Inlägg av Gary89

Inlägg som Gary89 har skrivit i forumet

1

felet med känslan är att när de gick så bra med BC2 Så börja dom göra bf mera som BC2, Är så himla besviken på Squad system dom har haft 8 spel sen Bc2 med samma grund, samma motor, Jag och mina polare hade såna sjuka problem att äns spela alla tillsammans, DICE sjunker bara ljupare och Ljupare för varje spel dom släpper, Tror inte de är dice fel egenligen de är nog mera EA som säger åt dom att dom måste göra vissa saker, låter inte dice göra de spel dom vill till 100% DICE måste få ha mera fria händer och gå tillbaka till sina rötter och göra de mera som Bf1942/ BF2, Gör banorna öppnare och större och ge oss flera fordon, Vi spelar måste få vara fria och skapa matcherna, Vi behöver inte bli tvingade att spela på ett visst sätt och allt ska vara linjärt, Plus DX12 var ju också galet dåligt Optimerat,

Med allt de dåliga ur vägen, Så finns de några positiva saker, Vapnen kändes bra, att man kan kalla in V2 rocket och annat med Squad points, Man kan bygga upp skydd och annat, alltid bra ljud och grafiken är snygg i Dx11 som faktiskt Funkar inte Dx12 haha, Kan ha att göra med att jag har Amd Fury kort och dom har väl skitit i AMD optimeringen, Då dom har ett samarbeta med Nvidia Positvit är att dom har ändrat på Ammo och healing system så man är tvungen att arbeta tillsammans för att fortsätta pusha framåt på kartan, man börjar inte med fullt ammo och måste gå och Restocka på specifika ställen eller få ammo från support klassen, som i och för sig fanns förut också men de har blvit bättre,

Jag förstår att de är en beta och jag brukar ha mycket förståelse för sånt,

BC2 är sjukt awesome för va de är men de är inte samma sak som orginal serie battlefield.

BF5 är ett bra spel men de är inte Battlefield,

Hoppas någon förstår mig hehe,

hahahah Neebz var med också eller hans röst BBF

Förövrigt så sa DICE på star wars celebration att Battlefront har koppling till The Force Awakens och en av sakerna är Star destroyern på planet Jakku. hahaha

would you like to know more.

Sånt gäller ju typ allt man blir ju frustrerad i andra sammanhang också.
Om någon kommer och säger något opassande till någon i fel tillfälle så kan de sluta illa ändå. bara kolla på anabola snubbar på gymmet säg till dom att dom ser små ut och luktar illa så blir dom inte heller så glada.
Men vi här som gillar att spela kommer att få leva ganska länge till med folk som trycker ner oss, Bara för att dom inte orkar ta sig sin tid att förstå vad vi håller på med

Med de sagt så är de inte kul med vad som händer inom fotbollen.

Kommer de stå THQ på Spelet eller Sega. De undrar jag. vore coolt att ha ett av de sista spelen från THQ och De är Company of Heroes. De blir nog SEGA gissar jag på men endå.

Steven blum är min favorit.

Jag tycker de ska komma mera gamla heliga expansioner istället för typ 10 DLC. till exempel som Quake och doom och alla old school spel.

Fyfan vad nice de hade varit med ett nytt Unreal eller tournament ett av de bästa spelen genomtiderna enligt mig

Skriv snabbsvar: Fyll i ditt meddelande här och klicka på knappen "Skicka snabbsvar" nedan.

OBS: När du svarar hamnar ditt inlägg alltid sist i tråden.

De bästa modet som har gjorts till BF2 är ju Project Reality AKA PR. Jag hoppas i framtiden att de kommer moddverktyg till BF3, så grabbarna på Reality Studios kan göra ett nytt PR mod igen. Men och andra sidan så har dom ju planer på att göra ett eget spel.

Trodde inte APB skulle kosta så mycket, Men i försäg så är de ju gamla GTA lirrare som ligger bakom de. Man får väll se hur mycket realtime worlds kommer att känna på de. Good luck to them.

APB trodde jag inte skulle kosta så mycket. Men i försäg så är de ju gamla GTA lirra bakom de. Förse hur mycket Realtime worlds känar på spelet när de släpps. Good Lucky to them.

1