Inlägg av Gubbtjyv

Inlägg som Gubbtjyv har skrivit i forumet

Nytt Grafikkort (ATI 5870)

Jag är i stort behov av ett nytt kort, och jag hade tänkt mig något i stil med radeons 5870-kort. Jag såg för ett par dagar sen att Komplett hade någon prisnedsättning på sitt XFX 5870-kort men de tog precis bort den innan jag hann beställa. Men nu såg jag att Dustin hade en kampanj på ett 5870. [http://www.dustinhome.se/pd_5010333335.aspx]

Ser ju onekligen bra ut, men jag tänkte höra om någon hade några invändningar eller rekommendationer angående detta kort innan jag beställer ett. Hur håller det sig jämfört med XFX-kortet?

Skrivet av najtrows:

det är klart det är löjligt att BARA gå in för att hata något utan att ens öppna för det som faktiskt kan vara bra i det.

men ärligt talat så förstår jag inte hur det här spelet ens skulle kunna bli hälften så intressant med hiphop eller country.

hårdrock har ju så mycket mer "riddar/hjälte som ska rädda världen" över sig. jag hade nog inte gillat ett spel gjort i hiphopens tecken, och det är ju mycket pga den pinsamma del av hiphopen som antagligen skulle uppmärksammats mest pga att den delen är mer pengaindrivande.

Att spelet inte hade blivit lika bra med hiphop istället för hårdrock håller jag med om. Detta beror till stor del på att hiphop-kulturen tenderar att vara alldeles för seriös. Sedan tillför Jack Black mycket till spelet och det finns ingen direkt motsvarighet inom hiphopen. Därför hade ett spel med hiphop som bas inte fungerat, om det inte handlade om säg, att bli hög á la Psychonauts.

Men om spelet hade varit baserat på country istället hade det varit minst lika dåligt, om inte mycket sämre. Fast man ser ingen rippa på country.

p.s. Pot Brownies the Game OST: [http://www.youtube.com/watch?v=9B2C1HNJU4A]

Det är riktigt jävla patetiskt med stereotypa hårdrockare som går ut för att smutskasta hiphop så fort de får chansen. Står det i "Hårdrock för dummies" att det är så man ska bete sig eller?

Det finns dålig musik i båda genrerna. Dock kan jag hålla med om det finns ett överflöd av dålig hiphop men det betyder inte att all hiphop är dålig. Vart vill ni komma med detta totala biggoteri och alla dessa fördomar?

Kommentarer så som "Tacka fan för att vi slipper någon skitig hiphop." är så jävla onödiga. För att inte tala om irrelevanta, då spelet hade varit radikalt annorlunda om det hade varit baserat på hiphop. Vilket betyder att många i denna tråd inte ens hade spelat det.

Anti-Aliasing krånglar med ett Radeon 4850

Häromdagen slutade AA-funktionen fungera som den ska i spel. Om den funkar alls så krånglar den alltid, det vill säga: Slutar fungera om man tabbar ur spelet eller så ser man en massa artefakter i kanterna av 3D-object.

Jag brukar styra AAn från ATIs CCC och har även stängt av Catalyst AIn och om det finns AA inbyggt i spelet brukar jag stänga av den. Någon som har någon aning om vad som är problemet? Har prövat att installera om och rensa med Driver Sweeper utan framgång.

Kan det ha med överklockning att göra? Började lalla lite med det för ett par veckor sedan, men inte i direkt samband med att AAn la av. Om det nu vore fallet, går det att lösa?

Skrivet av Dogge:

Stämmer Heroic kommer bli gratis när Legendary kommer, vilket kommer bli nice då man kanske får Standoff och foundry lite oftare i matchmaking.

Heroic blir gratis nu på tisdag.

http://kotaku.com/370994/halo-3-heroic-maps-set-free-on-tuesd...

Är det bara jag som tycker att alla karaktärer i spelet ser ut att vara samma person iklädd olika kläder samt peruker? Riktigt läbbigt.

Jag som precis köpte orginalet!

Någon särskild anleding till att den danska flaggan är mindre än den svenska?

Ny processor?

Nu när Starcraft 2 kryper närmare blir man lite orolig om gamla bettan klarar trycket. Särskilt då hon verkar kämpa extra mycket i nya strategi-spel som C&C 3 och Company of Heroes. Efter dryga kvarten då det ansamlats en hel del enheter börjar det gå riktigt trögt (processor-krävande?).

Sitter på två 7800GTX grafikkort, bra minnen och en AMD 64 4000+ processor. Är det processorn som är flaskhalsen, och i så fall, hur ska jag uppgradera?

Om man tittar runt lite nu så finns det knappt nå processorer att köpa till 939-socketen. Blir det till att köpa nytt moderkort och därmed nya minnen eller finns det någon annan lösning. Råd sökes.

Tack på förhand.

Det är ju sjukt så aggressiva Microsoft är. Ser ut att bli tufft för PS3:an i år igen.

Stackars Sony.

Passar bra då Mass Effect DLCn precis släppts.

Tyckte också det var lite förvirrande men jag är säker på att han menar tisdag afton och inte måndag. Det var ju tekniskt sett tisdag då han la upp artikeln.

Edit: Var du ironisk måhända?

Är det bara jag som tycker att i strategi så spelar inte grafiken någon större roll? Folk spelar ju fortfarande starcraft.

Prövade att lira i en månad för ett tag sen och tycker faktiskt att de har fått till det hela riktigt bra nu. Visst tappade de bollen med CU men så illa var det ändå inte. Spelet var ju långt ifrån perfekt innan.

Jag menar, hur kul var det att om man ville döda något så behövde man bestämt skaffa buffar från en doktor. Folk verkar endast komma ihåg det positiva från pre-CU.

Skrivet av dofilusåkaffe:

KOTOR 2 sög inte alls, tycker du det har du en sorgligt dålig smak

Då har jag väl en sorgligt dålig smak då. Enligt dig.

Spelet kändes stressat och opolerat. Grafiken var den samma och karaktärerna samt miljöerna var tråkiga och gråa. Det enda nya jämfört med ettan var lite mer invecklade dialoger och ett par nya skills.

Det var samma spel som året innan utan den episka storyn. En expansion som utgav sig för att vara ett nytt spel. I det stora hela var det en upplevelse ljusår ifrån det första spelet. But to each his own.

Skrivet av Hagman:

Grabbarna bakom BiA gör ett Aliens-skjutarspel

Är det sant? Är det bekräftat officiellt eller är det bara ett rykte?

Edit: [http://www.fz.se/foretag/?id=19]

Vem vill ha ett Kotor 3? Sög inte Kotor 2 nog tro? Bra att de satsar på något annat i stället tycker jag.

Aliens-RPG? Låter onekligen som en intressant kombination.

Mr. G

Nick: Kort och gott 7/10

Avatar: Reactos-loggan? Aldrig hört talas om Reactos innan jag såg din sig 4/10

Sig: Kul 8/10

Jag kommer nog aldrig köpa en PS3:a och det svider rejält eftersom jag verkligen gillade MGS-serien och en del andra Playstation-exklusiva IPs. Men, jag bryr mig inte ett dugg om alla exklusiva 360-spel kom till Playstation 3. För som sagt är Mass Effect ett underbart spel som bör spelas av alla.

Sen ber jag om ursäkt för att tog i lite för mycket, men till mitt försvar så har fanboy-kriget gått alldeles för långt.