Inlägg av anon49975

Inlägg som anon49975 har skrivit i forumet

Blir att köra Holy Priest, körde Shadow i TBC men guildet behöver healers. Det kommer bli kul!^^

Beställt från Webbhallen och har inte fått något spel än så länge. Men har egentligen inte bråttom, planerar att börja min tid i Northrend på fredag:)

Det blir min präst till att börja med, sen ska nog roguen upp innan jag bestämmer mig för vilken jag ska raida med:)

13:20

Skulle absolut vilja se Emerald Dream som nästa expansion, låter mysigt.

Men Maelstrom däremot, fy bubblan för Nagas, dom gillar jag inte alls:P

Att vi är allt bra små, att det finns så galet mycket plats vi inte vet ett dugg om. Det är häftigt:)

Den här är helt klockren, kommer från Napoleon Dynamite

Napoleon: What kind of bike do you have?
Pedro: It's a sledgehammer.
Napoleon: Dang! You got shocks, pegs... lucky! You ever take it off any sweet jumps?

Sen ser man pedro "hoppa"
Napoleon: You got like three feet of air that time.

Spelar alltid kvinnliga karaktärer, och det är inte för den digitala röven här heller:P

Kvinnliga karaktärer brukar nästan alltid vara mindre än de manliga, och personligen tycker jag det är skitkul att total-slakta nått som är större än en själv. Därför väljer jag kvinnliga karaktärer:P

Hade inte bestämt mig alls faktiskt, förräns jag öppnade den här tråden. Det där med parkera sin main lät finfint, prällen ska till Northrend så fort det bara går:)

Sen fortsätter jag nog levla en rogue, lvl 53 nu men det ska nog hinnas!

Kör strumpor både på jobbet och i hemmet, strumpor är ju det bland det härligaste som finns!

Finns dock undantag;
Nya skor, då blir det alltid gå omkring lite hemma. INNAN första turen utomhus såklart.
Har alltid skor på mig när jag smattrar lite på trummorna också, då räcker inte strumporna riktigt till

Som många andra här tål jag verkligen inte clowner, ryser bara jag tänker på dom. Andledningen till det är även för mig filmen "It". Ramlade faktiskt över filmen för några veckor sedan när jag inhandlade månadens filmranson, blev överlycklig och tänkte "Aah, minnen!", tji fick jag. Flickvännen och jag kikade på den samma kväll och jag skrek som en liten flicka, kände riktigt hur manligheten hamnade under sängen

Men min absolut värsta skräck är dockor, helt klart. Dockor av alla slag, stora som små, i tyg eller porslin, skrämmer helt enkelt vettet ur mig. Som barn, ja hur gamla kan vi varit, skulle nog tippa på runt 5-6 år kanske, vi gick fortfarande på dagis vet jag. Iaf så en kväll när vi hade "sova-överkväll" fick vi den brillianta idéen att vi skulle titta på film, men vilken? Killen som bodde i huset tyckte vi skulle kolla hos hans bror, som skulle ha jääättemånga bra filmer. Så vi smög upp, tysta som möss och tog oss till filmhyllan. Av nån anledning fick vi med oss "Child´s Play" ner, vilken utav dom minns jag inte. Vi väntade till alla hade lagt sig för att sova och satte sedan i filmen i videospelaren, det var ju hur häftigt som helt, en vuxenfilm liksom!
Den natten sov ingen utav oss, eller ja, jag sov nog inte bra på flera år. Drömde om den där förbaskade dock****** varje natt, skrek mig hes så många gånger att det inte skulle kunna gå att hålla räkningen:P
Kan fortfarande inte sitta själv i samma rum som en docka, om det finns andra människor i rummet hjälper inte speciellt mycket heller, obehag är ett faktum.

Några år senare, när vi allihopa börjat skolan hade vi en "sova-överkväll" hos mig istället. Även då fick vi samma bra idée, den här gången var det min systers filmer som var målet. Vi hittade en med något hårigt på framsidan och ordet "Wolf", fränt tyckte vi! Stoppade i filmen och kollade. När filmen var slut hittades en utav vänner ihopkrupen under en filt (samma vän som visade Child´s Play för mig), han såg ut ungefär som om han sett ett spöke.

Det stog nu 1-1, både två lider nu av en fobi tack vare den andra, jag mördande dockor och han ilskna varulvar.

Mycket text blev det, men vad gör det!

Min absoluta favorit är helt klart Winterspring, vet inte varför, det är bara mysigt där. Dessutom har jag aldrig känt "Åh nej, inte det här stället igen" när jag questat där, det väger tungt:)

Min mest hatade är Barrens, usch, ryser bara av tanken på det. Numer springer jag bara igenom det, om jag måste:P

För x antal år sedan hade vi ett demo på Worms på den första datorn vi hade. Jag och min syster satt i otaliga timmar och dödade varandra på alla sätt vi kunde komma på, det är mitt bästa spelminne:)

Kör på en Samsung LE-40A656, helnöjd:)

Måste nog säga Honda. Har drömt om en S2000 sen jag vet inte när, mums!:)

Borde vara 29.4, är 19. Missade "bara" med tio år

Mitt senaste köp var GTA:IV till Xbox360, inhandlades på releasedagen så det börjar ju klia i fingrarna efter något nytt:P

Mums, jag längtar

Min brukar också göra skrämmande ljud både när man startar och stänger av. Första gången förväntade jag mig ett hjärtekrossande möte med mitt kära Skate, tog ut skivan och såg att inga problem. Glömde bort detta och samma sak hände nästa gång jag skulle spela. Ingen skiva har hittills skadats och börjar vänja mig.

Inser I skrivande stund hur illa det låter, men aja!:P

Hawaii special med "mild kebabsås" är standard, äts nästan alltid.
Mexico macka blir det när jag är riktigt hungrig, och vill ha en redig frukost dagen efter.
Och Acapulco när jag vill ha något starkt, sjukt gott och lite annorlunda.