Inlägg av gizm0

Inlägg som gizm0 har skrivit i forumet

Snälla ge oss bara ett nytt Splinter Cell med Michael Ironside som voice actor och gör det rätt och inte som dom gjorde med Blacklist, tyckte känslan fanns inte där

Jag har märkt av det mer idag än förut, Spelar ganska mycket CS2 och Destiny 2. CS2 så antingen möter man en fuskare eller så har man med sig en fuskare med spinbot, wallhack eller aimbot princip vartannat game. Destiny 2 så ser man ganska mycket av personer som använder sig av macrospam för att ducka medans de skjuter eller fullt av idioter med Xim

GEEEEE MIG! Orkade aldrig spela klart tvåan på PS4an vet inte ens hur långt jag kommit, och precis tagit upp ettan igen på PC

Som stort Terminator fan sen barnsben så hoppas jag man att detta inte floppar, Hade hellre sett Teyon göra detta spel som nån lite högre upp nämnde också.

Welp, inte förvånad att Destiny 2 toppar igen för andra året irad med 4124 timmar

Tur då att man inte köpte PS5an, sa till mig själv invänta PS5 Pro.
Gjorde misstaget med PS4 när jag köpte det kort efter kom Pro modellen. Blir gött med PS5 pro och GTA 6

Blir att köpa nästa vecka när man går på julledigheten, hört mycket bra om tvåan och fattar varför jag inte köpt det ännu

Skrivet av Ribcage:

Fast det med dörrar funkade?

Jag har ingen aning då detta var år sen jag såg dessa jämförelse och kommer knappt inte ihåg nåt förutom den grafiska delen precis som det var med Watch Dogs 1

Skrivet av Katana:

The Division fick väl också mycket skit för att spelet saknade mycket från E3 gameplay-trailern, så visst går de i The Divisions fotspår minsann

Mjo glömde det helt, nu var det väl bara grafiska delen eller? Typ som när gubben gick in i en dörr på polisbilen, men dom lyckades väl rätta till det mesta? Hade iaf kul i både ettan och tvåan.

Ska inte ljuga, när man såg fom första trailerna till spelet så vart man hypad, ett division spel i zombie värld. Men sen kom alla varningsklockor. Tack och lov man inte köpte skiten heller. Ptja ni skulle ha scammat oss spelet, snarare gjort det spel ni visade upp och inte nån jävla extraction looter shooter. Helt jävla fntastic jobb ni har gjort (not)

Meh hade hoppats på ett 80 tals Miami. Blir nog ett köp antingen Xbox eller PS5, inte bestämt mig ännu vilken konsol jag kommer köpa detta till och införskaffa mig ett.

Hoppas verkligen dom får till detta, stort STALKER fan av spelserien, plöjt x antal hundra timmar på Shadow of Chernobyl, Clear Sky, Call of Pripyat samt kört genom dom några gånger.

70 dollar DLC

Skrivet av Johan Lorentzon:

Har också länge tyckte detta borde vara en smart grej. Dvs att dela upp det så du kan köpa kampanjen eller multiplayer lösa för 300 kr styck eller köpa båda för fullpris.

Tycker det verkar som CoD är delat i två lag. Ena skiter i kampanjen och vill ha multiplayer, medan den andra skiter i multiplayer och vill bara ha en bra story.

Jag däremot skulle inte punga ut 300KR för 2-5h lång kampaj, känns som ett rejält rån.

Skrivet av Alienshade:

Dom har verkligen dragit ut på 2an för länge. Och gjort det väldigt svårt för nya spelare och återkommande spelare att spela spelet.

Skulle nog inte säga att det är svårt att komma in i spelet, ja visst du blir gatekeeped av att göra massa aktiviter för att få upp din light lvl, sen finns det ju X antal guider ute som kan hjälpa en. Hade själv ett break på 3-4 månader men hade inte direkt svårt att komma in, visst lore vice kan bli lite jobbigt att förstå som en ny spelare eller återkommande.

Har följt detta nu sen det kom ut, luktar lite Halo 3 om det hela, och uppbenbarligen enligt rykten så har problemet även legat på ledningen. Nu kanske det är inte helt bekräftat ännu om det är Bungie ide eller om det var Sony då det är blandade rykten om det. Som flitlig Destiny 2 spelare med nästan exakt 4K timmar speltimmarpå steam samt ett par hundra timmar när det låg på Bnet och Playstation 4 så känns detta ruttet som fan och lider med dom som förlorar sina jobb, där jag sjäv jobbar gick nyligen igenom samma grej och känslan man hade hela tiden var inte rolig, men var en av dom som fick behålla jobbet.

Nej här ligger det en hund begraven, veckans twab (this week at bungie) kommer nog bli ganska intressant. Jag gillade delvis Lightfall och delvis inte.

Skrivet av alias:

Hmm ok, måste prova det..inte ens hört talas om vad jag kan minnas.. Hoppas du menar skitnödig på det "positiva" skräck sättet som jag tolkar det..

Sent svar, gör det! Dock var jag runt 13-15 när jag körde det, men och andra sidan är jag inte sådär rädd när jag kör skräckspel, detta spel samt RE7 med VR är väl enda spelen jag har varit bajnödig titt som tätt. Men synd att spelet tappar det mot slutet utan att spoila för mycket.

Stalker serien
Half Life serien
Witcher 3
Cyberpunk 2077
Fahrenheit
Condemned Criminal Origins (har aldrig varit så jävla skit nödig i ett spel som jag var i detta spel)

Skrivet av Joewson:

Inga är värre än Oracle.

^This!
Använder själv Oracle på jobbet och jag vill bara slita av mig håret....