Inlägg av rataxes

Inlägg som rataxes har skrivit i forumet

1

Jag skulle tipsa om rödvinet Killawara som är riktigt gott och ganska billigt. Även Lindeman har flera goda viner men i något dyrare prisklass. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Håller med dig att spelet lever upp till förväntningarna och överglänser 09:an genom att fixa mycket av de små irritationsmomenten där. Helt klart ett mycket bra spel som verkligen skapar bara-en-match-till-känslor

Gällande slagsmålen så är de lite störande att det är så lätt, speciellt om man som jag alltid gled omkring och tacklade för fullt efter avblåsning i 09:an, måste vänja sig av med det nu.

EA har verkligen lyckats fila till många små förbättringar som målvaktsbeteendet och så tycker jag passningssystemet känns betydligt friare, äntligen kan man lägga iväg lite puckar att jaga på i anfallszon. Detta spel kommer stjäla många timmar!

Grattis till Stanley-bucklan så kanske vi ses i någon onlinematch i framtiden

Lider med dig, köper man ett kinder vill man ju BYGGA!

Nya leksaker och så får man inte använda dem

Ahh, denna väntan. Förstår vad du genomgår, har en polare som hämtade ut spelet idag men pga omständigheterna blir det inte att lira förens nästa vecka Misstänker dock att han kommer fuska genom att träna lite, men kör vi i samma lag så är det ju bara fördel för mig Håll nu fingrarna i styr, du har ju dead space, kanske lite rumble fördjupar skräcken!

Lycka till med spelet, ska bli kul att följa dina framsteg och kommentarer. O grattis till träningsvärken, what a feeeling!

Jag har testkört PS3-versionen och tycker de har lyckats fixa till en del "mindre bra" bitar från -08. T.ex. fungerar tacklingar, klubbhanteringen och styrningarna mycket bättre nu tycker jag.

1