Inlägg av chimo

Inlägg som chimo har skrivit i forumet

Skrivet av Najkan:

New world blir säkert kul, frågan är dock hur länge. Känner att jag kommer lira det max två månader men har gärna fel.

Efter betan känns det lite som många andra mmorpg'er som försökt ge sig in i marknaden, saknar djup och balans. Ofta tar de slut när man når maxlevel till skillnad från WoW där det börjar där.

På Zandalar Tribe (RP-PVP) fungerade det utmärkt för mig, spelade från 12-01:30 ungefär utan några större problem (förutom kö till quest items då).
När jag loggade ut var det ej längre kö till realmen heller.

@Ronzem:
Misstänker att det är för att skapa en "filmisk" känsla, inget som någonsin har fallit mig i smaken heller!

Skulle säga att en Mac är ett bra alternativ, om du nu inte har något principiellt emot Apple som vissa har.

För videoredigering så finns både Apples egna Final Cut samt stöd för Adobes och många andra program. För ordbehandling kan du köra Microsoft Word om du behöver full kompabilitet med Windows.
Skulle tro att de flesta emulatorer som släpps till Linux även släpps till Mac, eller så finns det sannolikt alternativ.

Rent ekonomiskt så är väl det smartaste att antingen försöka hitta någon bra deal på en begagnad Mac eller kanske kolla på att bygga en hackintosh.

Själv spelade jag igenom nästan hela ettan utan att förstå hur man plockade upp vapen, testade alla möjliga keybinds innan jag märkte att det var med ett simpelt högerklick... Nåja var väldigt roande utan skjutvapen!

Skrivet av Lasrod:

Kommentarer som detta får mig att vilja köpa spelet.

Anarkist!

Skrivet av Hymer:

Jag skulle inte valt en i5 över i7. Du verkar ju vilja ha datorn länge så I7an kommer hålla bättre även om de flesta spelen idag inte använder hyperthreading så finns det ju ändå vissa som gör det.

http://www.anandtech.com/bench/product/1260?vs=1261

På den listan ser jag inget spel som ger märkvärt mer fps med i7an, om man ska ha datorn i 4 år är det bättre att spara tusenlappen mellan i5 och i7 och köpa den senaste i5an om 4 år istället.

Skrivet av Linderoth:
Skrivet av chimo:

Köp en 4690k istället för 4790 om du inte har planerat att använda hyperthreading. För spelande så är det fortfarande pengar i sjön.

hur verkar detta? http://www.inet.se/kundvagn/visa/7462055/battre

alt. http://www.inet.se/kundvagn/visa/7462074/nuda

Detta ser riktigt bra ut skulle jag säga, dock så kan du spara några hundralappar på att ta en billigare nätagg, ett guld nätagg på 500W räcker lätt om du inte har tänkt köra multi-GPU setup i framtiden.

Köp en 4690k istället för 4790 om du inte har planerat att använda hyperthreading. För spelande så är det fortfarande pengar i sjön.

https://www.humblebundle.com/?gift=sCa56d88A3kCq4mN

Lägger ut mina här så att de blir lite mer folk i serverlistan

Var bor du?

Skrivet av marcus8958:

Den stora nackdelen med SD är likt Moderaterna vill dom hellre satsa på bygga ut tunnelbanan så man kan skeppa runt rika arbetslösa ungdomar i stockholm istället för bygga ut och förbättra järnvägen i norr.
Utan en stark ekonomisk grund där man satsar på sveriges industrier kommer jobben och ekonomin bli lidande.

Skulle nog säga att tunnelbanan i Stockholm skeppar runt rätt många arbetande också, finns ju en anledning till att det är vid rusninstrafiken på morgonen och runt femtiden som tunnelbanan och resten av kollektivtrafiken är så överbelastad.

Sen förstår jag ju att du överdriver för att föra fram en poäng, och självklart är det väldigt viktigt med fungerande infrastruktur i norr om landet ska gå runt, skogs- och gruvindustrin är vital!

EDIT:
On topic, det blir nog Moderaterna eller annat liberalt parti för min del, inte helt säker vilket bara.

Har köpt ett flertal spel via Mexico, ingen risk att ens konto kapas eftersom man stänger av proxyn efter att man lagt varan i kundvagnen, som någon påpekat.
Sen att det är ett fult sätt att köpa spel är en annan fråga, jag justifierar det med att min studentplånbok ska ha råd att köpa något fint åt morsan på mors dag!
En rolig händelse var när en polare först köpte ett spel från Ryssland, sen insåg att det bara kom med ryska som språk och gjorde refund genom att kontakta live-chat via amerikansk proxy (endast de som har live-chat), och slutligen köpa spelet i Mexico för att självklart spela spelet från en svensk IP-adress.

Kings anspråk på "Saga" och "Candy" förklaras

Bra och välbehövd artikel!

Vilken snilleblixt nån fick att fokusera på att få det bugfritt innan de släpper mer betal-content!
Av ren nyfikenhet så undrar jag om någon annan som kör liknande setup som jag inte heller har några problem längre?
Kraschade kanske var 3e match vid release och var längesen jag krashade nu.

Jag kör Windows 8, Phenom II 955 och 7950 med senaste beta drivare.

Skrivet av zobino:
Skrivet av DeFeCT:
Skrivet av zobino:

Finns INGENTING Rockstar kan göra i denna stund då det gäller servertrycket.. Många tycker nog "men släng in lite mer servrar och öka kapaciteten"
Detta är något som inte lönar ett företag i längden, då dessa peaks bara varar en stund och kostar då företaget mer än vad dom tjänar på det

Ja, det måste ju vara tungt för dem att utöka kapaciteten nu när den behövs, de har det nog lite tufft med ekonomin, det gick ju inte så bra för dem, de sålde ju inte så många ex som de hoppades på... klart man ska snåla in lite på sånt trams som serverkapacitet osv.

Du måste ju själv förstå att man inte kan utöka sin kapacitet och slänga miljoner med dollar bara på en peak.. Detta är ju inte den verkliga belasten som visas

Så du menar att istället för att kunna hantera den mängd spelare som just nu vill spela, så ska de vänta tills häften har tappat lusten och skiter i spelet?

Luktar simcity (A)

Vill tipsa om bloggen/sidan http://www.styrkelabbet.se/. Nu ska ju inte du lyfta skrot å bygga muskler men killen som skriver sidan kan en hel del om kost och liknande så kan rekommendera att du tittar in där!

Hur mycket pengar vill du lägge på det? Tänk på att 560ti är ett relativt bra kort, så för att det ska bli någon större uppgradering så får du nog lägga upp mot 3000.

Project Child?

Ser bra ut, intressant med något annorlunda på spelmarknaden.

"A standalone game version is currently in development by Dean Hall and ARMA 2 creators Bohemia Interactive."
Saxat från wikipedia, när han bestämde sig för att göra det till ett fristående spel så tog han väl in fler av arbetskamraterna samt företaget som utgivare.