Inlägg av Caesar Auf Ghota

Inlägg som Caesar Auf Ghota har skrivit i forumet

Det bästa med Battlefield 2042 är Bad Company 2 delen. Det bästa Battlefield jag vet är Bad Company 2.

Ge oss ett buggfritt Bad Company 3 och övriga FPS kommer försvinna från marknaden. 🤩💕

Me like this

Mina förväntningar på BF3 (PS3) var skyhöga, jag älskade ju Bad Company 2 och såg BF3 som en snyggare variant. Men det var ju katastrofalt i onlineläget, ingenting funkade och det gänget som man spelade online med kunde inte ens hamna i samma squad, ännu mindre i samma lag ens.

BF4(PS4) kändes bättre när vi testad Betan, det känns fortfarande bättre än BF3 men som artikelns säger var detta inte heller klart. Kommer vara försiktig inför nästa BF spel och vänta ett par månader. Tråkigt, battlefield spelen ligger mig varmt om hjärtat i övrigt

Jag såg på Transformers när det begav sig och jag hade gärna sett att recensionen hade gjorts av en person som har lite koll på universumet och kan ge en rättvis bedömning.

Lite konfunderad på hur man kan kalla sig nörd och tycka att en av de mest populäraste och klassiska universumet som finns är töntig.

ja vill ha det fungerande... tyckte 3an var liiite för buggigt för min smak. (Ps3 versionen)

Hehe.. ni skulle lagt in lite fler artiklar med olika konstiga nyheter så hade ert aprilskämt inte varit så öppenbart

Är BF 3 verkligen värt all uppståndelse??

Jag spelar det på min PS3 och är det månde bara jag som haft problem med att spela i Squad med sina kompisar? Man hamnar i olika lag eller squads... man kan inte prata i mic, det hackar om vartannat. Det laggar till på de flesta banor. Man tömmer sitt mag i motståndaren och han bara skrattar o drar ett skott i mig.

Jag höjde Bf 3 till skyarna innan det kom ut, nu är det ett ofärdigt skolprojekt som inte skulle släppts förrän till sommaren 2012...., jag spelar andra spel online med, ett av dem är Bad company 2, Där funkar allt klockrent och man har inga problem med att spela och prata med sin squad.

Varför tar man bara inte det man lärde sig från Bad Company 2, som också hade sina buggar. Och förbättrar det i BF 3?

Portal 2 är dock ett grymt spel jag varmt kan rekomendera... kommer utan tveckan köpa det nya pusselspelet som snart kommer med

100 årig dam som spelar Nintendo

Playstation Network stängs ner imorgon

Here we go again.....

here we go again......

Varför tar de inte bara de fungerande koderna från sina tidigare spel?

Det e ju lätt frusterande att man inte kan prata med varandra....

(PS3) Mic Problem i BF 3

Mina vänner!!

Är det fler av er som har bekymmer med mic i Battlefield 3 på Ps3?

När jag spelar med en kompis så funkar micen ok, men kommer det in en random person till i vår squad så hackar det oftare... och när den fjärde kommer in så kan man lika gärna köra utan mic. Du förstår ju ändå inte vad som sägs då det hackar.

Har ni samma bekymmer? Eller har ni kanske en lösning?

Micen funkar ypperligt på Bad Company 2, 1943 och diverse andra spel.

Hjääälp!

God fortsättning!

God fortsättning

Det finns uppenbarligen folk som har för tråkigt i sina liv, de måste finna de mest märkliga ting att klaga på.

ljudproblem?

ngn mer än jag som upplever att när man är 3 som pratar i mic så hackar det bara?

(kör på ps3)

Kör på PS3 och ärligt talat laggar spelet isönder, har bra uppkoppling och inget annat igång.

Men gubbarna hackar fram, jag får springa samma sträcka 3 gånger ibland. Informationen på skärmen försvinner (HUD delen, vapen, flaggorna, kartan, squad)

Så om endast ett fåtal har kvar sina bekymmer tycker jag att DICE ska höra av sig till mig, för fixar de inte detta har Activision en kund till,

&¤&/¤/&%%(/&/&/() !!!!

Vad jag skulle offra för att få tillgång till BF3? En bira skulle ja kunna offra o även lite andra lir jag har liggandes, lär ju inte lira dem mer ändå

I övrigt så kör jag ju spelet på konsol, så pratet om Origin stör ju inte mig, som skrivits innan så har man ju facebook, man kör med Windows, man scannas av FRA. Så Origin är, om ja hade kört BF 3 på PC, sak samma.

Enogh talking, give us the god damn BETA now!!!!!

Hur man åker buss? Själv är jag en person som faktiskt sällan åker buss och när jag ändå gör det så blir det med VÄSTTRAFIK som numera har ett konstigt system där du ska logga in och ur och plussa hit och plussa dit...

Så... jag får nog förbarma den dagen då ja blev gamer

Sedan tycker jag att Expressen/aftonbladet och dylikt fortfarande skriver konstiga recensioner. Men ingen kommer nog upp i Lennart Nilssons katergori, hur tusan fick han jobbet som spelkritiker?? Han vet ju inget om spel.

Slutligen, jag själv skrev ett specialarbete på gymnasiet i början på 90-talet om Internet, det var då färskt och inte alls stort ute bland konsumenterna. Så artikeln från 1995 kanske skrevs bra ändå

ja lirar ju inte liret för att få skjuta civila ja lirar mästerverket för att få stjäla er DOGTAG