla fall. Då hade man en förbokning på WH förväntad "under 2021"

Även om jag är lite besviken på att folk som beställt vid 12 redan fått leverans när jag beställde och fick bekräftelse 08.59. Överlag mycket nöjd med hur El-Giganten skött denna release.

Kör Bring ut på helger? det hade jag ingen aning om.