Inlägg av Slackerpete

Inlägg som Slackerpete har skrivit i forumet

Konstigt att man måste fuska i ett spel som redan har inbyggda fusk som Wallhack, aimbot, odödlighet...

Dessutom spelar man väl mp spel för att känslan att vinna mot andra är ju det man strävar efter.. Att veta att man i just det här läget var bättre än sin motståndare...

Enda som är synd är ju att grafikmotorn inte är så jävla bra Optimerad.. BF4 t ex är snyggare och mycket mindre krävande för hårdvaran.

Träffade min fru genom World of Warcraft så det är inte direkt jätteovanligt med tjejer som spelar.

Fallout 2 för alla härliga monty python referenser, för att man kunde spela in porr, för att man kunde ha en fru och enda sättet att bli av med henne som companion var att ta med henne ut i skogen och avliva henne (väldigt politisktinkorrekt och hemskt egentligen men en del av det glada 90 talet), Bilen man hade som man körde omkring med, Sa jag Monty Python referenserna?

Hoppas det fungerar att köra splitscreen med 3d glasögonen som min tv ska klara.. så att båda två ser en egen skärm.

Kommer raids till Guild Wars 2?

Ett av dom bästa mmo som släppts, Det som jag såg mest framemot var det som till slut fick mig att tappa intresset... Att man inte behövde grinda gear eftersom allt var i princip lika bra.... Men själva designen, storyn, kontrollerna etc är skitbra och det är inget spel jag ser tillbaka på med dåliga erfarenheter.

Eller minnen när man spelade Eye of the beholder på amiga 500 och fick byta diskett säkert 10ggr varje gång man gick ner för en trappa....

C64 som tog 15 min att ladda in ett spel. Ändå spelade man hela tiden...

Första PC:n en 20mhz som man spelade Warcraft på.
eller alla otaliga timmar med WingCommander joysticken och Xwing, Xwing vs Tie fighter..

3dfx, voodoo, pentium, WOW GIGABYTE! ... GIGAHERZ! ..

Gamer 4 life säger jag då bara

För dom som undrar lite över sandbox kontra themepark

I themepark mmos (wow, wildstar etc).
Så blir det ungefär så här... du loggar in och gör dina dailies, kör den där dungeonen för 50:e gången för du behöver en mössa, sen om du har tid kanske du pvpar lite eller kör lite crafting.

I sandboxar ( Archeage, eve)

så loggar du in funderar lite på vad du ska göra, kanske skörda dina grödor, ge dig ut på en traderun, dyka efter skatter på havet, ta dig an rollen som en livvakt åt dom som transporterar tradepacks, kanske en dungeon.. och i slutändan kanske det blir äh, jag far och glidflyger och kollar om jag kan utforska något häftigt.

skillnaden är mer att du gör det du känner för.

märk väl att jag på inget sätt har något emot themepark mmos jag finner dessa också väldigt underhållande men just nu känns denna sandlåda jävligt skoj.

När jag testade spelet så kändes det rätt Meh dom 5-6 första levels, men ju mer jag spelade så insåg jag vad man kan göra.

Bygga farmer, plantera grödor, ett crafting system som är jävligt häftigt... Sen fick jag komma och åka båt med en vän och efter att ha dykt efter skatter på havets botten var jag såld.

Tycker kampanjen är skitbra.. ALS har uppmärksammats rejält och flera miljoners dollar har kommit in till kampanjen. Läste någonstans att dom hade fått in över 300% mer än året innan och det bara på två veckor..

Vi får hoppas på fler sådana här kampanjer, finns många andra elaka sjukdomar och dylikt i världen..

Det kommer nog aldrig komma en ny MMO Graal det finns för mycket spel på marknaden nu, när WoW kom var scenen relativt liten jämfört med idag.

den 24:e 23:59 anser jag väl inte direkt vara dagen innan

lite trist att tävlingen slutade 25:e mars... hade varit skönt om den tog slut på måndag t ex så man vet om man måste köpa diablo 3 reaper of souls eller inte

du landar bara och trycker sen på E för att öppna luckan och börja peppra

Det är sjukt bra på PS3 och för fyrtio spänn drygt är det nästan skamligt billigt! SPELA!

Disneys figurer är väldigt klena, 6 åringen och hans vänner har redan "spelat" sönder 2 figurer, ingen av hans 30+ skylanders har gått sönder,

Sen ogillar jag skarpt att man inte kan spela med vilka gubbar som helst i disney och att i cars världen kunde man bara vara 1 spelare.

Hade ju varit fördel om man inte hade kunnat spamma sönder chatten, samt ett lättare system för att ignorera folk.

Robbis, egentligen inte.. Efter man spelat ett tag vänjer man sig men spelade du t ex Swtor eller GW2 sen så kommer du känna att combat flyter så otroligt mycket skönare i dom spelen.

Tycker det är skitbra att FZ skriver om alla möjliga medier vi kan spela på ist för att bara låsa fast sig vid en... om man inte är intresserad av Ipad/android spel t ex, kan man ju låta bli att läsa nyheten.

ist för att vara negativ

Pandemic brädspelet är fruktansvärt kul.
funkar från 2-5 spelare utan problem, är lika kul på 2 som på 4.

Och det är en rejäl utmaning att vinna mot spelet.

its mine! all mine!