Inlägg av wouland

Inlägg som wouland har skrivit i forumet

1
Skrivet av Jozo:

Hur stor är begagnatmarkanden i USA egentligen? Är det ungefär 50/50 mellan nyköp och begagnat?

LÅngt mycket större än så, de jag känner med xbox har ägt runt 20+50 spel, men har i nästan vilket givet tillfälle aldrig mer än 5, sedan kommer ju hyrmarknaden också, men den är ganska liten än så länge.

Problemet med detta totalt idiotiska förslag är att MS inte ens kan sköta livekonton ordentligt, jag får till exempel inte flytta mitt konto till USA, utan konton kan aldrig flyttas trots att jag bott där 2 år. MS enda kommentar är att skapa ett nytt konto, men då förloras ju alla achievements mm. Annars är netflix, hulu osv osv regionslåsta. jag kan använda dem med en extra live-tag. Men idiotiska saker som dessa skulle fortsätta förstöra för ett system med låsta spel till konsoller, troligtvis skulel inga av mina spel funka alls för jag sitter i fel region helt ock hållet. och de spel jag tog med frpn sverige till usa, skulle troligen upphöra att funka (tog med en del icke regionslåsta).

Citat:

Det framgår tydligt att Sonys konsol blir allt mer poppis även i de svenska stugorna.

Det är är ju ganska fjantigt påstående eftersom statistik är så varierande, sonys konsoller har ju normalt varit starkare i europa dock, men kolla på listan så ser man 1 PS3 titel som är där som unik, men 4! xboxtitlar, vilket ger xbox betydligt fler platser och spel på topplistan så om man vill dra någon slutsats borde det vär snarare vara den mosatta vilket vore fel rent statistiskt sett. sportspelen ska ju gå bättre på PS3 då det är i linje med PS3 spelarna intresse, så att de bara går knappt bättre än xbox verkar snarare oväntat i mitt tycke med tanke på hur pass många fler PS3or som finns ute i landet.
Att det inte finns ett enda Move spel på hela topplistan är ju inteheller ett särskilt bra bevis på det fina citatet i artikeln...

Jag tycker det är roligt att se topp listorna, speciellt med PC mot konsoll jämförelsen, men att dra dåliga slutsatser baserad på bristfällig statistik verkar tämligen dumt och bör undvikas om man ska ha vettig trovärdighet

Har det lokal co-op eller inte? försökt luska ut det men hittar motstridiga uppgifter

Sedan när börjar andra kvartalet i mars? FZ-kalendern?

1