Inlägg av leon65

Inlägg som leon65 har skrivit i forumet

Wargaming Net hade en del skämt i helgen också:

http://www.youtube.com/watch?v=zKItVDjmlk8 Ratte till WOT

http://www.youtube.com/watch?v=dRdlOvr5LwA Drakar till WOWP

Bf3 PC försäjningen fick en extra boost idag som fz.se missat. http://community.callofduty.com/thread/4682 IW/Activision rövk.....r PC gamers igen. Dedikerade MW3 servrar = unranked.

Intressant att ingen här på fz.se tagit upp den stora PC MW3 nyheten (nästa activision rage) att dedicerade servrar kommer vara unranked, så det blir precis som mw2 att man bara kan ranka upp på p2p servrar. Samt att elite tjänsten kommer vara begränsad till PC och inte vara med från start. Sug på den ni.

http://community.callofduty.com/thread/4682

Här är är en bra startpunkt ifall man har problem eller undrar över saker gällande bc2 -> http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-...

Suck, märkts att folk här inte kollar upp officiella forumet på http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-... eller bc2twitter/blog siter eller andra nyhetssiter specialiserade på battlefield serien.
Det har besvarats på ett otal ställen att det är skillnad på serverbrowserns ping och det du ser ingame eftersom det du ser ingame är INTE ping utan latency (mer förklaring får ni googla efter själva). Har man ett G15/G19 tangentbord så kan man dock se den riktiga ingame pingen och den är som den brukar vara för de flesta fpsspel som man lirar online, inga extremt höga pingtider där.

Till sist, använd INTE Play Now, för då hamnar man nästan oftast på andra sidan jordkloten (i mitt fall Australien/Texas). Jag använder snarare friendlistan/history/favourites för att hitta servrar med låg ping (JAAA jag vet att hela browsern suger fortfarande och att favourites/history inte innehåller så många servrar man borde kunna önska sig).

Nä det är allmänna problem med stats/veteranservrar just nu (såg någon notis om att veteransidan/servern skulle flyttas bla). Jag har inte heller sett min M1 Garand ännu, trots att jag har veteran 5-6 status. Du ska ha minst ett tidigare bf spel innan bc2 för att få Garanden.

Skrivet av KlosterKatten:

Synd att inga frågor om framtida modsupport kom med, skickade in två stycken själv.

Försökte också regga mig på veteran sidan, men konton ville inte från BF2, någon som fått samma fel?

Det är ett vanligt fel på veteransidan, ibland får man försöka ett antal gånger innan den tar emot vad du skrivit som cdkey/användare osv. Försök igen bara tills det funkar (läste om någon som hållt på i över timme förrän det fungerade).

Dock funkar inte BF1943 ännu.

Skrivet av RazorShard:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Spectral:

Varför slängde dom inte bara in banorna från början?

Och är det någon som koll på hur många banor som finns med i versionen som släpps nästa vecka?

8 i retail plus två via download på torsdag dvs totalt 10.

Observera att några av banorna är "samma" scenario, dvs Artica Harbour i Conquest mode i stället för Rush osv.
Så det är inte 10 helt olika banor.

Jag tror du har fel, det är 10 olika banor samt att varje bana kan köras med 1 eller flera game modes.
[http://badcompanytwo.com/multiplayer/maps/]

Skrivet av zauii89:
Skrivet av Spectral:

Varför slängde dom inte bara in banorna från början?

Och är det någon som koll på hur många banor som finns med i versionen som släpps nästa vecka?

8 i retail plus två via download på torsdag dvs totalt 10. Jao du varför slängde de inte med dem direkt, vad spelar det för roll när det ändå är gratis och finns tillgängligt på release dagen?

Antagligen hann dem inte fixa färdigt banorna innan retail versionen gick guld för två veckor sedan.

Fel det har med EA's nya strategi att motverka begagnadspels marknaden. Köper du spelet begagnat måste du betala extra för att få dessa banor.
"For those that are a bit confused by it PC gamers will get the map packs as an update or like a patch. This would include Steam or other downloadable gaming media. Console players who purchased the game new will also get the map packs free. Those that bought the game used can get the map packs for a charge of $15.00."

Skrivet av Tiny:

Jag har också problem men lite annorlunda. Flyger både helikoptern och UAV'n med mus, men "invertar" man musen för helin blir det tvärtom för UAV'n. Så det är alltid en som är fel för mig.

Förresten mkt smidigare att flyga UAV'n med musen, bara att trycka R för upp och F för ner.

Jag har exakt samma problem, klart störande att det inte är olika invertinställningar för UAV och vanliga helis. Plus att det borde finnas känslighetsinställning för olika typer av fordon, just nu är det jäkligt segt att svänga vissa kanontorn, klart mycket segare än tidigare bfspel.

En gammal räv till här, LeoN, lirade i Fragfest som kanske vissa minns från BF42 tiden.
Har nog lirat samtliga bf-lir förutom modern combat. Senast lirade jag BF43 på 360n samt BF:Heroes, just finns jag i BC2 betan.

Lirar med nicket Don LeoN.

Efter att ha provat både 360 versionen PC version idag så kan jag helt klart säga att 360 funkar bäst just nu, vilket inte är så konstigt med tanke på att spelmotorn är väl inarbetad på konsol efter 2 tidigare släpp till dessa (bc1/bf43).

Jag såg dock en DICE person ingame säga att dom jobbade för fullt på att fixa nätverkskoden till PC. Just nu känns det som att det är hård belastning på master/inloggningsservrar samt spelservrar (finns gott om nordiska/norska) på PC sidan, även 360 va lite svår att komma in på ibland.

Dock har jag fått bekräftat från insiders att BC2 är en konsolportning trots allt. Den första riktiga spelet med frostbite motorn som är direkt skrivet för PC kommer bli BF3 enligt den källan. Dock gissar jag på att är minst 1 år kvar på utvecklingen av BF3 så BC2 är nog det närmaste ett nytt bfspel vi får glädja oss med på PC sidan (om nu inte BF43 kommer snart).

Ah planetside, vilka minnen, fetare strider fanns inte än när man va 100vs100vs100 på ett o samma område

Hoppas bara dom löser problemet med att man aldrig vann nått, striderna pågick i all evighet utan att någon sida vann, plus att det blev lite trist när man hade maxlevlat efter ett par månader.

PS2 sign me up.

Skrivet av FortuN:

Hur kan jag som sitter och väntar på att trialen ska släppas ladda ned det så jag kan spela det på en gång när det släpps?

Du besöker länken som fanns i nyheten och klickar på Pre-Load now kanske.
[http://cdn.store.steampowered.com/message/19285217737055161]

Skrivet av BlueBerryBoy:

"FREE WEEKEND starts Thursday!" står på steam. De har väl haft torsdag länge där nu...

Jo fast den lär ju inte börja förrän vi som har spelet har fått tillgång till spy/sniper patchen, som inte verkar ha släppts ännu, borde komma vilken timme som helst

Skrivet av FortuN:

Filmen är ju hur störtskön som helst, Valve borde få enbart massa poäng för deras TF 2 Filmer. Helt otroligt, och jobbet med dem och allt.

Dem visar att dem verkligen bryr sig om sina spelare. Funderar själv på att köpa detta spel nu, men skulle ju vilja ha en Trial och testa det =/

Det är ju inte så att du blir utfattig om du köper TF2 precis
[http://store.steampowered.com/app/440/]

Ryktena säger att patchen kommer på torsdag för att sedan följas av en trial/gratis helg (igen), så du får chansen att testa redan denna helg troligtvis.

[http://exophase.com/industry/valve-team-fortress-2-sniper-spy...]

"Valve confirmed today that the massive sniper-spy dual class update is scheduled to hit Steam this coming Thursday. In keeping with tradition, this update will be followed by a free weekend."

Sådär nu tror jag att jag lyckats regga koden som man fick via webhallen.

Jag följde instruktioner från denna tråd [http://community.dawnofwar2.com/viewtopic.php?f=45&t=11127]

Eftersom jag varit med i betan hade jag redan live installerad men jag hade ingen körbar exe i startmenyn så jag avinstallerade båda live grejerna som fanns på burken och installerade om dom via länken som fanns i tråden där.
Då kunde jag köra M$ live exe där jag följde instruktioner för att mata in redeem code och jag tror det funkar (jag har iaf fler metallic colors i slutet på army painter än gold o silver).

Skrivet av SirIgor:

Dock så fattade jag inte vart man ska skriva in Tactical Marines Package koden som kom upp från Steam.

Extra koden du får från steam vet i fan om man ska mata in någonstans, det va likadant i betan tidigare man fick en kod man aldrig behövde använda.

Däremot fick jag ett mail med unlock koder från webhallen idag som jag provade att mata in via M$ live (accout management som drar igång ett browser fönster där man tex kan välja lös in kod), men då fick jag bara upp att denna kod inte gäller för min region bla bla nått

Någon som lyckats regga unlockkoden?

Japp jag fick exakt samma problem, jag gissar/hoppas att det kommer funka imorgon som är det officiella releasedatumet.
Synd att detta går via steam även för oss som köpt skivan, för dom som beställt via steam har väl samma sak att dom inte kan aktivera förrän imorgon.

Jag antar att vi som beställt Empire Total War kommer få exakt samma problem om vi försöker installera spelet innan den 4:e Mars eftersom den också körs delvis via steam tror jag.

"Some players have been able to purchase copies of Dawn of War II before the release date for their respective regions. This is simply a notice to inform you all that you will not be able to activate or play the single-player or multiplayer game until the release date" saxat från deras community site

Är det någon som fått upplåsningkoder för Tactical Marines Package ännu (om ni nu beställde den istället för vanliga utgåvan)? Jag beställde från webhallen men har inte fått något mail med koder än, vanligtvis brukar dom skicka ut sånt där flera veckor i förväg vid liknande erbjudanden från webhallen.