Inlägg av anon54547

Inlägg som anon54547 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Blackbeard:

Men ja, det är ju ett MMO vi snackar om, och om ett spel-företag vill ha så många spelare som möjligt så gör de ju inte grafiken "top notch" eftersom det är inte alla som har råd att punga ut på en 20 000 kronors burk.

Jag vill lägga till en sak och det är att om man ska ha en riktigt bra dator så behöver man inte lägga ut 20 000 kronor. Man behöver inte ens lägga ut 15 000 kronor eller 12 000. Jag köpte min dator för 9000 kronor och den har GeForce GainWard Bliss 8800GT 1024mb grafikkort, 3.2 GHz processor och 4 GB RAM för att ta ett par exempel. Jag vill också säga att man har rätt att kritisera. Jag själv vill ha ett helt annorlunda spel så jag tänker inte klanka ner på Warhammer. Men grafiken tycker jag att om nu spelutvecklingen ska gå framåt får man ta och sätta lite krav på användarna. Man ska inte kunna släppa spel som har 2004 års grafik fortfarande. Utvecklingen går framåt. Jag kan ock hålla med om att det känns rätt ruttet att släppa ett spel som liknar wow så mycket. (avskyr wow btw.) Och sen för att nå ganska stor succé behöver man inte värdelös grafik eller medelmåttig. Age of Conan sålde väldigt bra trots sitt 18+ åldsgräns och sitt innehåll och grafik så var det sån stor succé att det var slut nästan överallt. Även Guild Wars har hyfsat bra grafik och har över 3 miljoner användare.

Sen over all så tycker jag att allt det här WoW-killer grejen är överdriven. Ett spel är inte bättre för att 10 miljoner spelar det. Vadå man träffar inte ens alla på en server och det är bara en bråkdel av spelarna. Sen så kommer mängder av idioter till WoW som gör hela communityn värdelös. Jag har spelat och njutit mycket av Guild Wars och LoTRO, även fast de har varit små i jämförelse med WoW. Men det gör de så mycket bättre. LoTROs community är i särklass den bästa i MMORPGvärlden enligt mig. Väldigt mång amogna kompetenta spelare och trevliga och vänliga är de också. Och vad har LoTRO, kanske en tjugondedel av WoWs spelarantal. Just nu spelar jag lite Archlord och väntar spänt på hur Darkfall Online kommer att bli.

1