Inlägg av Bethlen

Inlägg som Bethlen har skrivit i forumet

Nolan North såklart!

Skrivet av Luciphear:
Skrivet av Eriand:

Kostar expansionen pengar, eller är det en trevlig patch? (inte spelat spelet)

Kostar.

En saftig gratispatch med vissa nya features släpps i samband med expansionen.

Blir PS4 för mig. Min rigg är snart 8 år gammal och börjar bli trött. Som småbarnsförälder hamnar en ny speldator tyvärr långt ner på listan av saker att lägga pengar på

Finns en tråd om detta på Reddit. Verkar vara lugnt då inte Matematik kan patenteras.

Så... Tretris?

För att citera Gert Fylking: ÄNTLIGEN!

Ser framför mig detta som det ultimata "Chilla i soffan och varva ner"-spelet. Om det lever upp till vad det lovar. Att med lite te och en filt glida omkring i universum och på planeter i ren harmoni.

Är iallafall vad jag vill få ut av det.

Antal anställda på projektet för ett år sedan (ish) var 270+. Har växt en del sedan dess, men en del contractors har blivit klara.

Visst är 750 MSEK en hel del, men räknar vi med en snittlön på 40K SEK är det nästan 10 miljoner i månaden. Alltså ca 5,8 års löner i kassan. Med extra avgifter etc. kanske 4. Och de har ju hållt på ett tag. Gissar på att de har kanske ett år eller två kvar innan det tar slut i kassan. Om de nu inte får fler sålda skepp än vanligt när de släpper nästa modul. Med tanke på andra storspels kostnader är det inte så jäkla farligt ändå tycker jag. Sure, det är astronomiska summor, men tycker inte att det är så mycket skäl att gå på häxjakt.

Sen skulle det ju inte vara negativt med lite statistik över utgifterna, så by all means. Stämning tycker jag dock låter larvigt. Framför allt från Derek Smart då de gett honom pengarna tillbaka och sagt tack men nej tack till honom, vilket de har all rätt att göra. Om någon som faktiskt fortfarande var en backer gjorde det skulle jag vara mer förstående, men Derek har ingenting mer med detta projekt att göra.

Så tycker någon här som är backer att det behövs har ni mitt stöd, det är på sätt och vis er rätt (eller åtminstone upp till en domstol att avgöra. Har ni inte backat är det dock inte mycket ni kan klaga på tycker jag.

Google Maps Pac-Man kanske platsar?

Kommer det släppas någon form av demo? Firaxis fick ju mycket credit för att ha gjort det nyligen med Civilization Beyond Earth.

Finns det några påskägg eller skämt riktat till oss svenskar? Exempelvis konstiga skyltar på svenska eller dalahästar i något fönster... Ni förstår.

Kommer spelet släppas samtidigt på alla plattformar på riktigt och ingen sen uppskjutning på ett par månader för oss PC-spelare som Ubisoft ofta har?

Vilken plattform rekommenderar ni som utvecklat spelet att vi spelar på/vilken plattform spelar ni själva helst The Division på?

Gissar på sista augusti. På investors mötet ncsoft hade sades att gw2 låg on schedule för release q3/q4 och de två senaste spelen kom då dessutom känns det som en rimlig resterande utvecklingstid

Nackdel med Nexus är åandra sidan att de öppet visar IP-adresser för den som vill se, i stort sett.

Sen måste man ju gråta en skvätt över det faktum att modkittet fortfarande är buggat.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RlNBVO...

Buggen har existerat i Fallout 3, NV och nu i SKyrim och är fortfarande inte löst. Blev officiellt erkänd för tre månader sedan, men är fortfarande busted.

World Editorn är ännu värre.

Skärpning Bethesda!

On another note, GiskardUK brukar skapa riktigt bra mods

Gissar snarare på ett släpp till PC i Mars nästa år, som vanligt... -.-

Men det ser bra ut. Och jag vill ha forsättningen. Cliffhangers är de lite för bra på -.-

TACK! Gav mig lite kvalitetsunderhållning när jag behövde det

Det är bara concept-art delarna som är filmsekvenser, resten är in-game cinematics, gameplay eller footage från tidigare videor. Snyggt är bara förnamnet

Skrivet av Yellow_Snowflake:

Saxat från http://www.fz.se/spel/assassins-creed-revelations/pc
"Beskrivning: Den tredje och avslutande delen i Ezios trilogi."
Hur räknar ni då?

Men fortfarande ett säkert köp till min spelsamling.

Ezio har en trilogi med ac 2, brotherhood och revelations.

Hoppas definitivt på att vinna nu när jag blivit pank och måste avboka min förhandsbokning på Codex Edition. Annars kan jag säga farväl till att få spela Brotherhood tills jag lyckas fixa sommarjobb och får betalt...

Efter det här är det inget snack om saken. Arrowhead Studios är bäst. Punkt.

Vinn biobiljetter till James Camerons Sanctum!

Nathan Drake. Han skulle dels hitta skatter åt oss och dels få oss därifrån.

Nu blev plötsligt julens budskap mycket klarare! <3