Inlägg av Pirateslim

Inlägg som Pirateslim har skrivit i forumet

1

Testade detta igår... o var grymt besviken.

Tyckte att SP var sådär... för mycket hype krossade förväntningarna... men MP delen var jag biten i ett bra tag. Multiplayer vägde upp hela spelet till ett faktiskt bra spel enbart för det. Men numera... Multiplayern verkar vara död då ingen längre verkar spela det.

Ztrife: Det finns pvp som kallas för "brawling". Men det är nog mest bara nåt som är skoj för 5 minuter. Då det är väldig obalanserat. Dock ej ingen world pvp. Tror nästan de gav upp den idéen eller tillbaka på ritbordet.

Sen lansering har det varit i princip 8 stor patches och fler hotfixes. Det som de har gjort med det är i princip Paragon leveling upp till 100, som förbättrar magic drop chance o gold. Sen så har de gjort en itemization, något som skulle ge bättre koll på item level. Sen en viss dungeon med två bossar åt gången och något kallat MP(Monster Power level), som ökar svårighets graden på alla mobs. Sen det sista o mest nyligen gjorda är en viss balansering på antal monsters. Så om t.ex i gamla inferno kunde du inte möta mer än exempelvis 40, nu har det mer än dubblats i vissa fall. Stannade på ett ställe i act 1 där jag köttade ensam över 120 st. varav 2 elite packs.

De har gjort det mycket bättre sen release... Men det känns som de som håller i D3 nu, är mer en "skeleton crew" (fåtal personer). Patcherna dröjer mer än en månad i vissa fall.

Jag tror de flesta blev besvikna på D3. Jag blev mest besviken på endgame och storyn. Men det går inte att komma ifrån det faktum att spelmotorn och balanseringen blir allt bättre med tiden. Det är mest därför jag fortsätter att spela

Peter Molyneux – ny kreativ chef för nästa Xbox

Luktar april

Finns nåt HoI3 kvar? Är intresserad...

Finns väl inget multiplayer i soul sacrifice? Eller har jag missat det...?

Hur var det nu... Hade det redan släppts PC än.. eller? För jag minns att de sade att PC först... sen får vi se hur det blir med Vitan.

Nån som ens fått det att fungera? Säger hela tiden att koden är använd... låter lite som det är lurendrejeri eller buggat.

Mobilt då? Som t.ex iphone, droid. etc.

1