Inlägg av musse1

Inlägg som musse1 har skrivit i forumet

Kanske något vi kan förvänta oss till F1 24 också då?

Lirade det några kvällar tills jag började bygga på en egen bas. Efter att ha pillat på den en stund funderade jag varför jag gör det. Hur påverkar en egen bas spelet? Googlade och kom fram till att det bara är ett tidsfördriv. Finns ingen mening alls. Så lade spelet på hyllan. Mest bara bortkastad tid alltihop.

Jag har lite svårt för Forza. Tycker styrningen är lite klumpig (och väldigt arkadigt). Själv har jag lagt alldeles för många timmar på flera upplagor av F1 istället där kontrollerna känns tighta och ett simpelt misstag gör att du förlorar ett race. AI:n känns också dum och väldigt scriptad. Jag kanske spelar det på helt fel sätt. Ska jag vara helt ärlig ser jag ingen större skillnad mot Horizon 4 mer än ny miljö. Och kartan blir jag inte klok på. Kan man dölja sånt man redan klarat av på något sätt? Inte heller de olika alternativen för kameravinklar blir jag klok på. Är liksom ingen vinkel som är riktigt bra. Jag vill gilla det men det känns som jag brottas alldeles för mycket med spelet.

Nu vet jag inte mycket om eFootball men tror ni inte tanken är att det ska supportas på typ alla plattformar á la Fortnite. Att det därav ser så gräsligt (:D) ut?

Kan tipsa om hur jag flyger MFS då det ofta dyker upp kommentarer med att det saknas mål eller något att göra: Jag har den enkla regeln att jag måste lyfta från samma flygplats som jag senast landade på. Min resa så här långt är att jag startade i Västerås, vidare till Långtora flygfält utanför Enköping (jag är från Enköping). Sedan till Arlanda, Bromma, Mariehamn på Åland, Åbo, Helsingfors, Lahti, Tammerfors, Vasa och vidare norrut. Nu senast en flygbas i nordvästra Ryssland och vidare till Varangerhalvøya nationalpark i nordligaste Norge där jag landat senast. Vid varje flygning väljer jag ett lämpligt flygplan som är anpassat för sträckan och kan göra lite avstickare om det är någon stad eller "point of interest" man vill se på vägen. Närmast är att ta mig ner genom Norge och vidare till de brittiska öarna. Det är perfekt som småbarnsförälder med begränsad tid då varje flygning endast är runt 30 minuter lång (beroende på vilken destination man väljer). Visst, det kommer ta tid att uppleva hela planeten men man får se massor på vägen och en simulator av det här slaget får ta tid

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

@musse1 börjar bli lite sur på mig...

Riktigt förbannad börjar jag bli!😄 Nejdå, låna så länge du behöver. Ingen panik 👍

Jag hoppas att Paradox utannonserar Cities Skylines 2.

Man blir lite bitter när jag inte fått någon info om min Series X från Elgiganten trots att den bokades 2020-09-22. Sedan ser man att folk kunnat valsa in i butik och bara köpa en på plats

Skrivet av memorycard:

Så otroligt fånigt när den kommer fram ur ryggan och klöser. Hur ska man få någon coolhetskänsla över det? Blir det inte larvigt och oseriöst på något sätt? Ja ja. Nu fick jag väl bli den negative hatern då. Söt var den iallafall.

För att "spindelmannen" är så tufft

Skrivet av hofwing:

Valde också Klarna som betalsätt (Få först, betala sen) och min ligger med status "reserverad"

La beställningen några minuter innan 09:00.

Är det så enkelt att jag var långsam alltså
Blev lite förbannad dock när själva produktsidan inte fungerade. Till slut gick jag tillbaks till portalen och där fanns det också en köp-knapp. Den var inte trasig.

Skrivet av Eken77:

De har ju inte ett enda spel som är en ny release när Halo föll bort.

Det finns ju ingen anledning till att köpa konsolen när man inte ens vet om det kommer några nya spel.

För mig är det väldigt enkelt. Jag har en PS4 och tänkte att det är självklart att det blir en PS5. Är supernöjd med Playstation. Men när jag började tänka efter så inser jag att det inte finns ett enda PS-exklusivt spel jag bryr mig om. Inte min cup of tea Det samma gäller egentligen XBOX. Så då får man kolla på andra attribut. Hårdvarumässigt är de ganska lika så det kvittar. Designmässigt kan jag tycka att XBOX är något snyggare men det spelar egentligen inte heller någon större roll. Det XBOX har som PS saknar dock är Game Pass. Om jag tecknar Game Pass så kan jag använda det både på min PC och XBOX:en. Nu ingår också EA Play (som jag redan betalar för) plus att Microsoft köpte Bethesda. De har spel som jag uppskattar. Då jag mest spelar 3e-part spel och flera av dessa ingår i Game Pass / EA Play så blir valet ganska enkelt.

Skrivet av Kris:

Varför skulle du hamna toksist för att de tar en kreditupplysning?

Min tanke var att för de som betalar med kort direkt kan de reservera en konsoll på en gång medans om de måste göra en kreditupplysning först kanske de inte kan reservera en konsoll innan kreditupplysningen är klar och därför hamnar man sist i listan. Men jag spekulerar bara Dock står min bokning fortfarande som "Under behandling". Fick mailet från Elgiganten 09:05 så min beställning med Klarna har nog lagts ca 09:03-09:04.

Skrivet av Snake Plissken:

Får du inte betala ränta med Klarna? Känns ju som att det då e bättre att ta deras all access deal som är räntefri delbetalning.

Jag betalar hela beloppet direkt bara fast med Klarna. Det är ingen avbetalning det är tal om

Beställde Series X nu på morgonen kl 09:00 på Elgiganten. Det står bara "Orderstatus: Under behandling" för mig. Valde Klarna som betalsätt. Säg nu inte att de måste göra en kreditupplysning och att jag hamnar toksist i listan

Satt precis nu på morgonen under frukosten och tänkte – undrar hur det går med Victors spel?
Vilken slump att det kom en nyhet om det!

Runt 02:23:30 in i klippet börjar det

Skrivet av 20LEGEND:

Tack!

Kan jag spela mina PS4-spel hos en kompis?

Halloj!
Jag ska till en kompis i helgen och gamea lite. Kan jag logga in med mitt konto och ladda ner mina spel på hans PS4?

Såg en jobbannons att Egmont (FZ:s tidigare ägare) sökte utvecklare. Jag fick jobbet. Det visade sig att det gick ut på att knacka kod för FZ. Även om FZ gått vidare till Geeks och jag själv inte är kvar på Egmont läser jag på sajten varje dag. Så hamnade jag här

Som ungdom prenumererade jag också på PCGamer. Har för mig att Bennet var chefredaktör då. Var coolt att få jobba med tidningar som jag själv prenumererat på.

Får verkligen känslan att detta bara är ett litet sidoprojekt som några på Avalanche pysslat med när det funnits tid. Trist när det har så stor potential.