Inlägg av Shaef

Inlägg som Shaef har skrivit i forumet

Sitter bara och väntar på första lilla pricedrop innan jag lägger vantarna på det.

Filmer man har sett ikväll.

Såg filmen på Bio i somras, det var som om de tagit all feedback helt fel. "Det var inte nog med fighter eller transformers!" Så allt de sedan visade i vad som kändes som en film som aldrig tog slut var explosioner, explosioner, explosioner samt nya transformers, en del sjukt störande (som du nämnde) och andra helt meningslöst "Jaha?" som den där gamle med käpp(!) och brittisk accent. Shit vilken film det var alltså, t.o.m G:I Joe var bättre i somras. (men det var ju även den en studie i lol)

Inte så konstigt att när man såg Terminator 4 en månad senare kändes det som om man sett årets film.

När man ser hur Wii:n fortsätter sälja i såna där mängder så förstår jag som inte alls... jag reagerade positivt till en början men efter att ha använt och spelat den en månad så var charmen borta.

Har de lagt in såna där korta undermedvetna enframes meddelanden a'la Fight Club eller vad? Verkar ju fortfarande som att hela världens Andersson och Svensson lockas till köp!

Ville bara bekräfta vad min vän tidigare sagt, Abisko skatten är nu claimad av mig. Isbjörnar, regn och lera till trots!

En väldigt annorlunda men rolig tävling måste jag säga, även om jag ett tag var övetygad om att en turist eller någon annan illasinnad hittat den före mig och sprungit till skogs med den.

Och jag som var övertygad om att såna här saker bara inträffar mig, trevligt att se att murphy sprider ut det litegranna. Eller ja, inte för att låta som ett as, men du har mina sympatier, vet hur det känns

demot var en total avtändning för min del, var lite nyfiken efter att ha sett trailerna på steam. Snacka om att demot sparade mig pengar, bleh.

Mer och fler varierade spel tack! På 80 och 90 talet släpptes spel av alla möjliga slag, varför ska 2000 talet vara sämre bara för att vi har några massiva spelhus som släpper samma saker om och om igen?

Såna här klipp är gift som injiceras rakt in i nostalgihjärtat. Se på egen risk, typ

Skrivet av redmac:
Skrivet av MakkeK:

haha ja äntligen någon vettig funktion av sonys sixaxiskontroll. då är den ju bra till något...

Sixaxis funktionen fungerar utmärkt i Killzone 2, Flower, Uncharted, Flow och inFAMOUS. Bara utvecklarna använder den på rätt sätt så är den hur bra som helst.

Och nu kan vi lägga till Ninja Gaiden

för att mina 13 månader är på väg att rinna ut och denna månadslön inte är nåt att hurra över?

Skrivet av Slashneed:

Ödlornas krig under jordytan alltså? Shit, det jag hört om det är nog från en gammal Kalle Anka-pocket för en massa år sedan, tror jag fått häflten av min allmänbildning från Kalle Anka och resten från Backpacker. Bra grejer.

Haha, kunde inte låta bli att skratta åt Kalle Anka och Backpacker, igenkänningsfaktorn är otäck

Spelpojkekanin

Först Heidi Klum och nu Playboy bunnies, vad ska de nu ha till nästa spel? Aj aj, de har kanske inte tänkt till där när de tar till trumfkortet direkt

Förstår inte varför ett intresse/preferens nödvändigtvis måste exkludera annat? Vi hittar ju detta i allt, speciellt kanske i alla "konsollkrig" genom åren. Själv är jag allätare och det man egentligen kan beklaga är ju att man inte har varken tid och råd att egentligen ha allt, något som uppenbarligen skulle ha vart optimalt.

Måste beundra din förmåga att fokusera, själv så småspelar jag ditten och datten och blir aldrig riktigt klar med nåt.

Och jag måste nog också nominera Dead Space, har aldrig spelat det själv än så hör gärna en åsikt som är både bättre och bortom de vanliga recensionerna.

Om inte Euron existerat hade allt på steam lockat mer, denna gång, not so much.

Outlaws

Minns hur ryktena florerade kring utvecklingen av tvåan. Minns att PC Gamer hade ett par små notiser om saker som läckt ut. Bland annat kommer jag ihåg att det fanns minst två karaktärer att välja mellan, en som var en kvinnlig bartender/glädjeflicka och om jag inte minns fel, en veteran från amerikanska inbördeskriget.

Sen blev det tyst

Lösningen på alla dina problem är närmare än du tror:
http://www.youtube.com/watch?v=I5ZuifUBrwo

Lär dig från proffsen

Min Premium la av samma dag som min RE5 collectors edition ramlade in hem hos mig. Jag tror det var en ren och skär hämnd när den insåg att den var på väg att bli utbytt. Nu har jag fått den nya som jag sålt till min rumskompis så vi kan lira tillsammans

Men jo, det är synd att de ska dras med de problem de har, och så fort man haft en RROD kan man inte släppa paranoian på ett tag heller :S

Kan förresten tillägga att jag är väldigt nöjd med Jaspern som går både svalare och tystare än PS3:an, något jag inte direkt hade väntat mig.

Jag får en akut prestationsångest vid motivationssvaren, det är som om man slås av en plötslig insikt att det är extremt svårt att häva ur sig något fyndigt, speciellt när det räknas på något vis. Annars kan man dra ur sig både roliga och o-roliga ordvitsar osv titt som tätt...

Varför är livet sånt?

Välkommen till Norrland